💖 ùj unboxing kèpekkel

Te jó ég, micsoda vérfürdő :flushed::joy:

1 Likes

Az egyik körömlakk neve az volt, hogy Broken Glass Effect. Gyanakodhattam volna :joy:

13 Likes

Imádjuk, ha minden csillog, de nem így!:smiley:

1 Likes

Ó te jó ég! :hushed:

1 Likes

:scream: :scream:
Fuuh, de durva! :flushed: Hogyan késztessünk sírásra egy körömlakk imádó nőt? napi rovata :sob:
A név kötelez… :smiley:

4 Likes

Ez nagyon kemény!

1 Likes

Hááát. Megnéztelek volna, amikor kibontottad! :angry:

2 Likes

@Fiorentina Hát nem voltam boldog, az biztos. :grin: De küldik is újra a 3 körömlakkot, szóval jól kezelték a helyzetet, így nem haragszom. Akkor lennék mérges, ha veszekedni kéne az újraküldés miatt. :slightly_smiling_face:

6 Likes

Asszem csak néztem volna, mint a sült hal a tepsiben…

3 Likes

Cult Beauty:

Hourglass porpúder pótlásnak, ha már akciós volt.
Urban Decay All nighter setting spray ultra matte verzió. A simát nagyon szeretem, kíváncsi vagyok erre is.
ABH szemöldök zselé. Amennyit én ilyen cuccot használok, bőven elegendő lesz egy darabig ez a mennyiség (és elméletileg van egy Pupa is, de valahová úgy elkavartam, hogy nem találom).
Zoeva szemceruza Taupe színben. Örökké
keresem az el nem maszatolódó szemceruzát jeligére.

IMG_20201210_154907

15 Likes

Ezek érkeztek a héten. A kézfertőtlenítő gél Notinos ajándék.
Kép

Kép

Kép

23 Likes

Ah. Jó tudni, hogy a setting spray-nek van ultra matt változata is.

Ó, én imádom ezeket a Zoeva ceruzákat, a Taupe különösen nagy kedvenc! Remélem, nem szüntetik be, mert nem szokott készleten lenni.

Nem rajongok Charlotte Tilburyért, de ez a fekete leopárdos rúzstok szívdobogtató!

2 Likes

Ez a Pat paletta gyönyörű :heart_eyes:

Hogy tetszik a TBS tökös vonala?

1 Likes

Még csak megszagoltam, nagyon finom illata van. Ma este fürdésnél ki is próbálom. Utána meg a testvajat is.

1 Likes

Igen, ez valami új cucc.
Mondjuk nem tudom, hogy a de slick változathoz képest miben lehet más…

1 Likes

Tényleg? Cult Beautyn volt. Én legtöbbször barnát használok, csak nem akartam már a 26. barna szemceruzát venni. Ennek meg tényleg tök jó színe van!

1 Likes

Anno Beauty Bayen és a Zoeva honlapján néztem, végül @Montelino szerzett nekem egy tartalék Taupe-ot.
Asszem, Cultbeautyról alaposan be fogok vásárolni, a mai napig ezek a kedvenc szemceruzáim.:slight_smile:
Azért itt is alig van, az izgalmasabb színek szintén hiányoznak.

Megérkezett a Zoeva rendelésem (egyik nagy készlet ajándék lesz, lehet a kicsi is):
IMG_20201211_175744
A sephorás tegnap érkezett:
Ebből csak a pirosító lesz az enyém, a parfüm ajándék lesz.
IMG_20201211_175940

20 Likes