💖 ùj unboxing kèpekkel

És azt is kendőzetlenül megírjuk, ha valami nem válik be.:wink:

1 Likes

Végem. Imádom az Artdecot

1 Likes

Megjött a nyeremény naptárkám :relaxed:
(sőt, szeretettel magamnak vettem egy társast is, az is megjött :stuck_out_tongue: )
20201208_093850
20201208_093904

26 Likes

Idei BF rendelés, ahhoz képest, hogy semmit nem terveztem elég jól összejött. @koalace Bobbi palettája nagyon megtetszett, sajnos muszáj volt.
A Zoeva sztorik miatt nem rendeltem, de nem maradtam ecset nélkül @Vicus jóvoltából lett 228-om, ezúton is köszönöm, ajándékba kaptam.:kissing_heart:
Még egy Pat spirált várok, kb. januárra.:blush: Ja és könyveket.
IMG_20201208_105157
IMG_20201208_102332

25 Likes

Jajdeszééép ez a Bobbi szemfesték!!! Kíméljetek :see_no_evil: ! :sweat_smile:

3 Likes

Használd egészséggel!!! Megérdemled!!! :blush::grin:
Azok a Smashbox cuccok micsodák? És miért van belőlük ipari mennyiség? :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 Likes

A múltkor lemaradtam róla és most bosszúból betáraztam. Kis kiszerelésű, 12-15 ml primer(ke).
Idénre befejeztem a vásárlást, bár szombaton Müller és ott kísértve leszek.:grinning:

3 Likes

Megragadom a lényeget: milyen könyveket rendeltél?

1 Likes

:slight_smile: életrajzi és motivációs, a Netflixen láttam a Michael Jordan filmet és elájultam, szóval kell a könyv is.
Michale Jordan - A levegő Ura
Matthew McConaughey - Zöldlámpa
Maye Musk - Egy nőnek legyenek tervei (ő Elon Musk anyukája) most láttam alcím: kaland, szépség, siker - kortalanul :joy: akkor ez meg ezért kellett

8 Likes

Book24 Black Friday akciójából. :blush:

A Caroline Hirons könyvet és az Ickabobot becsomagolva a fa alá teszem majd, mert a fiúk már vasárnap is megsajnáltak hogy nekem nem hozott semmit a Mikulás.

IMG_20201208_235213

17 Likes

Uramjézus, de gyönyörű ez a paletta :heart:
Mi van a pici Bobbi tégelyben?

1 Likes

Korrektor. Még nem próbáltam.

1 Likes

Most én is a Geek&Gorgeous lemosókat, tonikot és szérumokat használom, és mellé a Paula’s krémjét, el vagyok ájulva. :heart:

2 Likes

Haha, de cukik :smiley:

Annyira dicséritek azt a lemosot, most mar en is megveszem, kivancsi vagyok, mit tud :sunglasses: (Nekem ebben az evben azert az inkeylist salic acid lemosoja es a lemoso balzsamja vitte a primet (egyutt komboban), de mar a veget jarjak.) #kremmaniaforumtehetrola hastaggel beszerzem :joy:

3 Likes

Nagyon durva, hogy mennyire kevés kell a lemosóból. Épp egy pötty. De tényleg. A tonik meg kellemesen hidratál, nagyon komfortos.

1 Likes

Romantikus lámpafényben a Lookfantastic rendelesem:

IMG_20201209_215603

A Real Techniques szett csomagolásának kitalálóját tollban, szurokban forgatnám meg. Fele akkora dobozban is elférne minden…

20 Likes

Lovebrands rendelés :grin: ilyen Unboxingra nem szoktam vágyni. Viszont felhívtam őket és egyből mondták, hogy küldjek fotót és újraküldik a károsult termékeket. :slightly_smiling_face:Minden is glitterben úszik :joy:
IMG_20201210_120614 IMG_20201210_120717 IMG_20201210_121745

8 Likes

Jézusom, krémmániás rémálom!:open_mouth:

1 Likes

De azért gyönyörű ez a glitter, meg kell hagyni. :grin:

1 Likes