És azt is kendőzetlenül megírjuk, ha valami nem válik be.
Végem. Imádom az Artdecot
Megjött a nyeremény naptárkám
(sőt, szeretettel magamnak vettem egy társast is, az is megjött )
Idei BF rendelés, ahhoz képest, hogy semmit nem terveztem elég jól összejött. @koalace Bobbi palettája nagyon megtetszett, sajnos muszáj volt.
A Zoeva sztorik miatt nem rendeltem, de nem maradtam ecset nélkül @Vicus jóvoltából lett 228-om, ezúton is köszönöm, ajándékba kaptam.
Még egy Pat spirált várok, kb. januárra. Ja és könyveket.
Jajdeszééép ez a Bobbi szemfesték!!! Kíméljetek !
Használd egészséggel!!! Megérdemled!!!
Azok a Smashbox cuccok micsodák? És miért van belőlük ipari mennyiség?
A múltkor lemaradtam róla és most bosszúból betáraztam. Kis kiszerelésű, 12-15 ml primer(ke).
Idénre befejeztem a vásárlást, bár szombaton Müller és ott kísértve leszek.
Megragadom a lényeget: milyen könyveket rendeltél?
életrajzi és motivációs, a Netflixen láttam a Michael Jordan filmet és elájultam, szóval kell a könyv is.
Michale Jordan - A levegő Ura
Matthew McConaughey - Zöldlámpa
Maye Musk - Egy nőnek legyenek tervei (ő Elon Musk anyukája) most láttam alcím: kaland, szépség, siker - kortalanul akkor ez meg ezért kellett
Book24 Black Friday akciójából.
A Caroline Hirons könyvet és az Ickabobot becsomagolva a fa alá teszem majd, mert a fiúk már vasárnap is megsajnáltak hogy nekem nem hozott semmit a Mikulás.
Uramjézus, de gyönyörű ez a paletta
Mi van a pici Bobbi tégelyben?
Korrektor. Még nem próbáltam.
Most én is a Geek&Gorgeous lemosókat, tonikot és szérumokat használom, és mellé a Paula’s krémjét, el vagyok ájulva.
Haha, de cukik
Annyira dicséritek azt a lemosot, most mar en is megveszem, kivancsi vagyok, mit tud (Nekem ebben az evben azert az inkeylist salic acid lemosoja es a lemoso balzsamja vitte a primet (egyutt komboban), de mar a veget jarjak.) #kremmaniaforumtehetrola hastaggel beszerzem
Nagyon durva, hogy mennyire kevés kell a lemosóból. Épp egy pötty. De tényleg. A tonik meg kellemesen hidratál, nagyon komfortos.
Romantikus lámpafényben a Lookfantastic rendelesem:
A Real Techniques szett csomagolásának kitalálóját tollban, szurokban forgatnám meg. Fele akkora dobozban is elférne minden…
Lovebrands rendelés ilyen Unboxingra nem szoktam vágyni. Viszont felhívtam őket és egyből mondták, hogy küldjek fotót és újraküldik a károsult termékeket. Minden is glitterben úszik
Jézusom, krémmániás rémálom!
De azért gyönyörű ez a glitter, meg kell hagyni.