Elhiszem. Nem volt pofám megvenni ezt a pirosítót is a múltkori kettő után.
Akkor ő már igazi kis vintage darabnak számít
A rúzsról majd írsz néhány sort? Borzasztóan tetszik, a szarka énem napok óta ezen kattog
Normálisak, nagyok, jó nagyra nő vizesen és nem szív fel magába sok terméket.
Hú, sajnos még nem próbáltam ki. Majdnem ugyanolyan színű, mint a tavalyi Isadora ünnepi kollekció 301 Glowing Ruby árnyalata. Külsőre nagyon szép!
Itt az az Isadora rúzs van rajtam:
Ennél kicsit sötétebb, kimondott marsala szín.
Már nagymama korban van, velem együtt.
Igen, kb 1800 Ft
13-áig még van idő. Ráadásul holnap bronzvasárnap.
Nagyon szépn köszönöm!
Azt hiszem, el kell menjek a Müllerbe
Helyes!
Ott tudod swatcholni is. Legalábbis nálunk lehetett.
Valahol hallottam, hogy a rúzsokat az ujjbegyen kell kipróbálni, mert a bőr ott hasonlít leginkább a száj színéhez.
Csodás ez a kompozíció! Meg a termékek is. A pirosítóról érdekelne a véleményed.
Ez de jó ötlet amióta nem lehet kipróbálni nem vettem rúzst.
Kár volt élőben megnéznem egyébként, tényleg nagyon szép színe van. Attól tartok el fogok csábulni rá. Csak idő kérdése a dolog…
Egy kis inspiráció - a szemfestékek a kedvenceim
Glamour Kollektion 2020 | Neuheiten ARTDECO
Sajnos a 890-es nem volt nálunk, pedig a 840-es mellé szerettem volna megvenni. Ez utóbbi rózsakvarc színben, a 890 pedig narancsosan irizál. Ez a két legvilágosabb szín, az ennél sötétebbek nekem már nemigazán állnak jól a mozgó szemhéjon.
Az artdeco instagram oldalon is van sok-sok inspiráció, mindenkinek szeretettel ajánlom. @Brunettee a rúzsokról is van sok kép.
Tegnap este elmentünk kutyát sétáltatni, és elvitelre forralt borozni.
Nem volt rajtam alapozó, az új pirosítót tettem csak fel, hogy legyen egy kis üde színem. Egyik fele highlighteres, így összekeverve ad egy kis fényt is az arcnak, illetve ilyenkor télen akár bronzerként is megállja a helyét. Szóval a bronzer is simán elhagyható volt vele. A dobozban piszkos rózsaszín, az arcra felhelyezve pedig univerzális, olyan “mindenkinekjóláll” árnyalat.
Abból a Sally Hansen fedőlakkból én is Bp-ről hoztam el az utolsó darabokat, mert errefelé meg egyáltalán nem kapható.
@Amadea , “Megint visz a nyájszellem…” ez nagyon tetszik! Engem is! Mindig! Délelőtt már megyek is, megnézem az essence ecseteket a DM-ben.
Azért engedek tudatosan (ez nagyon fontos kitétel) a nyájszellemnek, mert nem promóció áll a lelkendezés mögött.
A Douglasban miért nincs vajon? Még meg is rendelném véletlenül most mehetek a Müllerbe.
Nagyon szép a csomagolás, az Artdeco limitáltra nehéz nemet mondani.
Meg itt azért kipróbált, itteni szakértők által tesztelt finomságokra megyünk rá