💖 ùj unboxing kèpekkel

Douglasból, de van ahol olcsóbb. Ma volt rajtam önmagában, nem sminkeltem rá. Le nem égtem, ki nem ütött, nem hagy fehér nyomot. Idáig rendben van.

1 Likes

Lethal cosmetics rendelés:

IMG_20200430_105240

14 Likes

A Te színeid :star_struck:

1 Likes

Nagyon! :blush:

1 Likes

20200501_132714
Imádom az olajos lemosókat, és hiába van meg a jelenleg használt Celimax 2/3-a, rám tört az indokolatlan szorongás, hogy jajelfogyésakkormileszvelem.
Mivel a koreai webshopok és az ebay jelenleg nem opció, feltérkepeztem az itthoni kínálatot (egyszer összegyűjtöttem a koreai termékeket forgalmazó magyar webshopokat, most jól jött), és a leggazdaságosabbnak a Holika Holika Seed Blossom darabja bizonyult, 300 ml, talán megnyugszik a lelkem, hogy nem maradok olajos lemosó nélkül.
A fényvédőt azért vettem, mert úgy is kell és nem akartam pk-t fizetni.
A maszk és a minták ajándékok, nagyon jólesett a kis lelkivilágomnak.
Ui.: most nézem, a lemosó importőre egy észt cég.:open_mouth: De Koreában készült.

11 Likes

Hét elején már meg is érkezett az Estée Lauder csomagom. Két ANR szérum és egy ajándék szemránckrém.

IMG_20200501_003348

12 Likes

Ma végre - másfél hónap után - eljutottam a DM-be. Igaz, nem vásároltam sok mindent, azok is inkább háztartási cuccok. Magamnak csak ezeket vettem.
Eredetileg az új Fructis Hair food sampont szerettem volna, de a piros bogyós változat nem volt, a többivel kapcsolatban pedig bizonytalan voltam, úgyhogy maradtam az egyszer már bevált TreSemmé samponnál.

IMG_20200502_170905

Ja, megnyugtató látvány volt, hogy mindenkin volt maszk!

9 Likes

Patikai rendelés, vitamin mellé. A Bioderma micellás helyett már nem keresek mást, feladtam, nem találtam jobbat. Duo kiszerelésben vettem, ráadásul kaptam egy kupont rá, megérte.
Megkövetem a Biodermát, valahol azt írtam, minden krém parfümös, erre tessék, találtam egy illatmentes hidratálót, egész jó kis összetevő listával.
https://kremmania.hu/kremek/bioderma-atoderm-nutritive-krem
IMG_20200505_180614

7 Likes

Annyira nem izgalmasak a vásárlásaim idén. A cicajutalomfalatok lemaradtak a képről. A kendőket online rendeltem meg, csak helyben lehet átvenni.
IMG_20200505_183346

4 Likes

@Montelino, tegnap làttam, hogy az osztràk douglasban online 25 % os akciò van, ott a kòd is az oldalakon.

Ma csak a Müllerben voltam. A Douglas osztrák webshop oldala onnantól nem működik, hogy belépek. A kosárba tudok terméket rakni, de kivenni nem és nem törlődik a kosár tartalma, pedig vannak termékek benne, amelyek nem kaphatóak jelenleg. Írtam az ügyfélszolgálatnak akik azt írták töröljem a sütiket, próbáljam más böngészővel. Nos próbáltam, nem ez a gond és telón is ugyanez a helyzet. Csak vendégként tudok rendelni, de úgy hiába vagyok törzsvásárló. A legutóbbi fényvédőt is csak vendégként engedte megrendelni. Új törzsvásárlói programjuk van, a szállítás ingyenes lenne, ha engedne törzsvásárlóként rendelni.

YesStyle rendelés még abból az időből, amikor 35 dollár felett free shipping volt…

Klairs tonik, mert a meglévő üvegnek már csak az alján lötyög valami, és Hada Labo C-vitaminos lotion. A maszk ajándék volt a rendeléshez.

IMG_20200506_154018

11 Likes

Douglas rendelés. Elég lassan ért ide.
Nekem ez az Olaplex Nr. 3 megvan, semmit se ér… . Bármelyik pakolásom jobb konkrétan. A fodrászom szőkítéskor az első 2 lépést is alkalmazza. De, az előző a Notino oldaláról van. Ha árulnak hamis parfümöt (nagyon sok ember szerint azt vettek), akkor lehet ez is az akár. Megrendeltem a Douglas oldaláról újra, meglátom ugyanolyan-e.
Az oldalon akció volt, bármely Glamglow termék mellé ajándék volt ez a krém. (Ezt az akciót azóta összeghez kötik.)
IMG_20200506_155713

6 Likes

De cuki a maci :grin: (lényeg)

1 Likes

A múlt heti ingyen szállítás a Rossmannál eredménye (rendeltem még pár háztartási dolgot is). Igaz a smink termékeknek most ellen tudtam állni,de a körömlakknak nem :slightly_smiling_face:
Nagyon meglepett, hogy ma már megjött a csomag, minimum 2-3 hétre számoltam.IMG_20200507_120349

12 Likes

Úúú az a holo lakk nekem is meg van, csak a kékben :blush:

1 Likes

Ruhás rendelést adtam le a H&M-nél és megrendeltem mellé ezt a pirosítót Cameo Pink színben.
A fényvédőt pedig a dermapatika webshopból rendeltem. Nem használtam még, nagyon kíváncsi vagyok rá.
Kép

13 Likes

Ma DM nagybevásárlás volt. Ez csak töredéke a beszerzésnek, de csak azért ennyit fotóztam mert ezeket még sosem próbáltam.
Kép

13 Likes

Ez a Mixa nagyon jó, nagyon szeretem.

2 Likes

Majd írsz róluk véleményt? :slight_smile: