Köszönöm
És valahányszor előveszed a MJ rúzst, enni kell sütit. Nem egy alakbarát termék.
Ez a @Melodee milyen kis gonosz
Az a fűzöld meg a felső sor tetszik legjobban a szemfestékekből. Igen, swatch-ot kérünk!
Lebuktam. A fejedhez szorítottam a szempillagöndörítőmet és megfenyegettelek, hogy azonnal rendelj egyet magadnak, különben aljas módon széttúrom a számodra legkedvesebb palettád! A körömlakkos sztorit már meg sem említem…
Gyönyörű zsákmány! Fogadj szót a rúzsnak. Azt a két lukat be kell tömni mindenképp!
Hajjaj, de még mennyire!
Ne is mondd, és hát én mindennek ellenállok, kivéve a kísértésnek Hú amúgy egy jó kis igazi sajttortát annnyira ennék most Ki is próbáltam a rúzst, gyönyörű nude meg kell hagyni, igazi my lips but better színe van
@Anheszenamon és @umpalumpa Igyekszem eleget tenni a kérésnek és mérhetetlen nyomásnak, de béna a telefonom a lila pl olyan kis bánatos a képen, amúgy meg hihetetlen különleges csillogó levendula színű
Huh pont így történt, sminkbántalmazásnak vagyok elszenvedője
A rúzs és a két lukas dolog pillanatnyi képzavart okozott, miszerint nekem egy szám van csak, amit betömhetek
Azt hiszem aludnom kéne
A mai unboxing abszolút meglepetés. Egy évvel öregebb lettem megint, ennek örömére leptek meg
Soha nem láttam meg ilyen kalendáriumot, tök ötletes. Meglestem, igen. Nagyon jó dolgok vannak benne, minden használatban lesz
A manó is ajándék volt, és egyszerűen olyan cuki
DM-ben és Müllerben jártam. A tusfürdőknek csodás az illatuk. A blenderek állítólag szuperek. Az arcmasszírozóra igazán kíváncsi vagyok. A Lindt csoki a vicces törpével egy jofej Lovagnak lesz vasárnapra.
Imádom a Lindt csokit, az a legjobb csoki szerintem Biztos örülni fog akinek adod
Boldog születésnapot Nagyon szuper ajándékkal leptek meg, legyen benne sok örömöd!
Jaj a masszírozót én is hajtom, de még nem láttam. Hova, melyik polcra teszik?
Isten éltessen!
Köszönöm szépen bevallom, jó lesz nyitogatni 24-e után is
Köszönöm szépen
Isten éltessen!
Boldog szülinapot!