💖 ùj unboxing kèpekkel

Köszönöm :relaxed:

1 Likes

És valahányszor előveszed a MJ rúzst, enni kell sütit. Nem egy alakbarát termék.:smiley:

3 Likes

Ez a @Melodee milyen kis gonosz :smiling_imp:
Az a fűzöld meg a felső sor tetszik legjobban a szemfestékekből. Igen, swatch-ot kérünk! :yum:

3 Likes

:smiley:
Lebuktam. :pleading_face: :smiley: A fejedhez szorítottam a szempillagöndörítőmet és megfenyegettelek, hogy azonnal rendelj egyet magadnak, különben aljas módon széttúrom a számodra legkedvesebb palettád! :pig2: :smiling_imp: A körömlakkos sztorit már meg sem említem… :crazy_face:

Gyönyörű zsákmány! :star_struck: Fogadj szót a rúzsnak. :smiley::smiley: Azt a két lukat be kell tömni mindenképp! :smiley:

4 Likes

Hajjaj, de még mennyire! :smiling_imp: :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Ne is mondd, és hát én mindennek ellenállok, kivéve a kísértésnek :rofl: Hú amúgy egy jó kis igazi sajttortát annnyira ennék most :rofl: Ki is próbáltam a rúzst, gyönyörű nude meg kell hagyni, igazi my lips but better színe van :star_struck:

3 Likes

@Anheszenamon és @umpalumpa Igyekszem eleget tenni a kérésnek és mérhetetlen nyomásnak, de béna a telefonom :smiley: a lila pl olyan kis bánatos a képen, amúgy meg hihetetlen különleges csillogó levendula színű :heart_eyes:

https://www.lethalcosmetics.com/product/synth/

2 Likes

Huh pont így történt, sminkbántalmazásnak vagyok elszenvedője :scream: :sob: :rofl: :rofl:
A rúzs és a két lukas dolog pillanatnyi képzavart okozott, miszerint nekem egy szám van csak, amit betömhetek :thinking: :crazy_face: :rofl:

3 Likes

:rofl: :rofl:

1 Likes

Azt hiszem aludnom kéne :rofl: :rofl: :rofl:

2 Likes

A mai unboxing abszolút meglepetés. Egy évvel öregebb lettem megint, ennek örömére leptek meg :slight_smile:
Soha nem láttam meg ilyen kalendáriumot, tök ötletes. Meglestem, igen. :sweat_smile: Nagyon jó dolgok vannak benne, minden használatban lesz :slight_smile:
A manó is ajándék volt, és egyszerűen olyan cuki :blush:

20201203_193028

22 Likes

IMG_20201203_193718
DM-ben és Müllerben jártam. A tusfürdőknek csodás az illatuk. :heart_eyes: A blenderek állítólag szuperek. Az arcmasszírozóra igazán kíváncsi vagyok. A Lindt csoki a vicces törpével egy jofej Lovagnak lesz vasárnapra. :grin:

22 Likes

Imádom a Lindt csokit, az a legjobb csoki szerintem :heart_eyes: Biztos örülni fog akinek adod :blush:

1 Likes

Boldog születésnapot :birthday: Nagyon szuper ajándékkal leptek meg, legyen benne sok örömöd! :blush:

1 Likes

Jaj a masszírozót én is hajtom, de még nem láttam. Hova, melyik polcra teszik?

1 Likes

Isten éltessen! :fireworks: :tada: :confetti_ball:

1 Likes

Köszönöm szépen :blush: bevallom, jó lesz nyitogatni 24-e után is :slightly_smiling_face:

2 Likes

Köszönöm szépen :blush:

1 Likes

Isten éltessen! :birthday:

1 Likes

Boldog szülinapot! :slightly_smiling_face::birthday:

1 Likes