Boldog szülinapot kívánok én is! Csodás ajándékok :)), a manó különösen tetszik :DD.
Isten éltessen sokáig!
Nagyon boldog szülinapot kívánok!
Isten éltessen nagyon sokáig!!!
Összeállított csomagok körül keresd.
Ma megérkezett a patika24-es rendelésem, akciósak voltak a Bioderma termékek.
Imádom a Nivea szőlőmagos olaját double cleansinghez, ehelyett kíváncsiságból megvettem az Atoderm olajtusfürdőt (ha nem válik be arcra, elhasználom testre).Sokan ajánlották erre a célra. Második lépéshez vettem a Sensibio arclemosó gélt.
Boldog szulinapot!
Nagyon boldog születésnapot kívánok!
Mennyi csodaszép dolog. A szemhéjpúderekre nagyon kíváncsi vagyok.
Az IKEA-nak volt idén egy szuper karácsonyi gyertyája, de múlt héten az Örs vezér téren már nem kaptam belőle. Úgy találtam viszont, hogy ez a Yankee Candle illat nagyon hasonló hozzá, úgyhogy a black friday akcióban gyorsan rendeltem is belőle, plusz néhány kicsit, próbaképpen.
Ezeket a Müllerben vettem, az ajakradír cukorka illatú, a körömlakk (ami egyébként gyönyörű csillámos) alma illatú, a highlighter pedig édes süti illatú. Bár ez utóbbit a mézeskalács mintáért vettem meg, úgyhogy nem valószínű, hogy használni is fogom.
És hát, a mi alapján válasszunk számítógépes perifériát, ha nők vagyunk verseny győztese:
Haha, én is így szoktam. A fejhallgatóm vásárlásakor nagyon céltudatosan kerestem: a színe alapján. Rózsaszínben nem volt nagy választék, de legalább nem gondolkodtam sokáig.
Én is álltam kétségbeesetten a 10 féle egér előtt, aztán megláttam ezt. Úgy kapaszkodtam bele, mint a szalmaszálba.
Ennél szebb egér nincs is!
De cuki az a mézi-minta! Na és az egér…!
Isten éltessen sokáig erőben egészségben!
Nagyon boldog születésnapot kívánok!
Az a manó nagyon tetszetős!
@Montelino @Puszedli83 @Szandika124 @Anheszenamon @Blanky @koalace @mlnda @Kokapu @Anilorak @Melodee nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
Sephora fekete péntek:
Névnapi és karácsonyi ajándék (közel vannak egymáshoz) ezúttal magamnak.
Idén vettem 3 parfümöt, ez a 10ml-s edp elég lesz a másik 2 téli mellé. A nagy kiszerelés jobban megéri, de szeretném elhasználni a Code+Black Opium mellett ezt is és nem tartogatni évekig. A Sunday Riley márka mindig foglalkoztatott, de nagy kiszerelést nem veszek próba nélkül, mert kegyetlen drága.
Jolse és patika. Cerave és Bioderma akciós volt.