💖 ùj unboxing kèpekkel

Boldog szülinapot kívánok én is! Csodás ajándékok :)), a manó különösen tetszik :DD.

1 Likes

Isten éltessen sokáig!

1 Likes

Nagyon boldog szülinapot kívánok! :birthday::blush::four_leaf_clover:

1 Likes

Isten éltessen nagyon sokáig!!! :blush:

1 Likes

Összeállított csomagok körül keresd. :blush:

1 Likes

Ma megérkezett a patika24-es rendelésem, akciósak voltak a Bioderma termékek.
Imádom a Nivea szőlőmagos olaját double cleansinghez, ehelyett kíváncsiságból megvettem az Atoderm olajtusfürdőt (ha nem válik be arcra, elhasználom testre).Sokan ajánlották erre a célra. Második lépéshez vettem a Sensibio arclemosó gélt.
IMG_20201203_204927

16 Likes

Boldog szulinapot! :tulip: :birthday:

1 Likes

Nagyon boldog születésnapot kívánok! :birthday::birthday::birthday::champagne:

1 Likes

Mennyi csodaszép dolog. :heart_eyes: A szemhéjpúderekre nagyon kíváncsi vagyok. :blush:

1 Likes

Az IKEA-nak volt idén egy szuper karácsonyi gyertyája, de múlt héten az Örs vezér téren már nem kaptam belőle. Úgy találtam viszont, hogy ez a Yankee Candle illat nagyon hasonló hozzá, úgyhogy a black friday akcióban gyorsan rendeltem is belőle, plusz néhány kicsit, próbaképpen.

IMG_20201203_215031

15 Likes

Ezeket a Müllerben vettem, az ajakradír cukorka illatú, a körömlakk (ami egyébként gyönyörű csillámos) alma illatú, a highlighter pedig édes süti illatú. Bár ez utóbbit a mézeskalács mintáért vettem meg, úgyhogy nem valószínű, hogy használni is fogom. :woman_facepalming:

IMG_20201203_220109

És hát, a mi alapján válasszunk számítógépes perifériát, ha nők vagyunk verseny győztese:

IMG_20201203_185919

27 Likes

Haha, én is így szoktam. A fejhallgatóm vásárlásakor nagyon céltudatosan kerestem: a színe alapján. Rózsaszínben nem volt nagy választék, de legalább nem gondolkodtam sokáig.

3 Likes

Én is álltam kétségbeesetten a 10 féle egér előtt, aztán megláttam ezt. Úgy kapaszkodtam bele, mint a szalmaszálba. :grinning:

5 Likes

Ennél szebb egér nincs is!

4 Likes

De cuki az a mézi-minta! :star_struck:Na és az egér…! :heart_eyes:

1 Likes

Isten éltessen sokáig erőben egészségben!

Nagyon boldog születésnapot kívánok! :partying_face: :birthday::clinking_glasses:
Az a manó nagyon tetszetős! :star_struck: :blush:

@Montelino @Puszedli83 @Szandika124 @Anheszenamon @Blanky @koalace @mlnda @Kokapu @Anilorak @Melodee nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :blush: :kissing:

4 Likes

Sephora fekete péntek:
Névnapi és karácsonyi ajándék (közel vannak egymáshoz) ezúttal magamnak.
Idén vettem 3 parfümöt, ez a 10ml-s edp elég lesz a másik 2 téli mellé. A nagy kiszerelés jobban megéri, de szeretném elhasználni a Code+Black Opium mellett ezt is és nem tartogatni évekig. A Sunday Riley márka mindig foglalkoztatott, de nagy kiszerelést nem veszek próba nélkül, mert kegyetlen drága.
IMG_20201204_150335

IMG_20201204_151008

17 Likes

IMG_20201204_170933
Jolse és patika. Cerave és Bioderma akciós volt.

16 Likes