Mactől a satin és matt (nem retro matt hanem a sima) rúzsokat nagyon szeretem. A Fix+ is jó termék szerintem. A Paint Potok meg egyenesen zseniálisak. Szemhéjbázisnak is akár. A púdert is szeretem (préselt) és a Soft&Gentle highlightert is. A szemhéjfestékektől én sem vagyok elájulva de azért abból is van egy-két jó árnyalat, aminek a minőségével sincs gond.
Miután férjem elárulta, hogy Karácsonyra megkapom a LED smink és selfie lámpát, épp barátnőmnek újságoltam. Nagyon tetszett neki, és azt vettem le, hogy ő is szeretne valami ilyesmit. Így elkezdtem keresgélni neten és találtam nagyon jó áron, itt:
https://www.expresszbolt.com/selfie-ring-light-telefonra-illesztheto-led-szelfivilagitas-3-fokozattal-7078?keyword=Selfi
Egyből rendeltem 3-at, 2 barátnőmnek és magamnak is egyet, hiszen ezt be tudom dobni a táskámba is. Nagyon szuper fénye van, 3 erősséget lehet állítani rajta.
Én úgy tudom, hogy a “zöld rongynak”, - egyébként van, hogy sárgát küldenek -, testradírozó funkciója van.
De ügyes kis szerkentyű! Köszi az infót és a linket
Van egy kis restanciám a Bobbi Brown paletta kapcsán. A paletta a Luxe Encore Burgundy ünnepi kiadás. Még nem tudom mi lesz vele ,mert ugyan az ázsiai lányokon nagyon szépnek hatott,de rajtam nem az igazi. Kicsit csalódott is vagyok.
Ez közel színazonos ,de nehéz fotózni.
Nekem is ilyen volt. Igaz én Aliról vettem tényleg szuper szerkentyű, de nekem sajnos pár használat után bemondta az unalmast.
Hát ez nem hangzik jól. Oké, hogy olcsó dolgok, de az ember nem pár alkalommal szeretné használni.
Remélem nem járok így én is vele, tesztelgetni fogom a napokban.
Nekem is megérkezett a PP rendelésem. Csak nem tudtam elengedi az ecseteket, így egy szett költözött hozzám.
Annyira viccesen néz ki az az orrmaszk
Jézusom, köszönöm, este kipróbálom
Az lesz az. A rinocérosz bőrömre pont jó lesz. Köszönöm szépen!
PP rendelés, nem tudtam ellenállni a kis Catrice pallettának
Megjött a Deciemes rendelésem
Nekem ez és a korábbi iherb rendelés volt most a Black Friday. Gondolkodtam Zoevan is, de látván a káoszt, jobb, hogy nem engedtem a kisértésnek
Hűű, mennyi cucc!
Ezeket mind ismered és bevált vagy vannak benne újak?
Betáraztál😊
Be bizony Ki kell húzni jövő novemberig.
Nagy része új Az Azelaic Acidot imádom, próbáltam a G&G féle aPAD-ot is, de abszolút nem fogható ehhez. A Niacinamide-ot is használom már egy ideje, úgyhogy az sem új. A toner, az NMF, a retinolok és az Argirelene próbára érkezett, remélem bejön majd. A retinoltól kicsit félek, de ki akartam próbálni valami más jellegűt a G&G Retinal után.
Eheti unboxing
PP rendelés, szuperek ezek az ecsetek! A lakkra és a szemkínzóeszközre @Melodee kényszerített rá
Közös Lethal rendelés @zallaval és @Amadeaval
Köszönöm Zallának az ajándékokat, nagyon kedves volt Tőle A rúzs egy nagyon szép nude árnyalat, Eat cake (megyek is sütizni engedelmeskednem kell ennek a szép rúzsnak )
A palettába mindenki elfért, még az előző Lethal rendelésem is, így a Nabla monók is kikerültek a büntiből, visszatettem őket a palettába.
Most pedig erős kényszer lett úrrá rajtam, hogy kitöltsem azt a két üres helyet is a Lethal palettában
Jó felfedezést!
Csodásak! Remélem lesznek swatchok is