💖 ùj unboxing kèpekkel

Mactől a satin és matt (nem retro matt hanem a sima) rúzsokat nagyon szeretem. A Fix+ is jó termék szerintem. A Paint Potok meg egyenesen zseniálisak. Szemhéjbázisnak is akár. A púdert is szeretem (préselt) és a Soft&Gentle highlightert is. A szemhéjfestékektől én sem vagyok elájulva de azért abból is van egy-két jó árnyalat, aminek a minőségével sincs gond.

3 Likes

Miután férjem elárulta, hogy Karácsonyra megkapom a LED smink és selfie lámpát, épp barátnőmnek újságoltam. Nagyon tetszett neki, és azt vettem le, hogy ő is szeretne valami ilyesmit.:slightly_smiling_face: Így elkezdtem keresgélni neten és találtam nagyon jó áron, itt:
https://www.expresszbolt.com/selfie-ring-light-telefonra-illesztheto-led-szelfivilagitas-3-fokozattal-7078?keyword=Selfi

Egyből rendeltem 3-at, 2 barátnőmnek és magamnak is egyet, hiszen ezt be tudom dobni a táskámba is. Nagyon szuper fénye van, 3 erősséget lehet állítani rajta. :slightly_smiling_face:
IMG_20201202_200014 IMG_20201202_200026

13 Likes

Én úgy tudom, hogy a “zöld rongynak”, - egyébként van, hogy sárgát küldenek -, testradírozó funkciója van.

3 Likes

De ügyes kis szerkentyű! Köszi az infót és a linket :blush:

1 Likes

Van egy kis restanciám a Bobbi Brown paletta kapcsán. A paletta a Luxe Encore Burgundy ünnepi kiadás. Még nem tudom mi lesz vele ,mert ugyan az ázsiai lányokon nagyon szépnek hatott,de rajtam nem az igazi. Kicsit csalódott is vagyok.
Screenshot_20201202_211834

Ez közel színazonos ,de nehéz fotózni.

10 Likes

Nekem is ilyen volt. Igaz én Aliról vettem :slight_smile: tényleg szuper szerkentyű, de nekem sajnos pár használat után bemondta az unalmast.

1 Likes

Hát ez nem hangzik jól. :pensive: Oké, hogy olcsó dolgok, de az ember nem pár alkalommal szeretné használni.
Remélem nem járok így én is vele, tesztelgetni fogom a napokban.

1 Likes

Nekem is megérkezett a PP rendelésem. Csak nem tudtam elengedi az ecseteket, így egy szett költözött hozzám.

20201202_221659

18 Likes

Annyira viccesen néz ki az az orrmaszk :smiley:

Jézusom, köszönöm, este kipróbálom :smiley::smiley::smiley:

Az lesz az. A rinocérosz bőrömre pont jó lesz. :smiley: Köszönöm szépen! :smiley:

PP rendelés, nem tudtam ellenállni a kis Catrice pallettának :slightly_smiling_face::see_no_evil:IMG_20201203_114333

18 Likes

Megjött a Deciemes rendelésem :blush:
Nekem ez és a korábbi iherb rendelés volt most a Black Friday. Gondolkodtam Zoevan is, de látván a káoszt, jobb, hogy nem engedtem a kisértésnek :smiley:
20201203_154856

18 Likes

Hűű, mennyi cucc! :star_struck:
Ezeket mind ismered és bevált vagy vannak benne újak?

1 Likes

Betáraztál😊

1 Likes

Be bizony :smiley: Ki kell húzni jövő novemberig. :smiley:

2 Likes

Nagy része új :slight_smile: Az Azelaic Acidot imádom, próbáltam a G&G féle aPAD-ot is, de abszolút nem fogható ehhez. A Niacinamide-ot is használom már egy ideje, úgyhogy az sem új. A toner, az NMF, a retinolok és az Argirelene próbára érkezett, remélem bejön majd. A retinoltól kicsit félek, de ki akartam próbálni valami más jellegűt a G&G Retinal után. :smiley:

3 Likes

Eheti unboxing :gift_heart:

PP rendelés, szuperek ezek az ecsetek! A lakkra és a szemkínzóeszközre @Melodee kényszerített rá :smiley:
20201201_140329

Közös Lethal rendelés @zallaval és @Amadeaval :blush:

Köszönöm Zallának az ajándékokat, nagyon kedves volt Tőle :heart: A rúzs egy nagyon szép nude árnyalat, Eat cake (megyek is sütizni :smiley: engedelmeskednem kell ennek a szép rúzsnak :smiley: )

20201203_160445

A palettába mindenki elfért, még az előző Lethal rendelésem is, így a Nabla monók is kikerültek a büntiből, visszatettem őket a palettába.
Most pedig erős kényszer lett úrrá rajtam, hogy kitöltsem azt a két üres helyet is a Lethal palettában :face_with_hand_over_mouth:
20201203_162237

22 Likes

Jó felfedezést!

1 Likes

Csodásak! Remélem lesznek swatchok is :smiley:

1 Likes