💖 ùj unboxing kèpekkel

Ebben igazat adok neked.

1 Likes

Igen. Nem próbáltam tőlük mindent, de a szemfestékeik állagától elborzadok. A Strobe creamet szeretem, de nem visz rá a lélek, hogy annyi pénzt kiadjak érte. A rúzsaik so-so, a limitált kiadású Aladdinosat nagyon szeretem, a többit elvétve használom, mert szárítanak. A Fix+ rajongás előtt értetlenül állok. A nyári limitált bronzerük és a 217S ecset az egyetlen, amit imádok. Van még egy highlighterem és 2 pirosítóm, ami szép, de… mindig ez a “de”. És ez nem jelent jót.
Szóval van pár dolguk, ami bejön, de ez nagyon esetleges, a többi nekem a drogériás színvonalat idézi, háromszoros áron.

4 Likes

Skinsmart rendelés, háhá! A CH könyv dögnehéz.
A Liquid Hydration toner rajongás tárgya, a használatban levő már csak félig van, és elkezdtem szorongani, hogy mi lesz, ha elfogy (vége a világnak), szóval ez már szerelem, kellett az utánpótlás.
A Jelly Joker a hamarosan kifogyó Cosrx lemosó utódja lesz, mert géles lemosó nélkül sem élhetek.
A többiek meg azért, mert csak.
20201201_215925
Közös Lethal rendelés @zalla -val és @Alsace -val, egyre jobban beleszeretek ebbe a márkába, ami egyébként német, tehát a posta és a NAV hiába ácsingózik egy jó kis vámeljárás után.
A The Balm Fratboy pirosítót és a Glow Recipe miniket ajándékba kaptam zallától, és a mágneses paletta is nekem jutott. Köszönöm.:kissing_heart:
20201201_220121

22 Likes

Szuper rendelések, hát igen ez a Lethal nagyon tudja mi kell nekünk, várom, hogy én is átvehessem a monókat :heart_eyes:

4 Likes

Igazán jó dolgod van :wink: :smile: rengeteg szép cucc! Majd az arbutinos c-vitaminos szérumról mesélj, ha odajutsz.

2 Likes

Igen, nem is értem, miért.:slight_smile:
Várok még 2 koreai rendelést, utána áttekintem a készletet, hogy mit nyissak meg.

2 Likes

Milyennek látod a szemfestékeiket?

Megjött a Pinkpandás Docolor rendelésem. A Zoeva ecsetet KM zsibin vettem.

Kép

18 Likes

Az én ízlésemnek túl száraz az állaguk, túl keményre vannak préselve és a pigmentációtól sem vagyok odáig. Nem indítják be a fantáziámat. Az indie márkák elkényeztettek.

1 Likes

Az art library kollekcio szerintem az edsigi legjobb valogatas. Nem.vagyok mac fan, es igazat is adok neked, de ennel az egynel csodalkoztam :laughing:

1 Likes

Kedves umpalumpa, anno én is felmondtam, pedig én aztán nagyon félek minden újdonságtól. De nagyon szenvedtem, ráadásul gyes után mentem vissza (sajna nem is az előző munkahelyemre, mert oda nem tudtam). Rengeteget tipródtam, de utólag nagyon jó döntés volt. Ez cirka egy éve volt. Nekem több ideig tartott, hogy megtaláljam az igazit, de most nagyon boldog vagyok, mert egy sokkal jobb pozíciót kaptam. Mindig érdemes váltani, ha nem érzi jól magát az ember. Sok sikert és higgy magadban! :wink: :heart:

8 Likes

Azokat nem próbáltam. Hála istennek olyan színtúltengésem van, hogy nem tudnak kísértésbe vinni.:blush:

1 Likes

Nekem csak 1 MAC monót sikerült rendkívül jó áron megvennem, egyszer használtam, azóta sem nyúlok érte, pont ugyan emiatt, nagyon gyenge a pigmentációja…

1 Likes

Kedves vagy, köszönöm a bíztató szavakat! :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

IMG_20201202_191537 IMG_20201202_191658
Jolse rendelés. Szerencsére megúszta a vámot. Rengeteg mintát és ajit kaptam. A zokni is az és a zöld rongy is, ami nem tudom micsoda. :smiley:

14 Likes

Semmi leírás a rongyihoz? :laughing: Talán arctörlő? Vagy vizes hajra való nedvszívó izé?

3 Likes

Zöld rongy!:rofl:

2 Likes

Durva zöld rongy​:smiley: Sztem még portörlesre sem jo. :smiley:

3 Likes

Cipőtisztítás?:smiley:
És bokazoknit adtak, igazán hasznos télvíz idején.

2 Likes

Az lesz, futocipőről kutyagumi letakarítasra pont jó :rofl:

3 Likes