💖 ùj unboxing kèpekkel

Igen, kérjük a legviccesebb, legcukibb darabokat!

1 Likes

Pár napja érkezett Pink Pandáról.
A pirosító-highlighter duo ötletét @koalace -től loptam, köszi, hogy megmutattad a swatchot! :kissing_heart:
A szérum ugyan niacinnamidos, de elég olcsó, hogy kísérletezzek vele (gyaníthatóan, de nem bizonyítva pattis leszek a hatóanyagtól).
A vékonyabb golyós izé meg reggel kerül majd bevetésre a püffedt szemkörnyékemen.
20201130_221648

15 Likes

ugrani

10 Likes

DM (a háztartási dolgokat nem fotóztam):
IMG_20201201_160629
Zoeva (az ajándék megérkezett szószerint):
IMG_20201201_160418

14 Likes

Most komolyan csak ezt kaptad meg a Zoeva-tól? :laughing: :laughing: Hát ez jó :rofl: Mármint ne haragudj, hogy ezen nevetek. Azért milyen rendik, hogy ezt megküldték… :smiley:

1 Likes

100%, hogy nem direkt volt. Olyan embereket kell alkalmazni akik értenek német/angol nyelven.
Ezt most mikulásajándéknak veszem. Végülis messziföldről jött.

2 Likes

De aranyos :grin: Köszönöm szépen! :kissing_heart: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

@Szandika124 @Amadea befotózom őket valamikor :blush:

1 Likes

Ma érkezett a KAP rendelésem. Adobe pirosító és púderecset :blush:

Kép

13 Likes

Tegnap megérkezett CultBeauty-ról az első CT palettám, ami egyben az első termékem is a márkától. Karácsonyi ajándékaim egyike lesz, de azért lefényképezhettem. Az árnyalatok nem színazonosak az esti világítás miatt.
Első benyomás: enyhe kiábrándulás.

20201130_180524

20201130_180357

21 Likes

Mi a baj vele? :open_mouth: Nem tetszik?

Nagyon szűkre méretezték a pan-eket. A tavalyi bőröndös EL paletta volt ilyen. Másrészt a csomagolástól is többet vártam. Nem hozza a luxusérzetet.

4 Likes

Ó, sajnálom, hogy nem olyan, mint vártad! Nem gondoltam volna, hogy ilyen fukarul mérik ezt a szépet. Az egyik tavalyi EL paletta megvan. Hát azokba alig tudom az ecsetet kényelmesen beletunkolni, tényleg picik. Képen elég jól néz ki, de persze más használni és fogni élőben. Azért remélem, ha festesz vele, majd nem okoz csalódást!

1 Likes

Kár, pedig kép alapján nagyon szép.
Nekem egy CT rúzsom van, nagyon könnyű a csomagolása, hiába szép rosegold (és hiába volt méregdrága).

1 Likes

@anon27689852, probald ki! En elfogult vagyok :sunglasses: ezek a CT palettak a legjobbak, legkihasznalhatobbak es van rememy, hogy nem romlik ram, mielott elhasznalnam oket. CT a csillamos szineket ujjal utogeti fel :wink:

2 Likes

Igen, a pirosítórjára is mondják, hogy merő műanyag a csomagolása.
Remélem, más lesz majd a benyomás a fa alatt! :blush:

1 Likes

Majd karácsonykor! Azért bízok benne, hogy változik róla majd a véleményem!:blush:

A pirosító doboza egy ócska műanyag. Nem is értem ,hogy ilyen áron hogy lehet ilyen tré dobozban árulni. A rúzs szintén aranyra festett műanyagban van.
Azért a termékei jók.

1 Likes

Nekem a MACkel is ez a bajom.
Viszont nagyon szép a CT rúzs színe (Secret Salma, köszönőviszonyban sincs a hivatalos swatchokkal), bár most nem tudom használni, mert valami kicsapta a számat. Legalább a :mask: eltakarja.

1 Likes

MAC: egyértelműen túlárazott. Ráadásul a belbecs is gyakran hagy maga urán kívánnivalót.

2 Likes