Ha tudsz rá várni 10 évet, igen.
Habár nincs postapéntek, én kibontottam a többi csomagom is:
Megérkezett a csonka Zoeva rendelésem a 227-es ecsettel, a folyékony highlighterrel és a lobogó szőrű kis 228-assal.
A Colourpoptól üres palettákat rendeltem, két szemrevaló ecsetet (a meglévő 150 mellé), és egy After Shock lippie stixet.
Könyvet is vettem, és a képbe megint belóg az ikonikus nyuszis nadrágom.
Az én Jolse rendelésem még fel sem adták, nov. 20.-án rendeltem, Neked hány nap alatt ért ide s feladástól számítva?
Na sebaj, végül is vannak swatchok a neten is Azért ha lesz időd/fényed, majd gondolj rám
Az hogy Belgiumból jön egy nagyon-nagyon-nagyon jó hír! Gondolkoztam a három palettás bundle-ön (mondjuk látom az most nincs a honlapon), de mindig bennem volt, hogy ez nagyon esélyes vámolásra és nem tudom mennyire érné meg. Így most már tuti be fogom szerezni valamikor
Persze, csak ráadásul nyomi telefonos képpel esélyem sincs visszaadni a szépséget.
De annyira tetszik, hogy rendeltem még kettőt, 10.5 dollár darabja.
Azért vigyázzunk, mert úgy emlékszem, @zalla Kaleidos csomagját akarták egyszer megvámolni.
Én 11-én rendeltem és 26-án adták fel
Ahh fene Lehet így is bevállalom a rizikót Nagyon tetszik a zöld paletta, de elvileg már csak jövőre lesz.
Úúúú de cuuuuki a nyuszis nacid! (Megragadtam a lényeget)
Az után nekem is csorog a nyálam, meg a Sashimi City is tetszik.
Ja, 8 USD a pk.
Végre értékeli valaki!!
Tezenisből van.
Ne viccelj, egyből a nyuszit néztem, nem a zsákmányt
Tükrözi az érett személyiségem.
Látnád a zoknijaimat!
Na meg az enyémet is…
Azok is mindenféle mintásak? Ne kínozz!
Jelen még egy állatos otthoni szerkó rajongó Igaz van utcai cicás pulcsim, ebből egy az én kreálmányom (ebayes cicaflitterrel felturbózott uncsipulcsi )
Igen, csodálkoztam is, hogy a tiéd nem vesztegelt a vámáru kicserélőben hetekig. Lehet, hogy az európai elosztó egység miatt…?
A Sashimi Cityn gondolkozok már napok óta. De a mattak mind megvannak (szerintem jóval nagyobb mennyiségben, mint ami egészséges lenne) a fényesek meg szépek, de ezért talán nem kellene megvenni egy palettát.
Kiváncsi lennék rá :D.
Bizony. A H&M férfiosztálya zokniszempontból kész bűnbarlang.
(Legalább van némi jó is a 40-es cipőméretemben.)
Muti őket!
Valószínűleg igen. A CP csomagomat akarták vámolni, de nem sikerült, pedig olyan szép kioktató választ is kaptam.
Khmm, szerinted nekem mennyi szemfestékem van?
Én is onnan szoktam néha bolondos zoknit szerezni. Hol a férj kap, hol maganak zsákmányolok, pedig kicsit nagy a 38as lábamra.