💖 ùj unboxing kèpekkel

Ha tudsz rá várni 10 évet, igen.:rofl:

6 Likes

Habár nincs postapéntek, én kibontottam a többi csomagom is:
Megérkezett a csonka Zoeva rendelésem a 227-es ecsettel, a folyékony highlighterrel és a lobogó szőrű kis 228-assal.
A Colourpoptól üres palettákat rendeltem, két szemrevaló ecsetet (a meglévő 150 mellé), és egy After Shock lippie stixet.
Könyvet is vettem, és a képbe megint belóg az ikonikus nyuszis nadrágom.
20201130_192127

22 Likes

Az én Jolse rendelésem még fel sem adták, nov. 20.-án rendeltem, Neked hány nap alatt ért ide s feladástól számítva?

Na sebaj, végül is vannak swatchok a neten is :smiley: Azért ha lesz időd/fényed, majd gondolj rám :smiley:

Az hogy Belgiumból jön egy nagyon-nagyon-nagyon jó hír! Gondolkoztam a három palettás bundle-ön (mondjuk látom az most nincs a honlapon), de mindig bennem volt, hogy ez nagyon esélyes vámolásra és nem tudom mennyire érné meg. Így most már tuti be fogom szerezni valamikor :slight_smile:

1 Likes

Persze, csak ráadásul nyomi telefonos képpel esélyem sincs visszaadni a szépséget.
De annyira tetszik, hogy rendeltem még kettőt, 10.5 dollár darabja.:sunglasses:
Azért vigyázzunk, mert úgy emlékszem, @zalla Kaleidos csomagját akarták egyszer megvámolni.

2 Likes

Én 11-én rendeltem és 26-án adták fel :slight_smile:

1 Likes

Ahh fene :confused: Lehet így is bevállalom a rizikót :smiley: Nagyon tetszik a zöld paletta, de elvileg már csak jövőre lesz. :smiley:

Úúúú de cuuuuki a nyuszis nacid! :heart_eyes: :smiley: (Megragadtam a lényeget) :rabbit:

1 Likes

Az után nekem is csorog a nyálam, meg a Sashimi City is tetszik.
Ja, 8 USD a pk.

1 Likes

Végre értékeli valaki!!:heart_eyes:
Tezenisből van.

1 Likes

Ne viccelj, egyből a nyuszit néztem, nem a zsákmányt :smiley::smiley: :see_no_evil:

1 Likes

Tükrözi az érett személyiségem.:rabbit:
Látnád a zoknijaimat!

6 Likes

Na meg az enyémet is… :smiley::smiley:
Azok is mindenféle mintásak? Ne kínozz! :rofl:

2 Likes

Jelen még egy állatos otthoni szerkó rajongó :raised_hand: Igaz van utcai cicás pulcsim, ebből egy az én kreálmányom (ebayes cicaflitterrel felturbózott uncsipulcsi :smiley: )

5 Likes

Igen, csodálkoztam is, hogy a tiéd nem vesztegelt a vámáru kicserélőben hetekig. Lehet, hogy az európai elosztó egység miatt…?
A Sashimi Cityn gondolkozok már napok óta. De a mattak mind megvannak (szerintem jóval nagyobb mennyiségben, mint ami egészséges lenne) a fényesek meg szépek, de ezért talán nem kellene megvenni egy palettát.

1 Likes

Kiváncsi lennék rá :D.

2 Likes

Bizony. A H&M férfiosztálya zokniszempontból kész bűnbarlang.
(Legalább van némi jó is a 40-es cipőméretemben.)

3 Likes

Muti őket!

2 Likes

Valószínűleg igen. A CP csomagomat akarták vámolni, de nem sikerült, pedig olyan szép kioktató választ is kaptam.:grimacing:
Khmm, szerinted nekem mennyi szemfestékem van?:smiley:

1 Likes

Én is onnan szoktam néha bolondos zoknit szerezni. :slight_smile: Hol a férj kap, hol maganak zsákmányolok, pedig kicsit nagy a 38as lábamra.

1 Likes