💖 ùj unboxing kèpekkel

Végre megérkezett a Jolse rendelésem, a feladástól számítva viszonylag gyorsan. DHL hozta, járt Németországban és Belgiumban is, érték nem volt feltüntetve a csomagon.

A három krémet rendeltem, a többi ajándék volt. Így még jobban várom, hogy a másik csomagom is ideérjen. :smiley:

17 Likes

Nagyon köszönöm a biztatást! :kissing_heart: :heart:

Irigylem a batorsagod! Kivanom, hogy talald meg azt a helyet, ahol szivesen dolgozol!
Ha lesz kedved, meselhetsz majd a jovoben, hogy hogyan alakulnak a dolgaid. :slight_smile:

1 Likes

Megérkezett a Lookfantastic rendelésemIMG_20201130_155544
16067489202272638074327698031598

Még volt hozzá egy Duraline és egy Clinique alapozó .

17 Likes

Ez nem ér… Kibontva is kérem Bobbit.

2 Likes

Ma megint megállapítottam, hogy a Double Wear és a Blot púder együtt (mindkettőt diszkréten használva) nálam tökéletes kombináció. Szeretem.

1 Likes

Köszönöm szépen! :heart:
Nem vagyok én bátor, csak a mostaniban (ahol a felmondási idő zajlik) már nem lehetett megmaradni :weary:

3 Likes

:smiley: Azóta se tértem magamhoz a Müller áraitól.

2 Likes

Mesés a Bobbi csomagolása! Majd mesélj róla!

1 Likes

Úgy néz ki, nálam is nyerő kombináció lesz, bár ma nem volt időm nézegetni magam a tükörben.

Ma érkeztek. A bronzert 1400 Ft-ért vettem a DM-ben:
Kép

Kép

20 Likes

Többször már majdnem elcsábultam legalább a concealerre, de aztán mindig rácsaptam a kezemre, hogy nem, majd iherbről :smiley: Egyszerűen nem vagyok hajlandó 6000 Ft-ot kiadni egy drogériás sminktermékre, nem és nem. :smiley:

3 Likes

Lesz csak megfelelő fényviszonyra várok mert nem adja vissza a valóságot.

Egyszer én is meginogtam, de még a könnyű elérhetőség sem tudta legyűrni az árkülönbözetet.:smiley:

1 Likes

A Kaleidos viszi a pálmát a bombabiztos csomagolás láthatatlan, ámde létező versenyében, szabályosan közelharcot vívtunk:
20201130_184109

És ami benne volt: :smiley:
20201130_185142

16 Likes

AAAAAAH, arról a highlighterről majd szeretnék swatchot kérni!!
Nagyon gondolkoztam Kaleidos rendelésen én is, a paletták és a highlighterek annyira csábítóak… Talán jövőre :smiley:

1 Likes

Abból sajnos nem tudom, mikor lesz valami, mert sötétben megyek és jövök, hétvégén meg nem leszek itthon.:frowning: Nagyon jópofa a csomagolása, az ecsetek meg pihepuhák.
Legszívesebben minden cuccukat megvenném, olyan szépségesek.
És kepzeld, a feladó ország Belgium, szerintem ott van egy postafiókjuk.

2 Likes

Semmit se bíztak a véletlenre :laughing:, szerencsére…

1 Likes

Diamond Dasher egyébként:
20201130_190553

20201130_190607

20 Likes

Ha üres lesz nekem adod a tokját? (költői kérdés) :upside_down_face:

5 Likes