💖 ùj unboxing kèpekkel

Szerintem is nagyon bátor döntést hoztál, kívánom, hogy a lehető legjobb lehetőség és változás alakuljon belőle!:heart:
Sosem könnyű meglépni ezt sajnos , a változástól is mindig félünk, de annyit nem ér egy munkahely sem, hogy idegileg kikészüljünk, és szorongva menjünk be reggel dolgozni. Sajnos én is voltam már ilyen helyzetben és húztam az időt a változástól való félelem miatt, de utólag mindig kiderült, hogy jól döntöttem, mikor váltottam .

2 Likes

Igazán kedves vagy, köszönöm! :heart:

Annyira jól esik, hogy ilyen sokan támogattok! :sob: :hugs: :smiling_face_with_three_hearts: :blush: :relaxed:

2 Likes

Majd írd meg légyszi a véleményedet erről az alapozóról, nagyon régóta szemezek vele, de valahogy mindig lebeszéltem magam róla. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Müller portyázás a MOM-ban
Az Artdeco miatt mentem, megrendelést teljesítettem, de becsúszott a csoda 4-es Beauty Box is, amit a Glamour napokon otthagytam. Ezt nem fotóztam le.
Fogalmam sem volt, hogy mi lehet benne, ezért aztán megvettem a bordó arctisztító kendőt és a kettő rózsaszín párduc színű “egyujjas kesztyűt” tartalmazó készletet.
Limitált Catrice ecsetek is voltak, amiből csak egyet választottam. Utazóméretűnek mondanám, de jó kis ecset, azt már most látom.
Két új limitált paletta is kapható.
JEWEL OVERLOAD | CATRICE COSMETICS
Árak: a csodaszett 1150 Ft volt, az ecset 1325.20201129_140611 20201129_140952

10 Likes

Az ecsetet már láttam a német webshopban, remélem lesz a Pandán is. Nagyon tetszetős.

1 Likes

De muris az a mini ujj-tyű! Majd meséld el hogy szuperál :slight_smile:

1 Likes

Kifejezetten jónak tűnik, egyáltalán nem gagyi. A paletták is tetszettek, de abból nem vettem.

Szerintem Te sem hagytad volna ott, főleg, hogy egy darab árválkodott a polcon.
Praktikus lehet akár utazáshoz is.
Ilyen “ujj-tyűt” használt már valaki? Hogy mit ki nem találnak!

1 Likes

Sírba visz a Cosnova ezekkel a szépséges ecsetekkel, komolyan!

2 Likes

Én is néztem az ecsetet ,de tényleg kicsit rövidebbek.

Pont most vettem én is sampont.
Alig várom, kipróbáljam.

1 Likes

Nemrég adtam el ezt a púdert mert rajtam nem mutatott szépen.
Az alapozót imádom. Zsíros/kombinált bőrrel nekem egy áldás. A Mehr árnyalatú rúzs is megvan. Nagyon szép szín, szeretem. Kíváncsi vagyok a véleményedre a termékekkel kapcsolatban.

1 Likes

20201129_220620
A Nars Lagunát a zsibin vettem, a halfarok mintás ecset és a két mini YR tusfürdő ajándék volt. Györgyi a kedvenc eladóm.:slight_smile:
A MAC Blot púdert a 30%-os akcióban vettem @Mse hatására, a mini Pinklite választható ajándék volt.
A Tiam szérum és az Artemisia krém minták szintén zsibis zserzemények, Szabincsepp volt az eladó, aki egy kis mintával ajándékozott meg.

15 Likes

Imádom azt a bronzert, mesélj majd ha kipróbáltad, hogy neked mi a véleményed róla :blush: Olyan ecsetem nekem is van :star_struck: :sweat_smile:

1 Likes

Feltétlenül! Kezd a bronzer gyűjtemény is izmosodni…
Te mire használod az ecsetet?

2 Likes

Nekem is, de most úgy nagyjából minden növekedett :see_no_evil:

Hát én még semmire, pedig nem most vettem, olyan fura formája van, állítólat alapozáshoz jó, de még nem teszteltem, csak nézegetem egyelőre vagyis, azóta :smiley:

2 Likes

Amúgy nálam is.:joy:
Én is alapozóecsetnek tippeltem, csak olyan rövid a szőre (bár nagyon puha).

1 Likes

Megtaláltam a KM adatlapját jó a vélemény is alatta :slight_smile: Szerintem a gyártó se tudja amúgy mire jó ez az ecset :smiley:

2 Likes

Megjött az első iherb rendelésem :blush: November 12-én rendeltem és ma hozta a postás bácsi.
Mostanában nem nagyon veszek sminket, mert megvan mindenem itthon, most úgy érzem, sőt a tartalék tartalékjának a tartaléka is megvan. Viszont most novemberben olyan jó akció volt, hogy úgy döntöttem, a régóta kívánságlistás termékeket beszerzem.

20201130_114123

Az E.l.f. concealer 1440 Ft-ba került, a Coty Airspun púder 1600 Ft-ba (óriási amúgy, 65g!), az E.l.f. Poreless Putty primer 1900 Ft volt (csak sikerült olcsóbban megszerezni a Mülleres 6000 Ft helyett). A Pyunkang Yul pad-ről nagyon jókat írtatok, így 760 Ft-ért vétek lett volna ott hagyni. A Derma E Cleansing balm is tök olcsó volt, 2600 Ft-ért 100 g szerintem tök jó. Ráadásul csomagoltak hozzá spatulát, amit nagyra értékelek :smiley: A samponra meg csak úgy kíváncsi voltam, meg az Andalou Naturals márkára :blush:

15 Likes

@umpalumpa drukkolok neked, hogy találd meg a számításod!

4 Likes