💖 ùj unboxing kèpekkel

Remélem, a trauma nem okozott maradandó sebeket!

1 Likes

Idővel helyrejövök, köszönöm :slight_smile: Van rá pár hetem, aztán új fejezet kezdődik :pray: (felmondtam a melóban)

18 Likes

Nagyon bátor lépés, szívből kívánom, hogy találd meg a számításaidat.:blush:

1 Likes

Köszönöm a szurkolást! :heart:

3 Likes

Amennyit meséltél róla, azok alapján jól tetted!

1 Likes

Köszi a megerősítést! :smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart:

1 Likes

Nagyon szurkolok én is! Mindig nagyon félek meglépni az ehhez hasonló döntéseket, rettenetesen félek a változástól, de szerencsére eddig utólag is igazolódott minden esetben, hogy a változás jó. Remélem neked is szuper lesz az új fejezet! A rosszban soha nem érdemes benne maradni, ez biztos. :slight_smile:

5 Likes

Bátor voltál, hogy kiálltál magadért a döntéseddel! Tudod mennyien képtelenek erre, nyelnek inkább, és minden reggel utálattal mennek be?
Egy dolog lesz, ami hiányozni fog, még nekünk is. Gondolom, hogy idén már nem számíthatunk ilyen beállításokra.
Fel a fejjel, mindennek oka van! Remélem, hogy megtalálod azt a helyet, ahonnan akár asztali fotók is készülhetnek! :ok_woman:

4 Likes

Ne aggódj! Úgy mondtam fel 13 év után hogy azt sem tudtam mi lesz . Találtam másik állást nagyon hamar olyat amilyet akartam. Több fizetésért. Azóta eltelt 2 év és már megint azon gondolkodom ,hogy lépni kellene. Ja és már 5X-es vagyok. A döntéseink visznek előre.

6 Likes

Én is így csináltam és bejött egy sokkal jobb lehetőség.

6 Likes

Nagyon bátor vagy, jól döntöttél, szívből kívánom, hogy jól alakuljon minden ezek után és jobb helyet találj, ahol megbecsülnek :heart:

2 Likes

Csak előre! :slight_smile: Én 2 hónapja váltottam, felmondási idő második hetére már lett új munkahelyem, minden ismerős/barát ki volt akadva, hogy merek most, a covid alatt felmondani, anélkül, hogy biztos munkahelyem lenne…Hát így :).
Nagyon nem bántam meg, a rossz környezetet ott kell hagyni minél hamarabb, mert az életed többi részét is megkeseríti. Te pedig egy boldogabb/kiegyensúlyozottabb NŐ/Anya leszel, ha a munkahelyen is egy támogató környezet vesz körül és olyan munkát végzel, amit szeretsz. Sok sikert kívánok :wink:

8 Likes

Óh, Lányok, nagyok kedvesek vagytok :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts:
Köszönöm szépen @Letti @Alsace @Gloria @Anilorak @Fiorentina @Amadea @koalace :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Sokkal, de sokkal jobban érzem most magam! :hugs: :relaxed:

8 Likes

Ennek nagyon örülök :hugs: :kissing_heart: :kissing_heart:

1 Likes

Nagyon bátor vagy! Bízok benne, hogy hamar megtalálod a neked tetsző folytatást. :slight_smile:

1 Likes

Nagyon köszönöm a bíztatást! :heart:

1 Likes

Gratulálok @umpalumpa, én nagyon büszke vagyok Rád, és örülök, hogy ilyen bátor voltál. :blush:
Annál is inkább, mert tudom milyen nehéz váltani, én utálok ilyen döntéseket meghozni. Tavaly is mikor munkahelyet váltottam legalább 3 hétig gondolkoztam rajta elfogadjam-e az ajánlatot, amit kaptam, pedig már eléggé utáltam a helyet.
Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó dolgokat tartogat számodra a jövő, úgyhogy hajrá! :kissing_heart: :relaxed:

2 Likes

Nagyon kedves vagy, hogy támogatsz, köszönöm! :heart: Én is régóta tötyörögtem :grin:

1 Likes

Elmúlt időszakból:
Kicsit későn jött a "nekem is muszáj beszereznem, de szerencsére zsibiről be tudtam szerezni alig használt állapotban.
IMG_20201129_114827
Ezek pedig a notinoról érkeztek. Alapozóra már nagyon szükségem volt, csak valamiért eddig nem vettem rá magam a vásárlásra… A Mac rúzs pedig egy mini, Mehr árnyalatban (matt), hát erre éppen nem volt szükségem. :smiley: Azt sem mondhatnám, hogy ezer éve érdekel, és leküzdhetetlen vágyat éreztem iránta. Inkább csak a hype miatt érzem, hogy legalább egy mac rúzst ki kell próbálni, ha már ennyit sminkelgetek. Sokat nem áldoztam rá, és amilyen iramban fogynak a rúzsok, hát a minit sem féltem (irónia, még egyet sem tudtam megenni, a kis kiszerelés is bőven megtenné minden rúzsomból).
IMG_20201129_114839

13 Likes

Ez a púder nekem is megvan, szerintem tök jó.:slight_smile: Az alapozóval kapcsolatban nagyon kíváncsi leszek a véleményedre, elég megosztó darab.
A MAC-nek vannak jó rúzsai, tényleg olyan, hogy egyszer ki kell próbálni. Nekem érdekes módon a mattok jobban bejönnek (a limitált kiadású Aladdinos a kedvencem), mint a satinok.

1 Likes