Remélem, a trauma nem okozott maradandó sebeket!
Idővel helyrejövök, köszönöm Van rá pár hetem, aztán új fejezet kezdődik (felmondtam a melóban)
Nagyon bátor lépés, szívből kívánom, hogy találd meg a számításaidat.
Köszönöm a szurkolást!
Amennyit meséltél róla, azok alapján jól tetted!
Köszi a megerősítést!
Nagyon szurkolok én is! Mindig nagyon félek meglépni az ehhez hasonló döntéseket, rettenetesen félek a változástól, de szerencsére eddig utólag is igazolódott minden esetben, hogy a változás jó. Remélem neked is szuper lesz az új fejezet! A rosszban soha nem érdemes benne maradni, ez biztos.
Bátor voltál, hogy kiálltál magadért a döntéseddel! Tudod mennyien képtelenek erre, nyelnek inkább, és minden reggel utálattal mennek be?
Egy dolog lesz, ami hiányozni fog, még nekünk is. Gondolom, hogy idén már nem számíthatunk ilyen beállításokra.
Fel a fejjel, mindennek oka van! Remélem, hogy megtalálod azt a helyet, ahonnan akár asztali fotók is készülhetnek!
Ne aggódj! Úgy mondtam fel 13 év után hogy azt sem tudtam mi lesz . Találtam másik állást nagyon hamar olyat amilyet akartam. Több fizetésért. Azóta eltelt 2 év és már megint azon gondolkodom ,hogy lépni kellene. Ja és már 5X-es vagyok. A döntéseink visznek előre.
Én is így csináltam és bejött egy sokkal jobb lehetőség.
Nagyon bátor vagy, jól döntöttél, szívből kívánom, hogy jól alakuljon minden ezek után és jobb helyet találj, ahol megbecsülnek
Csak előre! Én 2 hónapja váltottam, felmondási idő második hetére már lett új munkahelyem, minden ismerős/barát ki volt akadva, hogy merek most, a covid alatt felmondani, anélkül, hogy biztos munkahelyem lenne…Hát így :).
Nagyon nem bántam meg, a rossz környezetet ott kell hagyni minél hamarabb, mert az életed többi részét is megkeseríti. Te pedig egy boldogabb/kiegyensúlyozottabb NŐ/Anya leszel, ha a munkahelyen is egy támogató környezet vesz körül és olyan munkát végzel, amit szeretsz. Sok sikert kívánok
Óh, Lányok, nagyok kedvesek vagytok
Köszönöm szépen @Letti @Alsace @Gloria @Anilorak @Fiorentina @Amadea @koalace
Sokkal, de sokkal jobban érzem most magam!
Ennek nagyon örülök
Nagyon bátor vagy! Bízok benne, hogy hamar megtalálod a neked tetsző folytatást.
Nagyon köszönöm a bíztatást!
Gratulálok @umpalumpa, én nagyon büszke vagyok Rád, és örülök, hogy ilyen bátor voltál.
Annál is inkább, mert tudom milyen nehéz váltani, én utálok ilyen döntéseket meghozni. Tavaly is mikor munkahelyet váltottam legalább 3 hétig gondolkoztam rajta elfogadjam-e az ajánlatot, amit kaptam, pedig már eléggé utáltam a helyet.
Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó dolgokat tartogat számodra a jövő, úgyhogy hajrá!
Nagyon kedves vagy, hogy támogatsz, köszönöm! Én is régóta tötyörögtem
Elmúlt időszakból:
Kicsit későn jött a "nekem is muszáj beszereznem, de szerencsére zsibiről be tudtam szerezni alig használt állapotban.
Ezek pedig a notinoról érkeztek. Alapozóra már nagyon szükségem volt, csak valamiért eddig nem vettem rá magam a vásárlásra… A Mac rúzs pedig egy mini, Mehr árnyalatban (matt), hát erre éppen nem volt szükségem. Azt sem mondhatnám, hogy ezer éve érdekel, és leküzdhetetlen vágyat éreztem iránta. Inkább csak a hype miatt érzem, hogy legalább egy mac rúzst ki kell próbálni, ha már ennyit sminkelgetek. Sokat nem áldoztam rá, és amilyen iramban fogynak a rúzsok, hát a minit sem féltem (irónia, még egyet sem tudtam megenni, a kis kiszerelés is bőven megtenné minden rúzsomból).
Ez a púder nekem is megvan, szerintem tök jó. Az alapozóval kapcsolatban nagyon kíváncsi leszek a véleményedre, elég megosztó darab.
A MAC-nek vannak jó rúzsai, tényleg olyan, hogy egyszer ki kell próbálni. Nekem érdekes módon a mattok jobban bejönnek (a limitált kiadású Aladdinos a kedvencem), mint a satinok.