3 munkanap volt, de csak most, amúgy másnap jönni szokott.
Én postán maradóra kértem mert volt még ott dolgom, 15-én rendeltem és 20-án mehettem érte.
Ez biztató. Nekem újdonság mindegyik, nagyon kíváncsi vagyok rájuk:).
Csak Bipában voltam.
Az első Mild wash lotion (csak nem az elejét fotóztam) kézmosáshoz, ez szerintem majd indul haza legközelebb.
A másodikban van bőven alkohol, ezt nekem vettem, de lehet ez is megy majd haza, ha jónak találom.
Volt műtős maszk. 3db/csomag 2 Euro. Nem steril és nem egyesével csomagolt. Textil maszk is volt 10 Euro/db.
Itthon már sok helyen lehet venni kézfertőtlenítőt. Rossman, Dm, Mol-kút, ha esetleg ez segítség.
Én is tudtam tegnap venni a dm-ben Bradolife-ot, kétfélét is. De volt még sokféle, meg is lepődtem. Gyógyszertárban tudtam venni gumikesztyűt 80 Ft/db áron () és csak 10-et adtak. Szájmaszkot is vettem, 290 Ft volt darabja.
Nekem az a célom, hogy az otthoniaknak ne kelljen utazgatni, főleg ne messzebbre ilyesmi miatt. A legutóbb hazaküldött rakomány szerintem elég 3 hónapra, de kitudja meddig lesz ez a helyzet. Itt már úgy rohangálnak az emberek kint, mintha nem lenne semmi baj, csak a boltban és a tömegközlekedésen kötelező a maszk. 2 napja tüntetés is volt, sokan úgy gondolják, hogy joguk van kint lenni. Pedig nincs vasszigor. 1 hét után ma voltam vásárolni. A Pennyben a kasszánál csak az tartotta a távot akinél kocsi is volt. Senki nem fertőtlenítette a kocsikat kint. Az egyik kasszás lehúzta a maszkot az orra alá, úgy scannelt. Szép idő van, rengetegen sétálnak, maszk nincs rajtuk.
Jav. volt mégegy tüntetés azóta.
Ha már maszkok, képzeljétek mi kaptunk két pamut mosható maszkot a kerületi polgármestertől. Örültem neki, mert én most egy darabig nem tudok varrni, pedig akartam volna…
A szüleim is kaptak otthon, de szerintem a városunkban csak az időseknek jart 1/fő. Van otthoni címem, én nem kaptam.
Az előző lakókat azóta se jelentették ki (12 éve) innen, pedig többször szóltunk a családjuknak. Valóban csak idősek kapnak, de én örültem neki, mert jövő héten mennem kell a kórházba szemkontrollra meg veszik a vérem Szóval jókor jött, mert a lelkemre kötötte az orvos a társas érintkezés kerülését a kezelésem mellékhatása sajnos az immunrendszerem gyengülése volt. Küldhetnének fiataloknak is, nem csak az idősek lehetnek olyan helyzetben, hogy szükségük lehet rá. Szóval az előző lakók nemtörődömsége jelenleg pont jól jött.
Az a gond a textil maszkkal, hogy a viselőt nem nagyon védi, ahogy a műtős maszk se.
Kint műtős maszkot tudtam csak venni. Az egyik a sima zöld, a másik szürke szénfilterrel (ezt rendeltem).
Most bementem egy másik Bipába (1,5-2km séta, de rámfért a mozgás). Vettem a fenti nagyobb fertőtlenítőből egy kisebbet kipróbálni+pár csomag maszkot haza. Ha jó a fertőtlenítő, akkor mehet a nagy haza.
A többi becsúszott. Most, hogy itthon dekkolok kipróbálok egy másik deót. Itt kint most a kesztyű hiánycikk, azt még tudtam venni korábban.
Marc Jacobs Sheer Lip Gel. Eat Cake árnyalat.
Nagyon guszta!
Nagyon szép a szín és csomagolás is
Köszönöm!
És a neve is milyen jó!
Izé
Tegnap érkezett, ma próbálom ki.
Őt én is kinéztem magamnak nyárra! Már ha lesz alkalmam időt tölteni kint.
Megkérdezhetem, honnan rendelted? Köszi!