💖 ùj unboxing kèpekkel

3 munkanap volt, de csak most, amúgy másnap jönni szokott.

1 Likes

Én postán maradóra kértem mert volt még ott dolgom, 15-én rendeltem és 20-án mehettem érte.

1 Likes

Ez biztató. Nekem újdonság mindegyik, nagyon kíváncsi vagyok rájuk:).

Csak Bipában voltam.
Az első Mild wash lotion (csak nem az elejét fotóztam) kézmosáshoz, ez szerintem majd indul haza legközelebb.
A másodikban van bőven alkohol, ezt nekem vettem, de lehet ez is megy majd haza, ha jónak találom.
Volt műtős maszk. 3db/csomag 2 Euro. Nem steril és nem egyesével csomagolt. Textil maszk is volt 10 Euro/db.

IMG_20200425_163028

3 Likes

Itthon már sok helyen lehet venni kézfertőtlenítőt. Rossman, Dm, Mol-kút, ha esetleg ez segítség.

2 Likes

Én is tudtam tegnap venni a dm-ben Bradolife-ot, kétfélét is. De volt még sokféle, meg is lepődtem. Gyógyszertárban tudtam venni gumikesztyűt 80 Ft/db áron (:flushed:) és csak 10-et adtak. Szájmaszkot is vettem, 290 Ft volt darabja.

2 Likes

Nekem az a célom, hogy az otthoniaknak ne kelljen utazgatni, főleg ne messzebbre ilyesmi miatt. A legutóbb hazaküldött rakomány szerintem elég 3 hónapra, de kitudja meddig lesz ez a helyzet. Itt már úgy rohangálnak az emberek kint, mintha nem lenne semmi baj, csak a boltban és a tömegközlekedésen kötelező a maszk. 2 napja tüntetés is volt, sokan úgy gondolják, hogy joguk van kint lenni. Pedig nincs vasszigor. 1 hét után ma voltam vásárolni. A Pennyben a kasszánál csak az tartotta a távot akinél kocsi is volt. Senki nem fertőtlenítette a kocsikat kint. Az egyik kasszás lehúzta a maszkot az orra alá, úgy scannelt. Szép idő van, rengetegen sétálnak, maszk nincs rajtuk.

Jav. volt mégegy tüntetés azóta.

Ha már maszkok, képzeljétek mi kaptunk két pamut mosható maszkot a kerületi polgármestertől. Örültem neki, mert én most egy darabig nem tudok varrni, pedig akartam volna…

2 Likes

A szüleim is kaptak otthon, de szerintem a városunkban csak az időseknek jart 1/fő. Van otthoni címem, én nem kaptam.

Az előző lakókat azóta se jelentették ki (12 éve) innen, pedig többször szóltunk a családjuknak. Valóban csak idősek kapnak, de én örültem neki, mert jövő héten mennem kell a kórházba szemkontrollra meg veszik a vérem :smiley: Szóval jókor jött, mert a lelkemre kötötte az orvos a társas érintkezés kerülését a kezelésem mellékhatása sajnos az immunrendszerem gyengülése volt. :frowning: Küldhetnének fiataloknak is, nem csak az idősek lehetnek olyan helyzetben, hogy szükségük lehet rá. :frowning: Szóval az előző lakók nemtörődömsége jelenleg pont jól jött. :slight_smile:

2 Likes

Az a gond a textil maszkkal, hogy a viselőt nem nagyon védi, ahogy a műtős maszk se.
Kint műtős maszkot tudtam csak venni. Az egyik a sima zöld, a másik szürke szénfilterrel (ezt rendeltem).
Most bementem egy másik Bipába (1,5-2km séta, de rámfért a mozgás). Vettem a fenti nagyobb fertőtlenítőből egy kisebbet kipróbálni+pár csomag maszkot haza. Ha jó a fertőtlenítő, akkor mehet a nagy haza.
A többi becsúszott. Most, hogy itthon dekkolok kipróbálok egy másik deót. Itt kint most a kesztyű hiánycikk, azt még tudtam venni korábban.
IMG_20200425_174338

6 Likes

Marc Jacobs Sheer Lip Gel. Eat Cake árnyalat.

IMG_20200425_203429

16 Likes

Nagyon guszta! :star_struck:

Nagyon szép a szín és csomagolás is :heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm! :slight_smile:

És a neve is milyen jó!

vettem ilyen izét. van swatch is, az új
unboxing-ban:
20200427_203448

11 Likes

Izé :joy:

Tegnap érkezett, ma próbálom ki.
IMG_20200428_125811

11 Likes

Őt én is kinéztem magamnak nyárra! Már ha lesz alkalmam időt tölteni kint. :grinning:
Megkérdezhetem, honnan rendelted? Köszi! :blush: