💖 ùj unboxing kèpekkel

Köszönöm! :blush:
Csak az bánt, hogy ebben az évben nem a rúzsok, hanem a maszkok és a kézmosók reneszánszát éljük… :roll_eyes:

1 Likes

Zsibis szerzemények :blush: Hódoltam nagyjából minden szenvedélyemnek. Bevásároltam rúzsokból is, eddig ellenálltam, a maszkolás miatt, de végül is, a maszkon túl, vagy belül? :crazy_face: is van élet, így otthon is elkezdtem serényen kenegetni magam. :smiley:

A Clinique (Plum pop) mellé kaptam ajándékba két termékmintát :smiling_face_with_three_hearts:
Colorpop pigmentek (óriási mennyiség szerintem még + 3 embernek is örök életre elegendő lenne ha négyen használnánk egy darabot :smiley: )
The Bull, The Water bearer, The Archer

Rúzsok: Mac Candy yum yum, EL Comet kiss, Wink of a pink

Zoeava Radiant glow pirosító/highlighter :blush:

20201128_095401 20201128_095549

17 Likes

Nagyon szép termékeket vettél :blush:

1 Likes

Már rég nem vettél kencét, szóval ideje volt :wink: Majd a rúzsokat muti meg lécci kinyitva :pleading_face: :kissing_heart:

Ez igazából drogériás kincs és DM- ben nagyon akciós, 4000 helyett 1300 Ft.
@anon27689852 véleménye meggyőzött.
https://kremmania.hu/kremek/max-factor-creme-bronzer-bronzosito
IMG_20201128_121434

13 Likes

@Anheszenamon Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:

@umpalumpa hihi így igaz, most megint a játéké lesz a főszerep :blush: Befotózom a rúzsikákat is hamarosan :kissing_heart:

1 Likes

Nagyon szupi dolgokat szereztél be. :heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm,ki is próbáltam a rúzsokat, a pigmentekre vagyok még nagyon kíváncsi :star_struck:

@umpalumpa nagyon rosszak a fények így este :sob:
20201128_190727

20201128_190622

15 Likes

Ú, egy galaxis van a körmeiden!

3 Likes

IMG_20201128_192845
Nagyon kíváncsi vagyok ezekre a termékekre! :blush:

12 Likes

Hű de szemfüles vagy, holnap akartam befotózni, bár lehet este szebb a témája miatt, galaxisosat akartam ma kreálni, csak sötét lett mire elkészült :smiley:

2 Likes

Nekem bejott, igaz nem a pakolasaval, hanem a sima kondicionaloval hasznaltam😉

1 Likes

Így is átjön, hogy milyen jópofa színek :heart_eyes: Érdekes az a Lauder rúzs a csillogásával. Nagyon kíváncsi vagyok a Candy Yum-yum hogy fog állni :wink: Igazi barbis élénk rózsaszín és izgalmas :exclamation:

1 Likes

Mennyi szépség egy helyen! :star_struck: Úúú, azok a pigmentek is gyönyörűek. :heart_eyes: A körmöd pedig csak hab a tortán. :blush: :milky_way::star2:

1 Likes

Mindig a lényegre koncentrálok.:rofl:

1 Likes

@umpalumpa első blikkre bejövős, nagyon barbis, féltem is tőle, hogy fog állni, de szerencsére átment a parateszten, nyáron tuti imádni fogom, nagggyon neon rózsaszín :star_struck:

@Melodee és @Amadea A galaxis ereje van veletek úgy látom :smiley: :milky_way:

2 Likes

Remélem, beválik Neked is! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

¤Art Naturals C-vitaminos szérumok, Tonymoly nyuszi ajakápoló (ááá, nincs itthon
még 78 db :sweat_smile: ) és aranyos üzenet :brown_heart: @NoraH kedves,
gondos közreműködésével és segítségével iHerb-ről.
¤Re-Nutriv toner KM zsibiről.
¤Gyertya és lakk DM-es vigasztalók egy trauma után.
beszerzések

18 Likes

Két véglet van. Van, aki isteníti. És a másik oldalon csúnyan lehuzzak.

Ha az ar-ertekben nezzuk; nem tud 10szer annyit, mint egy tizedennyiert kaphato drogerias sampon, es nem is ettol fog gyorsabban noni a haj, de valoban konnyen taplal es nagyon kves is szepen tisztit belole, igy sokaig tart. Mindenkeppen varjuk az elso benyomast;-)

1 Likes