💖 ùj unboxing kèpekkel

Mai meglepetéscsomagom.:heart: Beállított a GLS egy csomaggal, 0 utánvéttel, úgy hogy semmit sem rendeltem. Hát mondom ez fura. :grin:

Ez lapult benne. Mint utólag kiderült, a legjobb barátnőm akart meglepni csak úgy különösebb alkalom nélkül (sikerült neki, rég nem sírtam a meghatottságtól, most kisebb sokkot kaptam). :heart_eyes: Ma már semmi nem tudja elrontani a kedvemet, az biztos, sosem volt még ilyen jellegű adventi naptáram. :blush::blush::blush:
IMG_20201124_123406

27 Likes

Nagyon kedves, jolelku baratnod van. :slight_smile: Orulok veled egyutt!

1 Likes

Szép ,ugye majd megmutatod mi lapul benne?

1 Likes

Mennyire jófej barinőd van! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

@mlnda, @Anilorak, @umpalumpa
Köszönöm szépen :heart_eyes: igen, ő a legjobb az biztos :heart: Majd mindenképp mutatom mi van benne, de szeretném kibírni, hogy mindig aznap reggel nyissam csak ki az “ablakot” :slightly_smiling_face:

6 Likes

Igazi meglepetés volt akkor, nagyon tündéri a barátnőd :fairy: :gift_heart:
Minden elismerésem, hogy kibírod, hogy a napi ablakocskát nyitod fel, igazi meglepetés lesz akkor minden napra :gift_heart: Majd muti meg nekünk is az aznapi csodát :pleading_face: :heart_eyes:

1 Likes

Ez aztán tényleg csodás meglepetés :blush: szuper barátnőd van :slight_smile:

1 Likes

Iherb rendelés. Az első még a vámosoknál van, ez valahogy megelőzte. A szérum nekem bevált, sajnálom, hogy csak az iherb oldaláról tudtam megrendelni, hiányozni fog.
IMG_20201124_190956

6 Likes

@Alsace Igen, tényleg egy tündér :heart:Kevés barátnőm van, de ők az igaziak. :heart_eyes: Hát azért megesküdni nem mernék arra, hogy valóban ki fogom bírni, csak ez a terv. :joy: De mindenképp mutatom majd nektek is :slightly_smiling_face:
@Brunettee igen, tényleg egy csodás ember. :heart:

Ilyen belülről:
IMG_20201124_123430

14 Likes

@Blanky , csodás barátnő és ajándék :heart_eyes:. Majd megmutogatod mit tartalmaz, amikor bontogatod :)?

1 Likes

Nagyon kedves a barátnőd! És milyen szuper ajándék! Kíváncsian várom, hogy miket rejt a doboz.

1 Likes

Nagyon szép belülről is :star_struck:

1 Likes

Kolléganőmmel kipróbáltuk a spirálokat, én a 24 órás Bold és Defined változatot, ő csak a Defined-ot.
Bold nyerő, nekem a Defined egyáltalán nem. Az utóbbi nála is megbukott, ő is kifejezetten utálta ezt a nagy fejet.
Hatalmas keféje van, nekem elviselhetetlenül nagy, ezért soha nem tudnám megszeretni.
A Bold szuper, nagyon jó a keféje, egész nap tartott, nem volt nehéz a pillám, könnyű volt este lemosni. Tényleg betartotta a 24 órát. Ja, és pokoli fekete, igazán fekete.

9 Likes

Tegnap érkezett meg ez a 15 darabos szett. Sokáig gondolkoztam hogy megrendeljem-e, mert régebben volt egy más típusú szettem a Jessuptól, és azt nemigen szerettem, de ezekről az újabb ecsetekről jókat olvastam itt az oldalon is20201124_174445
Túl vannak egy első mosáson, és ma reggel velük sminkeltem, tetszenek, szépek, puhák, szépen felveszik-leadják a festéket.
Ezeken kívül essence meg catrice ecseteim vannak, és egy RT expert face brush, szóval azt nem tudom, hogy híresebb ecsetekhez viszonyítva milyenek.

15 Likes

De jó hír! Le fogom vadászni a Bold verziót, mert kép alapján nekem is tetszik a keféje és a You better work spirálom már az utolsókat rúgja :confused:

Nagyon, nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert én hatalmas spirálvadász vagyok.
Ezek vannak most itthon.

20201125_104926 e

6 Likes

Drogériás vonalon ezt a Lovely spirált próbáltad már? https://kremmania.hu/kremek/lovely-curling-pump-up-szempillaspiral
Illetve az essence háza tájától ezt szeretem még nagyon https://kremmania.hu/kremek/essence-the-false-lashes-szempillaspiral-extreme-volume-curl

2 Likes

Én mostanában újra a Loreal bambi spirált használom és azt kell hogy mondjam nagyon szeretem, és még mindig nincs beszáradva kb megvan már 3 hónapja.
Maybelline snapscarát is imádtam.

Épp a minap véleményeztem az Essence spirált. A You better work!-nél nem nem teljesít jobban (nálam), de amúgy szeretem, szépen lehet vele dolgozni.

1 Likes

Sajnos valóban nem jobb. Nagyon bosszantó, hogy kivonták azt a vonalat. A tinted primert is nagyon szerettem

1 Likes