💖 ùj unboxing kèpekkel

Milyen kedves ajandek! :slight_smile:

1 Likes

IMG_20201121_143936

@Msetől a csodálatos Hourglass paletta és a többi kedves ajándék! Olyan meglepetést okozott nekem, mikor kibontottam a csomagot, hogy majdnem elpityeredtem örömben. Nagyon szépen köszönöm itt is még egyszer Neked! :heart_eyes:

22 Likes

Ugyee :smiling_face_with_three_hearts: :gift_heart:

1 Likes

Pinkpandan most van ilyen ecset és ingyenes szállítás van.

2 Likes

Ó, nézem is, köszi! :blush:

1 Likes

:heart:
A vírus miatt már nem tudok sminket bevinni a párom cégének sminkszobájába (amit kiszelektáltam), mert fertőtlenítés alatt van minden, és mindenki hozza a saját sminkcuccát, így gondoltam, hogy neked ez nagyobb öröm.
Egészségedre váljék, csak aztán nehogy én legyek az Hourglass-függőséged oka. Bár mondjuk nálam is ezzel a palettával kezdődött. :slight_smile:
Kíváncsi leszek a véleményedre. Nagyon.

3 Likes

Szerintem ez váltotta a You better work spirált.
Kíváncsi leszek.

20201122_180140

8 Likes

Kíváncsi leszek a véleményedre Natasháról.

1 Likes

Köszönöm még egyszer. Ha nagyon rakapnék a Hourglassra, annak kizárólag én lennék az oka. :smiley:

3 Likes

Nekem is sikerült zsákmányolni két ecsetet, megérkezett a CP Baroque és Ornate kis paletta, amiket imádok, a márka ezúttal nagyon eltalálta az ízlésemet.
A meteoritokat @Mse -től vásároltam. Ő is igazi jótündér, a mini ND glowing pirosítót ajándékba kaptam (és egy krémmintát is, ami lemaradt a képről). Köszönöm itt is!:kissing_heart:
20201122_224551

17 Likes

Jaj, de szépek kívülről is! :heart_eyes: Ugye majd megmutizod belülről is a palettácskákat? :pleading_face:

1 Likes

Persze. Igazából csaltam, mert ez csak a dobozuk.:stuck_out_tongue:

1 Likes

Te kis huncut :laughing:

1 Likes

Kipróbáltam mindkét új Essence spirált, a Defined nekem azonal megbukott, mivel nem szeretem a nagy fejű spirálokat, egyszerűen nem bírom elviselni. A másik, a Bold meglepően szép szempillákat csinál, holnap egész nap viselni fogom, kíváncsi vagyok a tartósságára:

4 Likes

Majd számolj be légyszi. Nekem a vízálló Princess vár próbára.

Hú, az nekem a “randispirál” :smiley: :smiley: :smiley:
De komolyan. MINDIG van itthon belőle. Most is, bár bontatlan, mert régen volt alkalom, hogy feltegyem, de randira, koncertekre, színházba készülve, vagyis színes, szélesvásznú, reggelig tartó eseményeken mindig ezt használtam.
Igazi műszempilla-hatás, nem kell nézegetni magamat a tükörben, reggelig bírja, még azt is megbocsátom neki, hogy nehéz lemosni.

3 Likes

@umpalumpa, a CP Ornate és Baroque paletták kinyitva, mert azért nemcsak a dobozuk van meg.:smiley:
20201123_213404

18 Likes

Csodásak belül is! :heart_eyes: A melegebb palettát elfogadnám. A másiknak meg a csomagolása teccik. :star_struck:

2 Likes

Ez a kollekció is nagyon szép a Colourpoptól. Nehéz neki ellenállni…

1 Likes

Mostanában nagyon belehúztak.:slight_smile:
Még csak néhányszor használtam a palettákat, de a minőségük nagyon bejön, kicsit porolnak, de az engem nem zavar.

1 Likes