Milyen kedves ajandek!
@Msetől a csodálatos Hourglass paletta és a többi kedves ajándék! Olyan meglepetést okozott nekem, mikor kibontottam a csomagot, hogy majdnem elpityeredtem örömben. Nagyon szépen köszönöm itt is még egyszer Neked!
Ugyee
Pinkpandan most van ilyen ecset és ingyenes szállítás van.
Ó, nézem is, köszi!
A vírus miatt már nem tudok sminket bevinni a párom cégének sminkszobájába (amit kiszelektáltam), mert fertőtlenítés alatt van minden, és mindenki hozza a saját sminkcuccát, így gondoltam, hogy neked ez nagyobb öröm.
Egészségedre váljék, csak aztán nehogy én legyek az Hourglass-függőséged oka. Bár mondjuk nálam is ezzel a palettával kezdődött.
Kíváncsi leszek a véleményedre. Nagyon.
Szerintem ez váltotta a You better work spirált.
Kíváncsi leszek.
Kíváncsi leszek a véleményedre Natasháról.
Köszönöm még egyszer. Ha nagyon rakapnék a Hourglassra, annak kizárólag én lennék az oka.
Nekem is sikerült zsákmányolni két ecsetet, megérkezett a CP Baroque és Ornate kis paletta, amiket imádok, a márka ezúttal nagyon eltalálta az ízlésemet.
A meteoritokat @Mse -től vásároltam. Ő is igazi jótündér, a mini ND glowing pirosítót ajándékba kaptam (és egy krémmintát is, ami lemaradt a képről). Köszönöm itt is!
Jaj, de szépek kívülről is! Ugye majd megmutizod belülről is a palettácskákat?
Persze. Igazából csaltam, mert ez csak a dobozuk.
Te kis huncut
Kipróbáltam mindkét új Essence spirált, a Defined nekem azonal megbukott, mivel nem szeretem a nagy fejű spirálokat, egyszerűen nem bírom elviselni. A másik, a Bold meglepően szép szempillákat csinál, holnap egész nap viselni fogom, kíváncsi vagyok a tartósságára:
Majd számolj be légyszi. Nekem a vízálló Princess vár próbára.
Hú, az nekem a “randispirál”
De komolyan. MINDIG van itthon belőle. Most is, bár bontatlan, mert régen volt alkalom, hogy feltegyem, de randira, koncertekre, színházba készülve, vagyis színes, szélesvásznú, reggelig tartó eseményeken mindig ezt használtam.
Igazi műszempilla-hatás, nem kell nézegetni magamat a tükörben, reggelig bírja, még azt is megbocsátom neki, hogy nehéz lemosni.
@umpalumpa, a CP Ornate és Baroque paletták kinyitva, mert azért nemcsak a dobozuk van meg.
Csodásak belül is! A melegebb palettát elfogadnám. A másiknak meg a csomagolása teccik.
Ez a kollekció is nagyon szép a Colourpoptól. Nehéz neki ellenállni…
Mostanában nagyon belehúztak.
Még csak néhányszor használtam a palettákat, de a minőségük nagyon bejön, kicsit porolnak, de az engem nem zavar.