Tényleg szupi spirál volt , én is nagyon szerettem, abszolút jól lehetett vele dolgozni :). A princess essence spirálokkal mindig szemezek, azok milyenek?
Catrice Eyeconista drogériás vonalon vagy az Essence All eyes on me.
Egyébként az Yves Saint Laurent göndörítő spirálba a kedvencem.
Végre megjött a pandás rendelésem a paletták nagyon megleptek, azt hittem, hogy nagyobbak lesznek két plusz ajándék is érkezett, a makeup obsession highlighter, ami nekem nagyon sötét. Sajnos szerintem szemre sem fogom elhasználni, mert az ilyen aranyakat nem igazán kedvelem, de majd próbálkozik azért. A másik ajándék pedig a körömmatrica volt, ami egész aranyos, karácsony környékén bevetem majd. (Bocsánat a rossz kép miatt, de sajnos már nagyon sötétedik ilyenkor)
Notino rendelés, plusz ha már végigmentem az Allee-n, muszáj volt megvennem ezt a maszkot (kívül selyem).
Imádom a Yankee Candlet Tavaly karácsony után nagyon betáraztam belőlük, illatgyertya.hu oldalon 450 körül voltak a kis gyertyák. A Christmas Cookienak nagyon jó illata van
Hú, na én pont az ilyen szilikonkefés példányokat nem tudom megszokni, mint a Bold. Nekem olyan, mintha túl ritka lenne, ezáltal a szempillámra meg túl sok festéket visz fel és esetleg össze is állnak a szálak emiatt. Akkor nekem talán a Defined lenne megfelelő, ha igaz rá a többi amit írtál, tehát tartós és igazán fekete. Bár kicsi a szemem, hatalmas keféje azért ne legyen Essence I <3 Extreme spirált ismered? Akkora a keféje körülbelül?
Zoeva akciós rendelés. Az ünnepi kiadásokat a lányomnak rendeltem karácsonyra, aki nem sminkmániás. De nem bánnám, ha azzá válna. Gondoltam, talán örülne egy kicsit minőségibb sminkterméknek.
Egyébként csodaszép ez a Zoeva ünnepi kollekció kívül-belül!
A 104-es Buffer ecset nevetségesen le volt árazva, az enyém lesz. Az utazóecset 228 pedig ajándék a rendelés mellé.
Barátnővel közös rendelésünk
Szupergyorsak. Kíváncsian várom az A-game 10 véleményeket.
Jé, a Cheer Upnak megújult a csomagolása!
Most adtam le egy rendelést… eredetileg csak Caroline Hirons könyvét akartam, talán mondanom se kell, hogy a virtuális kosárba több kis árva is bekéredzkedett.
Tényleg megújult, mit észre nem vesztek! Egyébként nekem annyira nem jött be Cheer Up, pedig full olyan a bőröm, mint Juditnak, így sok minden jó szokott lenni, ami neki bevált…
Az egyszerű TO 2%-os szalicilsavas oldat nekem sokkal jobban hat.
Ki kell tapasztalni. Nekem a Cosrx BHA-ja, Paula hámlasztója, a Calm Down, a TO glikolsavas tonere, a Some by MI tripla hámlasztója nem vált be (és a TO 30%-os hámlasztóját sem érzem csodának), eddig a Cheer Up a kedvenc. Amúgy nem tüntetet el minden mittyót, de az orcáimon, államon lévő pórusokat nagyon szépen kipucolta.
Az utolsó iherb rendelésem. A maszkot Gloria beszámolója alapján rendeltem. A rutinnak semmilyen + hatását nem tapasztaltam, de - se jelentkezett. Még szedem egy kicsit.
Douglas rendelés. Így 50%-kal leárazva megérte (nekem).
Majd oszd meg te is velünk, hogy mik lapulnak a Douglas adventi kalendáriumban. Aranyos nagyon a csomagolása.
Ez itthon teljesen ugyanaz, mint kint. Én meglestem előre a tartalmát, mert ez kb. nem fiatal lányoknak való szerintem. Mindig beleraknak sok öregedésgátló terméket. A tavalyihoz hasonló az idei, akadnak azonos termékek is benne, ami szerintem hanyagság a cégtől.
Skinsmartról, a könyvet nagyon vártam.
Hujujj, hogy milyen könyv???
Ma délután neki ülök (fekszek😊), de belelapoztam és abszolút ígéretes.
Sajna termék ajánlás is van benne, azt tudjuk mit jelent =
Van egy tök jó kép az elején, egy óriási polc, tele arcápolási cuccokkal, első dolgom volt megmutatni a férjemnek, hogy na, na látod?
(Látod, hogy mi a sok?)
Veszélyes elolvasni a könyvet, mert elszabadulnak az indulatok és a pénztárca .
Nekem az angol nyelvű van meg, iszonyatosan szórakoztató. Remélem a magyar fordítás során is megtartották Caroline Hirons stílusát.
Ajajj, előre sír a pénztárcám. Szerencsére nekem senkinek nem kell magyarázkodni, hogy miért van itthon egy kész drogéria és kozmetika. Anyukamek azért szoktak morogni Apummal, mikor jönnek hozzám és szembesülnek az aktuális beauty készlettel. Sajna szemmel láthatóan gyarapszik a készlet időről időre.