💖 ùj unboxing kèpekkel

Tényleg szupi spirál volt :heart_eyes:, én is nagyon szerettem, abszolút jól lehetett vele dolgozni :). A princess essence spirálokkal mindig szemezek, azok milyenek?

Catrice Eyeconista drogériás vonalon vagy az Essence All eyes on me.
Egyébként az Yves Saint Laurent göndörítő spirálba a kedvencem.

Végre megjött a pandás rendelésem :heart_eyes: a paletták nagyon megleptek, azt hittem, hogy nagyobbak lesznek :smile: két plusz ajándék is érkezett, a makeup obsession highlighter, ami nekem nagyon sötét. Sajnos szerintem szemre sem fogom elhasználni, mert az ilyen aranyakat nem igazán kedvelem, de majd próbálkozik azért. A másik ajándék pedig a körömmatrica volt, ami egész aranyos, karácsony környékén bevetem majd. (Bocsánat a rossz kép miatt, de sajnos már nagyon sötétedik ilyenkor)20201125_152926

19 Likes

Notino rendelés, plusz ha már végigmentem az Allee-n, muszáj volt megvennem ezt a maszkot (kívül selyem).

IMG_20201125_165954

IMG_20201125_144843

15 Likes

Imádom a Yankee Candlet :slight_smile: Tavaly karácsony után nagyon betáraztam belőlük, illatgyertya.hu oldalon 450 körül voltak a kis gyertyák. :slight_smile: A Christmas Cookienak nagyon jó illata van :slight_smile:

2 Likes

Hú, na én pont az ilyen szilikonkefés példányokat nem tudom megszokni, mint a Bold. Nekem olyan, mintha túl ritka lenne, ezáltal a szempillámra meg túl sok festéket visz fel és esetleg össze is állnak a szálak emiatt. Akkor nekem talán a Defined lenne megfelelő, ha igaz rá a többi amit írtál, tehát tartós és igazán fekete. Bár kicsi a szemem, hatalmas keféje azért ne legyen :smiley: Essence I <3 Extreme spirált ismered? Akkora a keféje körülbelül?

Zoeva akciós rendelés. Az ünnepi kiadásokat a lányomnak rendeltem karácsonyra, aki nem sminkmániás. De nem bánnám, ha azzá válna. Gondoltam, talán örülne egy kicsit minőségibb sminkterméknek.
Egyébként csodaszép ez a Zoeva ünnepi kollekció kívül-belül!
A 104-es Buffer ecset nevetségesen le volt árazva, az enyém lesz. Az utazóecset 228 pedig ajándék a rendelés mellé.

20201125_171401

20201125_171507

20201125_171624

28 Likes

Barátnővel közös rendelésünkIMG_20201125_181703

20 Likes

Szupergyorsak. Kíváncsian várom az A-game 10 véleményeket.

1 Likes

Jé, a Cheer Upnak megújult a csomagolása!
Most adtam le egy rendelést… eredetileg csak Caroline Hirons könyvét akartam, talán mondanom se kell, hogy a virtuális kosárba több kis árva is bekéredzkedett.:slight_smile:

7 Likes

Tényleg megújult, mit észre nem vesztek! :joy: Egyébként nekem annyira nem jött be Cheer Up, pedig full olyan a bőröm, mint Juditnak, így sok minden jó szokott lenni, ami neki bevált…
Az egyszerű TO 2%-os szalicilsavas oldat nekem sokkal jobban hat.

4 Likes

Ki kell tapasztalni. Nekem a Cosrx BHA-ja, Paula hámlasztója, a Calm Down, a TO glikolsavas tonere, a Some by MI tripla hámlasztója nem vált be (és a TO 30%-os hámlasztóját sem érzem csodának), eddig a Cheer Up a kedvenc. Amúgy nem tüntetet el minden mittyót, de az orcáimon, államon lévő pórusokat nagyon szépen kipucolta.

3 Likes

Az utolsó iherb rendelésem. A maszkot Gloria beszámolója alapján rendeltem. A rutinnak semmilyen + hatását nem tapasztaltam, de - se jelentkezett. Még szedem egy kicsit.
IMG_20201125_195507

Douglas rendelés. Így 50%-kal leárazva megérte (nekem).
IMG_20201125_195808

18 Likes

Majd oszd meg te is velünk, hogy mik lapulnak a Douglas adventi kalendáriumban. :heart_eyes: Aranyos nagyon a csomagolása. :slight_smile:

Ez itthon teljesen ugyanaz, mint kint. Én meglestem előre a tartalmát, mert ez kb. nem fiatal lányoknak való szerintem. Mindig beleraknak sok öregedésgátló terméket. A tavalyihoz hasonló az idei, akadnak azonos termékek is benne, ami szerintem hanyagság a cégtől.

4 Likes

Skinsmartról, a könyvet nagyon vártam.
IMG_20201126_105025

18 Likes

Hujujj, hogy milyen könyv??? :heart_eyes:

1 Likes

Ma délután neki ülök (fekszek😊), de belelapoztam és abszolút ígéretes.
Sajna termék ajánlás is van benne, azt tudjuk mit jelent = :credit_card::shopping_cart:
Van egy tök jó kép az elején, egy óriási polc, tele arcápolási cuccokkal, első dolgom volt megmutatni a férjemnek, hogy na, na látod?
(Látod, hogy mi a sok?:grinning:)

9 Likes

Veszélyes elolvasni a könyvet, mert elszabadulnak az indulatok és a pénztárca :smiley:.
Nekem az angol nyelvű van meg, iszonyatosan szórakoztató. Remélem a magyar fordítás során is megtartották Caroline Hirons stílusát.

5 Likes

:rofl: Ajajj, előre sír a pénztárcám. :rofl: Szerencsére nekem senkinek nem kell magyarázkodni, hogy miért van itthon egy kész drogéria és kozmetika. :laughing: Anyukamek azért szoktak morogni Apummal, mikor jönnek hozzám és szembesülnek az aktuális beauty készlettel. Sajna szemmel láthatóan gyarapszik a készlet időről időre. :smiley:

7 Likes