💖 ùj unboxing kèpekkel

Egyrész, szuper kis csomagod jött. :star_struck:a Baby Yoda paletta naaaaagyooon cuki :blush:
És csendesen drukkolok, hogy jó legyen a doTerra olaj. Nagyon szeretem őket, van egy egész kis kollekció itthon.

2 Likes

Ó, baby yodára nekem is nagyon fáj a fogam. Pedig azt hittem, a Colourpoptól már nem lesz olyan újdonság, amit muszáj megszereznem, de ebbe a palettába sikerült azokat a zöldeket belepakolni, amik naggggggyon kellenek (és mondhatom us, hogy nincs ilyen a gyűjteményben).

3 Likes

@Mse jótündér jóvoltából érkezett hozzám, és szörnyűek a fények, nézzétek el nekem. :slight_smile:
IMG_20201120_215959

17 Likes

A párologtató olyannyira bevált, hogy ma kocogok vele vissza, ugyanis kifogtam egy kontakthibás példányt. :smiley:

2 Likes

Ez a Doterra olaj lemeozasa még várat magára.,:smiley: Egyrészt bekrepált párologtatót fogtam ki, másrészt csak decemberben érkezik a On Guard olajam. Állítólag nagyon jó. Iszonyatosan kíváncsi vagyok.

@Brunettee milyen tapasztalataid vannak a Doterrával? Köszi a választ! :slightly_smiling_face:

3 Likes

Csillámpóni poszt következik :smiley:

Nagyon kíváncsi voltam a Rude csillámos palettájára, aznap pedig kihozta a postás a Tammy pigmenteket is, kaptam két ajándék mintát is (szemhéjfesték és highlighter). Annyira gyönyörűen volt becsomagolva, kis pávás kártya is volt hozzá :peacock: Igazi ajándékként érkezett, végül is az is volt, páromtól kaptam karácsonyra :heartpulse: :christmas_tree:

20201119_091817 20201119_091833

20201119_133301

20201120_103119

21 Likes

IMG_20201121_101408
IMG_20201121_101316

20 Likes

#nemreklám
Nekem eddig nagyon bevált. Alapvetően nyitott vagyok a hagyományos orvoslás mellett a gyógynövényekre, természetesen értelmes keretek között
Az OnGuard immunerősítő egyébként, ilyenkor jó szolgálatot tesz. Nálunk a párologtató ősztől tavaszig megy, napi szinten. Kellemes karácsony illata van. Belsőleg is használható, megfázásos tünetekre jó.
Van egy kezdőcsomagom tőlük, amiből néhány már elfogyott. A levendulát vágásokra, sebekre használom, meg éjjel alvás támogatásra. A citrom megy sütikbe, néha vízbe, párologtatóba. Ha felmegy a savam ritkán, akkor egy cseppet kenek a gyomromhoz, és pár perc múlva el is múlik.
A többiről is tudnék írni, csak nehogy megszóljatok, hogy ingyen reklámozok :smiley:
A másik oldalról pedig példának hozom kolléganőmet: az egész családja használja az olajokat, neki egyedül a teafa működik. Szereti, de nem válatk be nála. Szóval elég egyéni a dolog.
És azt sem szabad elfelejteni, hogy a gyógynövényekre is lehet allergiás valaki, így ezek az olajok is bőrkiütéshez vezethetnek.
Ugyanitt szeretném megjegyezni, hogy más márka olajait is használom, és soha, de soha nem mondanék azokra rosszat, mert nem is tudok :slight_smile:

5 Likes

Az ecseteket egy helyről sikerült beszerezni? Hol vetted őket?

1 Likes

Lovebrands. Nagyon puhák és minőségi ecsetek, nem gagyik. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Zsibis beszerzés:

IMG_20201121_101825

Belülről ilyenek:
IMG_20201116_190147
IMG_20201116_192914
IMG_20201116_192938

Duokrom lakkok, a piros csillámos Trend it up ajándék volt
IMG_20201121_111350

Jobb képek a duokrom lakkokrol08-27-38-kaleidoscope-duocrome-lakkcsomag1cd775db02664495b6be0f6bb9e95cd3

A héten jött meg a Glamour beauty fesztivál csomag:
IMG_20201121_101436

Az Alterra krémben és a Helia-D fátyol maszkokban van alkohol, a Nivea arclemosóban pedig parfüm de azért valószínűleg kipróbálom őket is.

Volt benne egy pici átlátszó táska és egy Jana vitamin víz is plusz egy ilyen skatulya csoki
IMG_20201120_072454

Szerintem pisztácia és roppanós étcsokoládé ízű volt, weboldalon lévő képekre nem igazán hasonlított :grinning:

14 Likes

Basszus, de jól néz ki! :heart_eyes: És az a pávás kártya… :star_struck:

1 Likes

Köszi! :wink:

A Ga-De palettát nagyon köszönöm @Anilorak nak! Csodaszép! Swatch képek a megfelelő topikban.
A Mac Tan pigment zsibis beszerzés Erzsitől. A PC ajakbalzsam pedig Skinsmartról érkezett. Télre muszáj bevetnem egy nagyágyút, nagyon kiváncsi vagyok hogy fog teljesíteni:
Kép

20 Likes

Szép csomag és lakkok! :heart_eyes: Azok a csokik is nagyon ínycsiklandóan néznek ki.

Most aztán lehet páváskodni :smiley: Olyan szép, ízléses csomagolásban küldte, tényleg igazi ajándék volt :heart_eyes:

2 Likes

Igen, főleg a zöld csoki tök jól néz ki azzal a geometriai mintával a tetején de ízre annyira nem volt nagy szám sajnos

2 Likes

Mennyi csillogás egy helyen! :star_struck: A palettában gyönyörű színek vannak, elnevezések milyen jópofák már :wink:
A pigment csomagolása nagyon igényes, kedves tőle a meglepi is :blush: :peacock:

Használd örömmel és sokszor, te csillámpóni nagykövet! :face_with_hand_over_mouth::sparkles::unicorn::rainbow:

3 Likes

Oh, sajnálom, hogy nem tudod még használni. Remélem baj nélkül cserélik!

1 Likes

Jaja nagyon muri ez a paletta, irtó szépen csillog, nem is bírta a telefonom nyomi kamerája :smiley:
Csillámpóni nagykövet ezen nagyon jót nevettem :joy: :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_closed_eyes:

2 Likes