Jaj de jó, te is beszerezted a palettát. Kíváncsi vagyok mit gondolsz majd róla.
Sajnos még nem volt időm kipróbálni, nem sokat sminkeltem a héten, de majd hétvégén bepótolom.
Remélem beválik! Én nagyon szeretem, az illatát, na meg a hatását is.
Mindenképp számolj be róla, nálad hogyan működött
Alig várom, hogy felavassam. Bár azt most tudom már, hogy a csillogós ezüst nem az én színem lesz. Régen sok hideg színt használtam, de rá kellett jöjjek, hogy a meleg színek az én utam. De nem adom fel
Kétszer lecsúsztam róla, harmadszorra muszáj volt
Szép csomag
A hajszínező alkalmas őszes lenövésre? Nem teljes fedésre gondolok, hanem arra, hogy ne legyen olyan feltűnő.
Én is a te véleményed alapján akartam megvenni, már kosárba is tettem, de aztán elbizonytalanodtam, mert van már pár ősz hajszálam, és azokat nem fedné be szerintem.
Köszönöm
Hmm, ez nehéz kérdés. A vitiligo miatt van egy tincsem, ami teljesen fehér, úgy 10 éve. Amennyire látom, befogja. Nem pont ugyanolyanra, mint a többi részt, de van színe. Megvizsgálom neked közelebbről is, mert pont a tarkómon van, nem látom rendesen
Pont fentebb írtam, de akkor a vasárnapi színezésnél szemügyre veszem a kérdéskört. Van min tesztelnem, habár ez nem klasszik ősz.
Szuper lenne a visszajelzés, ha nem felejted el
Legkésőbb hétfőn jelentkezek az infókkal
Nagyon kedves vagy, köszönöm!
Ugyan, ez a legkevesebb
Glambot beszerzés, mindegyik termék mini változat, kivéve persze az UD ecsetet.
A rúzsok: UD - Big bang, ABH - Stargazer, Kat Von D - Mother (ez folyékonyban megvan, kíváncsi voltam) - a képen a swatchoknál fordított a sorrend.
Egyedül az UD rúzsból hiányzik, a többi érintetlen.
A pandáknak lettek testvérei
Jajjj de cukiiiiiik!
Képtelenség ellenállni nekik
De jó csomag! Majd nyitva is …
Ha érdeklődhetek, honnan szerezted a párologtatót és mennyit kóstál? Csak úgy kb.
Szia, edigital, 13.000 Ft. Kb. fulladasos köhögesre ébredek éjjelente és ez pár hónapja tart. Lehet reflux. Viszont savat nem érzek, és abban reménykedem, hogy száraz a levegő, ugyanis klímaval fűtök. Rendeltem egy Doterra olajat is. Este mar ezzel fogok aludni. Nagyon kíváncsi vagyok.
Az tuti, hogy száraz a levegő, ha klímával fűtesz! Jól tetted, hogy beszerezted ezt a párásító-párologtatót! Remélem beválik!
Köszönöm, drága vagy! Beszamolok később.