💖 ùj unboxing kèpekkel

Jaj de jó, te is beszerezted a palettát. :heart::heart_eyes: Kíváncsi vagyok mit gondolsz majd róla. :blush:
Sajnos még nem volt időm kipróbálni, nem sokat sminkeltem a héten, de majd hétvégén bepótolom. :grin:

1 Likes

Remélem beválik! :blush: Én nagyon szeretem, az illatát, na meg a hatását is.
Mindenképp számolj be róla, nálad hogyan működött :slight_smile:

1 Likes

Alig várom, hogy felavassam. Bár azt most tudom már, hogy a csillogós ezüst nem az én színem lesz. Régen sok hideg színt használtam, de rá kellett jöjjek, hogy a meleg színek az én utam. De nem adom fel :slight_smile:
Kétszer lecsúsztam róla, harmadszorra muszáj volt :blush::two_hearts:

2 Likes

Szép csomag :blush:
A hajszínező alkalmas őszes lenövésre? Nem teljes fedésre gondolok, hanem arra, hogy ne legyen olyan feltűnő.

1 Likes

Én is a te véleményed alapján akartam megvenni, már kosárba is tettem, de aztán elbizonytalanodtam, mert van már pár ősz hajszálam, és azokat nem fedné be szerintem. :frowning: :frowning:

1 Likes

Köszönöm :blush:
Hmm, ez nehéz kérdés. A vitiligo miatt van egy tincsem, ami teljesen fehér, úgy 10 éve. Amennyire látom, befogja. Nem pont ugyanolyanra, mint a többi részt, de van színe. Megvizsgálom neked közelebbről is, mert pont a tarkómon van, nem látom rendesen :slight_smile:

2 Likes

Pont fentebb írtam, de akkor a vasárnapi színezésnél szemügyre veszem a kérdéskört. Van min tesztelnem, habár ez nem klasszik ősz.

1 Likes

Szuper lenne a visszajelzés, ha nem felejted el :slight_smile:

1 Likes

Legkésőbb hétfőn jelentkezek az infókkal :blush:

1 Likes

Nagyon kedves vagy, köszönöm! :hugs:

1 Likes

Ugyan, ez a legkevesebb :blush:

1 Likes

Glambot beszerzés, mindegyik termék mini változat, kivéve persze az UD ecsetet.
A rúzsok: UD - Big bang, ABH - Stargazer, Kat Von D - Mother (ez folyékonyban megvan, kíváncsi voltam) - a képen a swatchoknál fordított a sorrend.
Egyedül az UD rúzsból hiányzik, a többi érintetlen.

IMG_20201120_124231

IMG_20201120_125607

15 Likes

A pandáknak lettek testvérei :blush:
20201120_160844

18 Likes

Jajjj de cukiiiiiik! :smiley::heart_eyes:

2 Likes

Képtelenség ellenállni nekik :sweat_smile:

2 Likes

IMG_20201120_190719 IMG_20201120_190833
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

20 Likes

De jó csomag! :heart_eyes: Majd nyitva is :pleading_face: :pleading_face:
Ha érdeklődhetek, honnan szerezted a párologtatót és mennyit kóstál? Csak úgy kb.

1 Likes

Szia, edigital, 13.000 Ft. :slightly_smiling_face: Kb. fulladasos köhögesre ébredek éjjelente és ez pár hónapja tart. Lehet reflux. :disappointed: Viszont savat nem érzek, és abban reménykedem, hogy száraz a levegő, ugyanis klímaval fűtök. Rendeltem egy Doterra olajat is. Este mar ezzel fogok aludni. Nagyon kíváncsi vagyok.

3 Likes

Az tuti, hogy száraz a levegő, ha klímával fűtesz! Jól tetted, hogy beszerezted ezt a párásító-párologtatót! Remélem beválik!

1 Likes

Köszönöm, drága vagy! :slightly_smiling_face: Beszamolok később.

1 Likes