Igen a glowt,mert én a korom miatt már inkább jobban preferálom a bőrfényt.
Dettó, ezért gondoltam én is, hogy kipróbálom. A Double Wear most túl sok, minden áldott nap használva agyonmattít (tudom, nincs ilyen szó, de így érzem). Eddig alkalmi alapozónak használtam, de ahhoz luxus most tartogatni, hogy nincs alkalom. Ezért van mellette az IT Cosmetics CC, és a sima Even Better
IT C. CC is nagyon megosztó. Több helyen olvastam hogy pattanást okoz egyeseknél.
Szeretném majd kipróbálni veszek egy travel size-t belőle .
Neeee, akkor lehet, hogy az okozza a friss ragyáimat? Na szép.
Könnyen lehet.
Nekem sok az a CC, nehéz érzés a bőrömön, igaz én nyáron vettem, azóta pihen. Tényleg alapozófedése van. Szerintem próbáld ki a boltban vagy vegyél mintát belőle ha akad az eladási oldalon. A színek is elég csalókásak. Nekem nem lett a kedvencem.
Jól megfogalmaztad, én is így érzem, nehéz érzés a bőrön. A Double Wear is jobb vékonyan.
Nekem egy travel size méret van, konkrétan a legvilágosabb sem elég világos nekem.
Nekem a Flirt pirosító van meg tőlük de nagyon izgatja a fantáziámat az Adobe. A poralapozójukat én is szeretem, a rúzsok is nagyon jók csak ne romlanának meg olyan gyorsan. A permettől nem vagyok elájulva ahogy a blendertől sem. Nem rossz viszont az ajakradír és a két alapozóecsetet is nagyon szeretem.
Az it cc nekem irritàlta a bőrömet. Viszketett, bevörösödött, ès kiütèsem lett tőle. Nagyon illatosìtott. Szerencsère csak egy pròbàm volt belőle . Az EL- től soha nem lett semmi mellèkhatàs, pedig én a dw maximum covert sűrűn hasznàlom ősszel ès tèlen.
Én is maradok a DW-nél, és mellette az Even Bettert fogom használni, elteszem az IT-t most…A citrusillat engem is meglepett.
Az Adobe nagyon különleges, ha akarom, bronzosító, ha akarom, pirosító. Különleges szín, szemhéjon is. Én is hallottam, hogy a rúzsok hamar romlanak, bár én rúzst nem használok. A permet nekem túl drága. A poralapozó nyáron annyira jó, az összetevők is, nem folyik le, nem bántja az érzékeny bőrömet, még a stiftes alapozón kipróbálásán gondolkodom.
Cultbeauty csomagom érkezett, a 20%-os complexion akciókor rendeltem.
A Morphe korrektor sajnos világos lett, nem volt készleten az eggyel sötétebb, úgyhogy erre számítottam. Talán keverve másikkal használható lesz, kár érte. A többi cuccba még nem nyúltam bele.
Ma jött 2 csomag…
Az egyik At Night árnyalatú pirosító Hourglasséktól, a másik ez:
Csodaszépek!
Hű, de jók! Mi van a ByTerryben, ha nem titkos ?
A stiftes alapozója meg volt nekem ,de nagyon gyorsan megromlott. A minősége egyébként jó csak egy kicsit vastag volt. Hogy mi lett vele nem tudom ,talán azért romlik könnyebben mert közvetlenül a bőrre visszük fel. Nekem arra nincs időm hogy reggel ecsettel pepecseljek rajta és úgy vigyem fel.
A By Terry egy mini Hyaluronic Hydra Powder-t rejt. Szem alá szeretném használni, hátha kevésbé ül bele a ráncokba.
Az Honest Beauty pedig nagyon régóta kívánságlistás volt, főleg a krémpirosító.
Majd írj róla kérlek,mert a Honest márka engem is vonz.
Ez most mindenes csomagnap. A hajszínezőről már írtam nektek, a körömmatricákat új elfoglaltságomhoz rendeltem
A paletta pedig… nagyon rossz vagyok, hogy megvettem, de zsibin jött velem szembe. Az egyik színt kivették belőle, de a többi szinte érintetlen. A Going Coconuts után persze, hogy hatalmas szükségem volt rá, dehát istenem… javíthatatlan vagyok.
Ezt az Indola színezőt ki fogom próbálni. Olvastam a véleményedet.