Egy kis Rossmannos beszerzés, ill. Avon. Ezt a parfümöt a KM-s vélemények alapján rendeltem meg.
A pigment milyen színű?
A L’amia termékekről majd mesélj!
Èn is mutogatok pàrat
Csodásak!
Főleg Pat lilája
Ó te jó ég mennyi gyönyörűség!
Oh, ez a parfüm ilyen piciben is van? Jajnekem
Igen van
@Anilorak @Anheszenamon
Nem bírtam ki, hogy munka után ne nyúljak bele a pigmentekbe, próbáltam készíteni swatchokat is, de holnap nappali fénynél újra készítek. A kezemen fentről indulva 115,22,84. Ami legkevésbé sem valósághű itt az a 84-es. Hasonló típusú pigment, mint a mindenki által ismert MAC Blue Brown, csak ez Green Brown (és intenzívebb). De megvan a Blue Brown is, úgyhogy azt is mellé fogom swatcholni.
Elég sok pigmentem van itthon, de azt hiszem értem, miért szeretik nagyon az Inglot pigmentjeit. Állagra furcsa elsőre a 22 és 115, darabosabb jellegű, mint a MAC (a 84-es finomabb őrlésű)
Melyik pigmentet választottad?
Csodaszép mindegyik.
De gyönyörűek
@Anilorak, @Anheszenamon, a Dori’s Glow Up pigmentet választottam, még nem tudom hogyan, de valahogy megosztom a sminkes csajjal a felét, mert ez pokoli mennyiség, bár 30 hónap van ráírva szavatossági időként.
Az Adobe pirosító/bronzosító pokoli tartós a bőrömön, kíváncsi voltam a pigmentre is.
Használom évek óta a L’amiat, sőt, szerintem én töltöttem fel anno a termékeik felét, és véleményeztem a Krémmánián.
A lemosó nagyon szuper, nagyon szeretem másodikként használni, nem zsírosít, jó termék. Vissza-visszatérek hozzá, ha arctejre van szükségem, még a sminket is szépen lehozza.
Az arcpermet pokolian szúrós illatú, de elpárolog, a párom bőrére kellett, és pattanásos időszakban nekem is, mert pórusösszehúzó, segíti a hegesedést, fertőtlenít, gyulladáscsökkentő.
Mindamellett nekem figyelnem kell, nem okoznak-e a gyógynövények allergiát.
A testápoló pedig… hát, nekem olyan luxus érzetű, nem bántja az érzékeny bőrömet, és az illata fenomenális.
Mindezek mellett persze gyönyörű a csomagolás, öröm ránézni, használni.
Készítettem swatchokat, próbáltam sokféleképpen fotózni, de így sem tudom átadni azt amit élőben látok. Le sem mostam egyelőre a kezemről, mert percenként csodálom őket elképesztően gyönyörűek
Ablak előtt fotózva, napsütésben és vakuval. NYX pigment primer van alatta vékonyan.
Muszáj betennem 2 képet amit találtam, mert szerintem ezek sokkal jobban átadják a valóságot:
Gyönyörűek
Ez a legsötétebb pigmentjük. Biztos szép . Rajtam nagyon tartós is.
Alig tudtam levakarni, olyan tartós.
Tök jól elvagyok a KAP cuccaival, imádom az ecseteket, a poralapozót, most ezt a két új terméket és bár kicsit drágának találom egy-két dolgát, aminek keresem az olcsóbb alternatíváját (pl. KAP arcpermet - Hélia D arcpermet), de az Adobe egyszerűen imádat. Azt most úgy érzem, hogy nem cserélném le.
Szerintem is jók a KAP termékek. A micivíz drága és annyival nem is találtam jobbnak mint amit előtte használtam. Az ecsetjeik jó minőségűek. A Mistjük jó ,bár Mac áron van. A poralapozójukat kipróbálnám szívesen mert egyébként is szeretem az ásványi alapozókat,de most télre bevállaltam inkább egy Clinique-t.
Az Even Bettert? Én most azt használom a Double Wear mellett.
Az ásványi poralapozó nekem a nyári hőségben tökéletes, és mivel 3 év van ráírva szavatosságként, több nyarat is kibír egymás után.