Pedig Csajok ez brutálisan szép . Magam is meglepődtem.
Szavak nincsenek arra, hogy olyanoktól kapok szeretetcsomagot, akik alig ismernek. Szívjóság, ez jut eszembe.
Köszönöm, @Gloria és @umpalumpa.
Vagy csak kicsit sokat vásárol, és eltűnteti a nyomokat.
a mi szempontunkból inkább tündér, mint rossz kisördög
Megérkezett az Inglot rendelésem, nagyon régóta ki akartam próbálni a Duraline-t, illetve a 22, 84-es pigmenteket. Ehhez jött még hozzá a 115-ös.
Köszi! Kevesen mondhatják el magukról, hogy két tündérkeresztanya kényezteti őket.
De cuki vagy
Ugyanaz a tündér
, @Gloria halmozott el engem is
Ez nézzétek, milyen szép leszek ennyi maszkkal!
Köszönöm szépen drága Gloria!
Swatchot majd kérhetünk?
Ez egy unboxingos, swatcholos, könyvajánlós bejegyzés lesz
Én is kooperáltam @dunaimano -val egy Colourpop rendelésben; az egész Sandstone kollekció jöhetett volna, de hamar elfogyott belőle sok minden, végül egy szemceruzát sikerült megkaparintanom.
Az Avonnak van ilyen Diamonds nevű csillámos szemceruzája, amit nagyon szeretek, ez is olyan, csak kicsit lágyabb (gel liner)
A bal oldali swatch az Avon, látszik, hogy nehezebb elsatírozni, de szerintem nagyon jó minőségű, a jobb oldali a Colourpop.
Gondoltam összehasonlítom őket.
A Balea rózsavizes micis vízről nincs még vélemény KM-en, de bevállaltam, jó az INCI-je és nincs rózsa illata (aminek örülök).
A könyvből pedig már olvastam részleteket, most megvettem és elolvasom az egészet. Aki szereti a pszichológiai, önismereti témájú könyveket, annak érdekes lehet
A Duraline és a 115-ös pigment nekem is megvan. Nagyon szép szikrázó szín. Még körömlakkba is szoktam keverni belőle. Nagyon kíváncsi vagyok a másik kertőre is mert a 22-es nekem is kívánságlistás.
@Anilorak, @Anheszenamon Természetesen, készítek minél előbb swatchokat, csak kicsit őrült túlórázós hetem van.
Videót lehet egyébként ide feltölteni? Már gondolkodtam ezen a kérdésen, mert van amit sokkal jobban, valósághűen be lehetne úgy mutatni. (egy duokróm pigmentet főleg- a 22 és 84 is duokróm)
A Sandstone nagyon jól sikerült kollekció, nekem sikerült megvenni a palettát, szuper darab! Majd ceruzát is szeretnék egyszer, mert nagyon szép színekben van.
Avon és Notino rendelés. A Nyx szemhéjbázisra nagyon kíváncsi vagyok (elfogyott a Too Faced)
Úgy hallottam, szuper…
[L’amia Natura és KAP.
Testápoló, arcpermet, arctej, illetve Adobe pirosító és pigment.
Kíváncsi vagyok
Ez a két habfürdő nekem is megvan
A kókuszosnak már elfogyott a fele, a narancsosat még tartogatom karácsonyig