Inglot rendelés, pénteken adtam le, ma érkezett.
A rúzs nagyon tetszik, még nem mertem kipróbálni, de ilyen, sőt ehhez hasonló színem sincs egyáltalán, úgyhogy remélem jól fog működni. A körömlakk picit csalódás, a monitoron totál rózsaszín volt - semmit nem bízok a véletlenre ezután, több különböző képernyőn is meg kell nézzem a színét. Egyébként szép, málnás színe van, amúgy sem érné meg visszaküldeni, remélem szeretni fogom.
Nagyon szép színe van a rúzsnak. Én is nézegettem, talán ezt az árnyalatot,de aztán mégsem rendeltem. Kicsit már bánom
Csodaszép a rúzs, nekem a lakk is tetszik
Igen kicsit bosszant a dolog. De annak örülök, hogy a Hot Sand árnyalatot sikerült megvennem zsibin 5000-ért tök újan.
Még nem vagy teljesen elkésve, az akciós termékek között van még egy csomó rúzs, körömlakk, szempilla, stb.
Azt elfelejtettem írni bár gondolom kitaláltátok, a mintát ajándékba kaptam.
De jó, akkor még megnézem, hátha…
Az nagyon jó ár. Én 6 ezerért vettem a zsibin szintén a Hot Sandet.
Skinsmarttól érkezett (bocs, h forditva sikerült):
Friss, ropogós skinsmart rendelés. Nagyon kíváncsi vagyok a retinalra. A többiek régi motorosok.
A fényvédő a kedvencem.
Az összes retinalt megvettétek előlem. Készlethiány lépett fel.
A HA 5 RICH nekem is kedvenc.
Ma érkezett ez a két gyönyörűség
Csodaszépek, nagyon a te színeid
ismét lehet a retinalból rendeni
Felkészültünk a nyárra.
Köszi, aranyos vagy, hogy szóltál, én is kaptam e-mailt!
Remélem, délutánig nem fogy el…
A Neostratát én nagyon szeretem, nyáron sokszor csak azt kentem az arcomra. És a Clinique 50-es is bevált, kellemes.
Nincs mit Nekem már a múltkor sikerült rendelnem, próbafolyamat alatt áll
No én is megrendeltem. A férjem jövő héten otthon lesz, remélem, addig ideér!
Nektek mennyi idő alatt ért oda? Nekem a posta hozza majd.
Én is beszereztem az utánpótlást fényvédőből. Ez az első koreai termékem.
A szempillaspirált pedig yt videóban láttam, illetve KM-n is egész jókat írnak róla, gondoltam egy próbát megér.