💖 ùj unboxing kèpekkel

Lovebrands. Hu oldalon vannak ecsetek és Disney kollekcio is. Joy napok alkalmabol 15% kedvezmény is van. Nyilvan kellettek az ecsetek. :see_no_evil: Nincs itthon elég :smiley:

3 Likes

Megérkezett @Anheszenamon-tól az első Colourpop palettám, meseszépek a színek is, jól kihasználható paletta is. Köszi Rita ezt a csodaszép palettát és a teákat is. :slight_smile: Nala cicám majdnem mindegyik képbe bele
trollkodott :D.
IMG_20201113_174320

IMG_20201113_174448

IMG_20201113_175321

IMG_20201113_175638

26 Likes

De szép palettát vettél, de a drága Cicusod elviszi a showt! :heart_eyes_cat:

3 Likes

Ilyen cicát hol lehet kapni? :wink: Olyan éééédes feje van! :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Köszi @umpalumpa, sima házi cica :sweat_smile:. Csipkés fülű, a kutya nem kímélte kiskorában :/. Mire észrevettük már ilyen lett. Bár pont ezért lett különleges, nagyon szép cica szerintem is :heart_eyes:. Kis ravasz, sokat hizeleg plusz kajáért :D.

2 Likes

Nagyon örülök, hogy épségben odaért. Használd sok örömmel! A cicusod nagyon cukimuki :heart_eyes_cat:

1 Likes

IMG_20201115_140016

Pink panda + Müller+ DM beszerzés
A Luminice paletta tényleg nagyon szuper, az Essence ecseteket eddig csak nézegettem, a körömlakk elvileg az eredeti Sally Hansen Pacific blue dupe-ja ( Damson a neve), Müllerben nem találtam az adventi teát de ez a Dmes elég hasonló mint ami a tavalyi Mülleresben volt

17 Likes

@bernadettu , nagyon szuper dolgokat szereztél be, azok az ecsetek :star_struck::star_struck:.

Az ecseteket és a palettát itteni ajánlásra vettem, esetleg nézd meg az ecseteket Lovebrands, Notinon még láttam, azt nem tudom hogy a Pandán elfogyott- e

1 Likes

Sajnos csak előrendelhető:
https://lovebrands.hu/essence-jingle-days-ecset-szett-5030

1 Likes

20201115_214407
A szárazsampon, a dezodor és az egyik blotting paper a Rossmannból van, a másik és a PM paletta @Kokapu -tól vándorolt hozzám, az YR Winter apple kézkrém és folyékony szappan azért, mert miért ne.

16 Likes

Csak sikerült Yves Rocher-ba eljutni végre :wink:

8 óra alvás után minden lehetséges!:slight_smile:

1 Likes

IMG_20201116_122703 IMG_20201116_122947
Pinkpanda kivételesen hamar ideért.:blush:

13 Likes

Mi ez a gyönyörűség???
Olyan ecsetem van, imádom.

Wet n wild blush highlighter. :grin:

Nem is tudtam, hogy van ez a márka a Pinkpandán :slight_smile:
A jobb oldali szín festéket simán használnám szemhéjpúderként is. Nagyon szép.

1 Likes

Jaj, de szép az a pirosító! :heart_eyes: :star_struck: (sóhaj)

2 Likes

Oh, az az ecset már a kezemben volt egyik nap, de mégis visszatettem, hogy á minek még egy! Pedig a csomagolás is nagyon igényes, így nem nyomódnak össze a szálak . Puha a szőre?

Most azt mantrázom, hogy nincs szükségem több pirosítóra. :sweat_smile:

2 Likes