Lovebrands. Hu oldalon vannak ecsetek és Disney kollekcio is. Joy napok alkalmabol 15% kedvezmény is van. Nyilvan kellettek az ecsetek. Nincs itthon elég
Megérkezett @Anheszenamon-tól az első Colourpop palettám, meseszépek a színek is, jól kihasználható paletta is. Köszi Rita ezt a csodaszép palettát és a teákat is. Nala cicám majdnem mindegyik képbe bele
trollkodott :D.
De szép palettát vettél, de a drága Cicusod elviszi a showt!
Ilyen cicát hol lehet kapni? Olyan éééédes feje van!
Köszi @umpalumpa, sima házi cica . Csipkés fülű, a kutya nem kímélte kiskorában :/. Mire észrevettük már ilyen lett. Bár pont ezért lett különleges, nagyon szép cica szerintem is
. Kis ravasz, sokat hizeleg plusz kajáért :D.
Nagyon örülök, hogy épségben odaért. Használd sok örömmel! A cicusod nagyon cukimuki
Pink panda + Müller+ DM beszerzés
A Luminice paletta tényleg nagyon szuper, az Essence ecseteket eddig csak nézegettem, a körömlakk elvileg az eredeti Sally Hansen Pacific blue dupe-ja ( Damson a neve), Müllerben nem találtam az adventi teát de ez a Dmes elég hasonló mint ami a tavalyi Mülleresben volt
Az ecseteket és a palettát itteni ajánlásra vettem, esetleg nézd meg az ecseteket Lovebrands, Notinon még láttam, azt nem tudom hogy a Pandán elfogyott- e
A szárazsampon, a dezodor és az egyik blotting paper a Rossmannból van, a másik és a PM paletta @Kokapu -tól vándorolt hozzám, az YR Winter apple kézkrém és folyékony szappan azért, mert miért ne.
Csak sikerült Yves Rocher-ba eljutni végre
8 óra alvás után minden lehetséges!
Pinkpanda kivételesen hamar ideért.
Mi ez a gyönyörűség???
Olyan ecsetem van, imádom.
Wet n wild blush highlighter.
Nem is tudtam, hogy van ez a márka a Pinkpandán
A jobb oldali szín festéket simán használnám szemhéjpúderként is. Nagyon szép.
Jaj, de szép az a pirosító!
(sóhaj)
Oh, az az ecset már a kezemben volt egyik nap, de mégis visszatettem, hogy á minek még egy! Pedig a csomagolás is nagyon igényes, így nem nyomódnak össze a szálak . Puha a szőre?
Most azt mantrázom, hogy nincs szükségem több pirosítóra.