💖 ùj unboxing kèpekkel

Tudom az utazás most nem játszik, de lehet bele áttenni valamit, ha kiürült, és akkor máris kisebb kiszerelést tudsz magaddal vinni. :panda_face::lotion_bottle:

1 Likes

Ma vettem át a kis csomagomat @dunaimano -tól :slight_smile:
Nagyon tetszik a paletta, az ajándék teák pedig nagyon szuperek :blush:

20201112_190435

19 Likes

Jó ötlet :+1: Az tuti, hogy nem fogom kidobni, ha kiürül.

2 Likes

Na akkor csak beadtad a derekad és meglett a Making Mauves? :smiley: Majd kíváncsi vagyok mi lesz a véleményed :slight_smile:

1 Likes

De be ám, nem tudtam neki ellenállni :blush:
Holnap reggel tervezem kipróbálni.

1 Likes

Úristen, ez a paletta is gyönyörű :heart::heart_eyes:

1 Likes

Nagyon különlegesek a színek (nekem) , szerencsére nem sok hasonlóm van :blush:

1 Likes

Remélem neked is tetszeni fog a Catrice paletta. :slightly_smiling_face:
De jó lenne, ha valakitől ilyen szuper karácsonyi ajándékot kapnék. :heart_eyes: De csak én vagyok bőr- meg szépségápolási cuccok rajongója a családban, ismerősi körben sajnos :grin:

2 Likes

Első blockbuster az EL-től, amit megengedtem magamnak és “olcsón” megúsztam. Douglasból rendeltem magában és 20% kedvezménnyel! Kaptam is a fejemre a Douglastól, hogy rendszerhiba miatt tudtam megrendelni 25ezres vásárlás nélkül (szóval önmagában vettem meg a csomagot és még kedvezményt is kaptam rá, hehe :laughing:)
Lauder 2020 blockbuster Megígérték, hogy többet ilyen nem fordul elő, hogy jól járok, de végül is jó fejek voltak és nem vonták vissza rendelést, holott nem így szólt az akció. Köszi Douglas :kissing_heart:

21 Likes

100-ból egyszer végre jó jártál! Szerintem így a legolcsóbban jutott hozzá, aki @Anheszenamon-ra figyelt, és még nem vette meg. Hétfőn javították is a rendszerüket, akkorra észlelhették a hibát. Ennyiért nagyon megérte, és olyan szépek a paletták is benne! Használd egészséggel! :partying_face:

3 Likes

De szuper, lottóznod is kéne. :grin:
Nagyon kecsegtető dolgok vannak benne, használd egészséggel őket! :heart_eyes:

1 Likes

Szép fogás! Gratula! :wink:
Milyen kis aranyosak, hogy nem sztornózták! Mi van azzal a szabállyal, hogy minden annyiba kerül, ami ki van rá írva? Akkor is, ha véletlenül 1 Ft lenne… imádom a boltokat, hogy ilyenkor kicsit szelektív a hallásuk…

3 Likes

Biztosan tetszeni fog a paletta. Es remenyeim szerint az ajandek is tetszeni fog majd a gazdajanak. Nalunk a testverem a “sminkes”, mellesleg tole kaptam a kis meglepetes kupacot is egy hete. :slight_smile: Engem sokkal jobban erdekel a borapolas, ugyhogy en meg ilyesmikkel fogom ot megajandekozni. :smiley:

2 Likes

Jaj de klassz, szuperizgis ez az unboxing posztod is (a macis kence jaaaaj nagyon cukker :blush: ) Ha majd készen állsz rá kinyitva is befotózod a palettákat? :star_struck: :kissing_heart:

1 Likes

Biztosan nagyon fog örülni az ajándéknak. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Majd megtartod a pandás csomagolását és mást raksz bele :heart_eyes::heart_eyes:.

1 Likes

Örülök, hogy sikerült! Sok örömöd legyen benne! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Örülök, ha valakinek tudtam ezzel segíteni :blush:

4 Likes

Szerelmes vagyok a KAP Adobe árnyalatba.
Reggel felkentem pirosítónak, a szemhéjra is, és meg sem moccant estig. Gyönyörű rózsás hússzín, imádom.
Extrém tartós a cucc, még maszk alatt is.

1 Likes

Neki is a kedvenc pirosítója: