Tudom az utazás most nem játszik, de lehet bele áttenni valamit, ha kiürült, és akkor máris kisebb kiszerelést tudsz magaddal vinni.
Ma vettem át a kis csomagomat @dunaimano -tól
Nagyon tetszik a paletta, az ajándék teák pedig nagyon szuperek
Jó ötlet Az tuti, hogy nem fogom kidobni, ha kiürül.
Na akkor csak beadtad a derekad és meglett a Making Mauves? Majd kíváncsi vagyok mi lesz a véleményed
De be ám, nem tudtam neki ellenállni
Holnap reggel tervezem kipróbálni.
Úristen, ez a paletta is gyönyörű
Nagyon különlegesek a színek (nekem) , szerencsére nem sok hasonlóm van
Remélem neked is tetszeni fog a Catrice paletta.
De jó lenne, ha valakitől ilyen szuper karácsonyi ajándékot kapnék. De csak én vagyok bőr- meg szépségápolási cuccok rajongója a családban, ismerősi körben sajnos
Első blockbuster az EL-től, amit megengedtem magamnak és “olcsón” megúsztam. Douglasból rendeltem magában és 20% kedvezménnyel! Kaptam is a fejemre a Douglastól, hogy rendszerhiba miatt tudtam megrendelni 25ezres vásárlás nélkül (szóval önmagában vettem meg a csomagot és még kedvezményt is kaptam rá, hehe )
Megígérték, hogy többet ilyen nem fordul elő, hogy jól járok, de végül is jó fejek voltak és nem vonták vissza rendelést, holott nem így szólt az akció. Köszi Douglas
100-ból egyszer végre jó jártál! Szerintem így a legolcsóbban jutott hozzá, aki @Anheszenamon-ra figyelt, és még nem vette meg. Hétfőn javították is a rendszerüket, akkorra észlelhették a hibát. Ennyiért nagyon megérte, és olyan szépek a paletták is benne! Használd egészséggel!
De szuper, lottóznod is kéne.
Nagyon kecsegtető dolgok vannak benne, használd egészséggel őket!
Szép fogás! Gratula!
Milyen kis aranyosak, hogy nem sztornózták! Mi van azzal a szabállyal, hogy minden annyiba kerül, ami ki van rá írva? Akkor is, ha véletlenül 1 Ft lenne… imádom a boltokat, hogy ilyenkor kicsit szelektív a hallásuk…
Biztosan tetszeni fog a paletta. Es remenyeim szerint az ajandek is tetszeni fog majd a gazdajanak. Nalunk a testverem a “sminkes”, mellesleg tole kaptam a kis meglepetes kupacot is egy hete. Engem sokkal jobban erdekel a borapolas, ugyhogy en meg ilyesmikkel fogom ot megajandekozni.
Jaj de klassz, szuperizgis ez az unboxing posztod is (a macis kence jaaaaj nagyon cukker ) Ha majd készen állsz rá kinyitva is befotózod a palettákat?
Biztosan nagyon fog örülni az ajándéknak.
Majd megtartod a pandás csomagolását és mást raksz bele .
Örülök, hogy sikerült! Sok örömöd legyen benne!
Örülök, ha valakinek tudtam ezzel segíteni
Szerelmes vagyok a KAP Adobe árnyalatba.
Reggel felkentem pirosítónak, a szemhéjra is, és meg sem moccant estig. Gyönyörű rózsás hússzín, imádom.
Extrém tartós a cucc, még maszk alatt is.