De ari a kiscsillag! És hát a paletta színei…!
Óóóó, anyám, azt sem tudnám melyikbe nyúljak
A te képeden a legszebb ez a paletta, remélem, szeretni fogod!
Hourglass Mood Exposure és KAP Adobe pirosító
Elszórakoztam vele, de kb. ez hasonlít leginkább ahhoz, amilyen élőben. De még ez sem az igazi, az alsó és jobb oldali színek valójában hűvösebbek.
Hátööö… beszabadultam reggel a DM-be. Bocs a fényes tükröződésért! Az egy üvegdoboz. A macis kézkrémek utánam kiabáltak. Annyiba került 1 db pici adag, mint a Nivea 250 ml, amit hónapokig kenek. Persze, hogy jóval a tervezett fölött költöttem
Ugye? Muszáj volt a tesóimnak is venni
Nekem is van itthon ebből a macisból
Juj de cuki macik nekem is kell
Ha csak egy maradhatna akkor a KAP Adobe nálam köztük lenne. Univerzális.
Ma megérkezett a csodás Colourpop palettám @dunaimano - tól. Végre egy olyan paletta, amiben hideg színek vannak és amilyen színeim nem igazán vannak a gyűjteményemben. A fényes színek nagyon brutálnak tűnnek élőben, alig várom, hogy magamra pacsmagoljam. (miután pár napig érintetlenül gyönyörködöm benne
)
Köszönöm szépen az ajándék teákat is (UI. Ha valamikor lesz So Jaded paletta a birtokodban, gondolj rám
)
Annyira csodálatos ez a paletta, kívánságlistás nálam is
Macis kézkrém még szempillájuk is van. Tégelyes?
Az üvegdoboz is csini, olyan kincsesdoboz!
Úú használd örömmel! Nem tudom, te hogy látod, de szerintem élőben sokkal csodásabbak a színek, mint a promo fotókon. Ha csinálsz swatchokat, nagyon kíváncsi leszek rá!
Igen, tégelyes csinálok még képet otthon kinyitva is.
Hát, doboz-b.zi vagyok és valóban a kis kincseimet tartom az ilyenekben: csecse-becséket, bizsukat főleg.
Annyira gyönyörű ez a paletta! Videóban láttam először és ahhh!
Itt a pandamacis DM-es krém kibontva. Így nem nagy szám, picike, csak 30 ml és túl illatos, de hát annyira édes a csomagolása
Deciem es Notino rendeles.
A TO cuccok karacsonyi ajandekok lesznek, a paletta es a tus viszont az enyem. Ez a paletta szep kivul-belul, na es a magneses csukodas!
Igen, szerintem is sokkal szebb élőben, mint a promo fotókon, meg is lepődtem amikor kinyitottam a palettát. Rendben, és mindenképp beszámolok róla, amint ráveszem magam, hogy elvegyem a szüzességét.