💖 ùj unboxing kèpekkel

De ari a kiscsillag! És hát a paletta színei…! :star_struck:

1 Likes

Óóóó, anyám, azt sem tudnám melyikbe nyúljak :heart_eyes:

1 Likes

A te képeden a legszebb ez a paletta, remélem, szeretni fogod!

1 Likes

Hourglass Mood Exposure és KAP Adobe pirosító

20201111_184202

19 Likes

Elszórakoztam vele, de kb. ez hasonlít leginkább ahhoz, amilyen élőben. De még ez sem az igazi, az alsó és jobb oldali színek valójában hűvösebbek.:grin:

1 Likes

Hátööö… beszabadultam reggel a DM-be. Bocs a fényes tükröződésért! Az egy üvegdoboz. A macis kézkrémek utánam kiabáltak. Annyiba került 1 db pici adag, mint a Nivea 250 ml, amit hónapokig kenek. Persze, hogy jóval a tervezett fölött költöttem :sweat_smile:
20201112_113925

17 Likes

@umpalumpa, annyira édesek a kis macis kézkrémek :heart_eyes::heart_eyes:.

1 Likes

Ugye? Muszáj volt a tesóimnak is venni :grin:

1 Likes

Nekem is van itthon ebből a macisból :smiley:

2 Likes

Juj de cuki macik :heart_eyes: nekem is kell :grin:

1 Likes

Ha csak egy maradhatna akkor a KAP Adobe nálam köztük lenne. Univerzális.

1 Likes

Ma megérkezett a csodás Colourpop palettám @dunaimano - tól. :heart_eyes: Végre egy olyan paletta, amiben hideg színek vannak és amilyen színeim nem igazán vannak a gyűjteményemben. A fényes színek nagyon brutálnak tűnnek élőben, alig várom, hogy magamra pacsmagoljam. (miután pár napig érintetlenül gyönyörködöm benne :grin:)
Köszönöm szépen az ajándék teákat is :heart_eyes: (UI. Ha valamikor lesz So Jaded paletta a birtokodban, gondolj rám :grin:)
IMG_20201112_132820 IMG_20201112_132652
IMG_20201112_135720

22 Likes

Annyira csodálatos ez a paletta, kívánságlistás nálam is :slight_smile:

1 Likes

Macis kézkrém :heart_eyes: még szempillájuk is van. Tégelyes?
Az üvegdoboz is csini, olyan kincsesdoboz!

1 Likes

Úú használd örömmel! Nem tudom, te hogy látod, de szerintem élőben sokkal csodásabbak a színek, mint a promo fotókon. Ha csinálsz swatchokat, nagyon kíváncsi leszek rá!

1 Likes

Igen, tégelyes :slight_smile: csinálok még képet otthon kinyitva is.
Hát, doboz-b.zi vagyok :sweat_smile: és valóban a kis kincseimet tartom az ilyenekben: csecse-becséket, bizsukat főleg.

2 Likes

Annyira gyönyörű ez a paletta! Videóban láttam először és ahhh! :heart_eyes::heart_eyes:

1 Likes

Itt a pandamacis DM-es krém kibontva. Így nem nagy szám, picike, csak 30 ml és túl illatos, de hát annyira édes a csomagolása :heart_eyes: :sweat_smile:
PandaMacis kézkrém

10 Likes

Deciem es Notino rendeles.
A TO cuccok karacsonyi ajandekok lesznek, a paletta es a tus viszont az enyem. Ez a paletta szep kivul-belul, na es a magneses csukodas! :star_struck:
IMG_20201112_131256

19 Likes

Igen, szerintem is sokkal szebb élőben, mint a promo fotókon, meg is lepődtem amikor kinyitottam a palettát. :slightly_smiling_face: Rendben, és mindenképp beszámolok róla, amint ráveszem magam, hogy elvegyem a szüzességét. :grin:

3 Likes