Nagyon sajnálom! Ha belegondolok, hogy én is pont annyi idős vagyok…
Neked is vehetek ha ugyanazt szeretnéd, mint a kollegina. Hány kell? Még nem adtam le a rendelést.
Fogadd részvétem.
@Anilorak, @Amadea, @Anheszenamon, @lumena Köszönöm szépen!
Ne haragudjatok, hogy ezzel lehúztam itt a hangulatot, csak annyira a hatás alatt vagyok, hogy kikívánkozott.
De aranyos vagy! Bevallom, az ANR vásárlásában az is motivált, hogy személyesen is megismerkedhettem a fekete öves ecsetszakértő KM-kolleginával és fórumtárssal. Olyan kedves, előzékeny lényed van, ami ritka a mai világban.
Remélem, a világ engedi, hogy majd egy kávé/tea/süti mellett folytathassunk mélyreható eszmecserét, mert mégiscsak jobb így beszélgetni, mint a Müller polcai között cirkulálni.
Ó, azért neked jókora tudásod és tapasztalatod van!
A szépségek már be se férnek a szobába.
Szinte láttam @Fiorentina irizáló tündérszárnyait megbújni a kabát alatt, valóban igazi Jótündér!
Nagyon jó kis paletta, nem semmi vadulást csaptam vele. Nem is értem, hogy nem figyeltem fel rá korábban…
Örülök, hogy tetszik a fotózási felületem, még itt a legideálisabbak a (lámpa)fények este is. Egy ősrégi pléd, takarózáshoz túl merev, így legalább hasznosnak érezheti magát.
Dehogy haragszunk! Sajnos ez is az élet része, bármennyire nem szeretünk rá gondolni és bármennyire is félünk tőle. Megosztjuk egymással a bánatunkat is.
Csak ismélteni tudnám, amit Amadea írt.
Nagyon sajnálom a kolléganődet! Nehéz erre mit mondani, hiszen olyan fiatal volt.
Én ma úgy éreztem, mégis vissza kell mennem Ursuláért. Aztán megérkeztek az Avon szemceruzáim is
Na képek lemaradtak:
Olyan szép, halvány rózsaszín ez a highlighter, hogy rájöttem, nekem ez kell (persze a képen villanyfénynél nem látszik)…
Nagyon szép csomagot kaptál!
Részvétem kolléganőd miatt, borzasztóan szomorú ami vele történt
Tegnap érkezett a Notino-ról. Az ajándék parfümmitákból már a 2 Kenzo-t elajándékoztam. Sajnos a többi sem jön be. Az YSL parfüm beszerzéséért @Amadea -t okolhatom
, első szippantásra megtetszett. Végül nekem is a nagy kellett mohóságból, nem fújós.
A jobb szélső 3 termék ajándék volt.
Megérkezett a Deciem rendelésem.
Büszkén vállalom a felelősséget.
Nagyon sajnálom ami történt, fogadd őszinte részvétemet.
Idén többször is szembesültem vele, hogy milyen hirtelen el tud tűnni mellőlünk valaki, akinek a jelenlétét készpénznek vettük, úgyhogy nagyon megértelek.
A Clientele paletta a Marionnaudból van @Kokapu ajánlásával. A másik Pandás, a Catrice Luminice mindenki ajánlásával.
Őszinte részvétem! Borzalmas!
Most tényleg úgy gondolom, megvan mindenem