💖 ùj unboxing kèpekkel

Nagyon sajnálom! Ha belegondolok, hogy én is pont annyi idős vagyok…

1 Likes

Neked is vehetek ha ugyanazt szeretnéd, mint a kollegina. Hány kell? Még nem adtam le a rendelést.

Fogadd részvétem. :frowning:

1 Likes

@Anilorak, @Amadea, @Anheszenamon, @lumena Köszönöm szépen!
Ne haragudjatok, hogy ezzel lehúztam itt a hangulatot, csak annyira a hatás alatt vagyok, hogy kikívánkozott. :pensive:

2 Likes

De aranyos vagy!:smiling_face_with_three_hearts: Bevallom, az ANR vásárlásában az is motivált, hogy személyesen is megismerkedhettem a fekete öves ecsetszakértő KM-kolleginával és fórumtárssal. Olyan kedves, előzékeny lényed van, ami ritka a mai világban.
Remélem, a világ engedi, hogy majd egy kávé/tea/süti mellett folytathassunk mélyreható eszmecserét, mert mégiscsak jobb így beszélgetni, mint a Müller polcai között cirkulálni.

Ó, azért neked jókora tudásod és tapasztalatod van!:slight_smile:

A szépségek már be se férnek a szobába.:slight_smile:
Szinte láttam @Fiorentina irizáló tündérszárnyait megbújni a kabát alatt, valóban igazi Jótündér!
Nagyon jó kis paletta, nem semmi vadulást csaptam vele. Nem is értem, hogy nem figyeltem fel rá korábban…
:smiley: Örülök, hogy tetszik a fotózási felületem, még itt a legideálisabbak a (lámpa)fények este is. Egy ősrégi pléd, takarózáshoz túl merev, így legalább hasznosnak érezheti magát.:smiley:

2 Likes

Dehogy haragszunk! Sajnos ez is az élet része, bármennyire nem szeretünk rá gondolni és bármennyire is félünk tőle. Megosztjuk egymással a bánatunkat is.:muscle::handshake:

4 Likes

Csak ismélteni tudnám, amit Amadea írt. :heartpulse:

3 Likes

Nagyon sajnálom a kolléganődet! Nehéz erre mit mondani, hiszen olyan fiatal volt.

1 Likes

Én ma úgy éreztem, mégis vissza kell mennem Ursuláért. Aztán megérkeztek az Avon szemceruzáim is
IMG_20201110_221728

16 Likes

Na képek lemaradtak:

IMG_20201110_222111

Olyan szép, halvány rózsaszín ez a highlighter, hogy rájöttem, nekem ez kell (persze a képen villanyfénynél nem látszik)…
IMG_20201110_222652

15 Likes

Nagyon szép csomagot kaptál! :gift_heart:

Részvétem kolléganőd miatt, borzasztóan szomorú ami vele történt :cry: :black_heart:

1 Likes

Tegnap érkezett a Notino-ról. Az ajándék parfümmitákból már a 2 Kenzo-t elajándékoztam. Sajnos a többi sem jön be. Az YSL parfüm beszerzéséért @Amadea -t okolhatom :wink: :kissing_heart:, első szippantásra megtetszett. Végül nekem is a nagy kellett mohóságból, nem fújós.
YSL Libre

17 Likes

IMG_20201111_155432
A jobb szélső 3 termék ajándék volt. :slightly_smiling_face:

21 Likes

Megérkezett a Deciem rendelésem. :slightly_smiling_face:

IMG_20201111_163526

19 Likes

Büszkén vállalom a felelősséget.:smiley:

1 Likes

Nagyon sajnálom ami történt, fogadd őszinte részvétemet. :disappointed_relieved:
Idén többször is szembesültem vele, hogy milyen hirtelen el tud tűnni mellőlünk valaki, akinek a jelenlétét készpénznek vettük, úgyhogy nagyon megértelek.

2 Likes

A Clientele paletta a Marionnaudból van @Kokapu ajánlásával. A másik Pandás, a Catrice Luminice mindenki ajánlásával. :smile:
IMG_20201110_163137
IMG_20201110_163119
IMG_20201111_161619

21 Likes

Őszinte részvétem!:frowning: Borzalmas!:frowning:

1 Likes

Most tényleg úgy gondolom, megvan mindenem :blush:
Kép

Kép

23 Likes