A nyugalom megzavarására alkalmas képek következnek!
Ma találkoztam @Fiorentina -val, aki egy hihetetlenül tüneményes, bájos hölgy, ő volt a nem túl jó napom fénypontja. Az ANR szérumot vásároltam meg tőle, a csokikat, a teákat és a neszeszert ajándékba kaptam. Egy elképesztő véletlen folytán betévedtünk egy Müllerbe, ahol megvettem a sötétebb külsővel bíró Catrice Luminice palettát és egy Gosh szájceruzát (001 Nougat Crisp), mert Fiorentina azt mondta, gyönyörű színe van, én meg hallgatok az okosabbra.
A világosabb Luminice a zsibiről van, a The Saharan palettát és az arckrémmintákat @Anheszenamon -tól vettem, ill. kaptam (a halloweenes szalvéta lemaradt a képről). Az új könyveim is rajta vannak a képen, a gummer macikat a Book24 adta, a könyveket sajnos ki kellett fizetni.
Mennyi szépséghez jutottál hozzá! @Fiorentina is a Jótündérek csoportjának oszlopos tagja.
Ezt a Juvias palettát szeretem, kíváncsi vagyok, mit mondasz róla.
És most tudom, hogy megragadom a lényeget, de ez a narancssárga takaró/pléd/valami színe annnnnnyira jó! Egyből az ősz ugrik be róla, és a sütőtök.
Szerintetek bevonták a You Better Work szempillaspirált? Az Essence-ről jutott eszembe.
Sehol nem találom, legalábbis drogériákban nem.
Az egész családot beszűntették.úgy tudom
Legnagyobb bánatomra… még csak hasonlót se sikerül találnom, pedig nagyon keresek.
Á, komolyan nem hiszem el. Végre találok egy megfizethető árban lévő spirált (nektek köszönhetően), erre bevonják.
A Mac Gigablack-je ilyen tökéletes még számomra, de az ennek töbszörösébe kerül.
A barátnőm hozott egy kis meglepi csomagot, mert nagyon mélyen vagyok az utóbbi 2-3 napban lelkileg (ma sokszorosan, mivel reggel arról tájékoztattak, hogy az este meghalt hirtelen és tragikusan egyik kolléganőm, aki 36 éves volt) szóval a depi és 10 percenként sírás után jólesett a lelkemnek, bár úgy igazán sajnos nem tudok örülni ma még semminek.
Ha esetleg valaki kíváncsi volt a Catrice gyönyörű csomagolású palettájára:
Hú, ez belül is nagyon tuti!
Fogadd részvétemet a fiatal kolléganőd miatt!
Részvétem!
Szép dolgokat kaptál. Ez az ecsetkészlet itt is folyton a polcokon van, valamiért nem veszik, vagy nagy a készletük.
@umpalumpa Köszönöm szépen! Kicsit letaglóz ilyenkor, hogy milyen kiszámíthatatlan az élet.
@Montelino hogy őszinte legyek még meg sem tapiztam őket. De annyira szépek, hogy még akkor sem leszek mérges, ha csak díszlet lesz a sminkasztalomon.
Wow, ez gyonyoru kivul belul! Milyen szep szinei vannak!
A kolleganodet pedig sajnaljuk.
Nekem is nagyon tetszik kívül-belül a szerzeményed +ecsetek is!
Sajnálom és kitartást kívánok így ismeretlenül is a nehéz napok elviseléséhez!
Drága @Amadea! Ha csak ennyi kell, hogy jobb kedved legyen, akkor ismételhetjük a találkozást, amikor csak akarod! Köszönöm a kedves szavakat, én is nagyon örülök a személyes találkozásnak, remélem, hogy nem az utolsó alkalom volt! Olyan jó élőben is érezni, hogy egy hullámhosszon vagyunk!!
A Gosh ceruzához pedig: dehogy vagyok okosabb, én járok ide okosodni, a Fórumra!
Nagyon is jár a lelkednek ez a kis szeretet csomag, légy erős!
A paletta nagyon mutatós darab.
Részvétem a kolléganőd miatt, szegény, nagyon fiatal volt még.
A régi cégemnél egy 27 éves csajszi halt meg álmában, agyvérzést kapott, emlékszem, hogy ki volt akadva mindenki hetekig.
@mlnda, @blessed, @Fiorentina Köszönöm szépen!
@Gloria Köszönöm szépen! Istenem, olyan szörnyű dolgok ezek, nem csodálom, hogy ott is mindenkit megviselt. Mindig ráébreszti az embert, hogy rövid az élet, éljünk a mának.
A kolléganőmet tüdőembólia vitte el, azt még nem tudom, hogy koronának van-e bármi köze az esethez, de mindenki megrendült az biztos.
Borzasztóan sajnálom a kolléganődet!
Ha már lesz egy kis lelkierőd, azért próbáld ki az ecseteket, mert álompuhák.
Csak szeretnék az lenni!
Sajnos én sem találom sehol pedig annyira szerettem.