💖 ùj unboxing kèpekkel

20201109_215314 20201109_215912
A nyugalom megzavarására alkalmas képek következnek!
Ma találkoztam @Fiorentina -val, aki egy hihetetlenül tüneményes, bájos hölgy, ő volt a nem túl jó napom fénypontja. Az ANR szérumot vásároltam meg tőle, a csokikat, a teákat és a neszeszert ajándékba kaptam. Egy elképesztő véletlen folytán betévedtünk egy Müllerbe, ahol megvettem a sötétebb külsővel bíró Catrice Luminice palettát és egy Gosh szájceruzát (001 Nougat Crisp), mert Fiorentina azt mondta, gyönyörű színe van, én meg hallgatok az okosabbra.
A világosabb Luminice a zsibiről van, a The Saharan palettát és az arckrémmintákat @Anheszenamon -tól vettem, ill. kaptam (a halloweenes szalvéta lemaradt a képről). Az új könyveim is rajta vannak a képen, a gummer macikat a Book24 adta, a könyveket sajnos ki kellett fizetni.

24 Likes

Mennyi szépséghez jutottál hozzá! :star_struck: @Fiorentina is a Jótündérek csoportjának oszlopos tagja. :blush:
Ezt a Juvias palettát szeretem, kíváncsi vagyok, mit mondasz róla. :slightly_smiling_face:
És most tudom, hogy megragadom a lényeget, de ez a narancssárga takaró/pléd/valami színe annnnnnyira jó! :star_struck: Egyből az ősz ugrik be róla, és a sütőtök. :see_no_evil:

4 Likes

Szerintetek bevonták a You Better Work szempillaspirált? Az Essence-ről jutott eszembe.

Sehol nem találom, legalábbis drogériákban nem.

Az egész családot beszűntették.úgy tudom :confused:

Legnagyobb bánatomra… még csak hasonlót se sikerül találnom, pedig nagyon keresek.

1 Likes

Á, komolyan nem hiszem el. Végre találok egy megfizethető árban lévő spirált (nektek köszönhetően), erre bevonják.

A Mac Gigablack-je ilyen tökéletes még számomra, de az ennek töbszörösébe kerül.

1 Likes

A barátnőm hozott egy kis meglepi csomagot, mert nagyon mélyen vagyok az utóbbi 2-3 napban lelkileg (ma sokszorosan, mivel reggel arról tájékoztattak, hogy az este meghalt hirtelen és tragikusan egyik kolléganőm, aki 36 éves volt) szóval a depi és 10 percenként sírás után jólesett a lelkemnek, bár úgy igazán sajnos nem tudok örülni ma még semminek.

Ha esetleg valaki kíváncsi volt a Catrice gyönyörű csomagolású palettájára:
IMG_20201110_133652
IMG_20201110_133744 IMG_20201110_133835
IMG_20201110_133632

25 Likes

Hú, ez belül is nagyon tuti! :heart_eyes:
Fogadd részvétemet a fiatal kolléganőd miatt! :disappointed: :frowning:

1 Likes

Részvétem!

Szép dolgokat kaptál. Ez az ecsetkészlet itt is folyton a polcokon van, valamiért nem veszik, vagy nagy a készletük.

1 Likes

@umpalumpa Köszönöm szépen! :unamused: Kicsit letaglóz ilyenkor, hogy milyen kiszámíthatatlan az élet.

@Montelino hogy őszinte legyek még meg sem tapiztam őket. De annyira szépek, hogy még akkor sem leszek mérges, ha csak díszlet lesz a sminkasztalomon. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Wow, ez gyonyoru kivul belul! Milyen szep szinei vannak!
A kolleganodet pedig sajnaljuk. :frowning:

1 Likes

Nekem is nagyon tetszik kívül-belül a szerzeményed +ecsetek is!

Sajnálom és kitartást kívánok így ismeretlenül is a nehéz napok elviseléséhez! :black_heart::sparkles:

1 Likes

Drága @Amadea! Ha csak ennyi kell, hogy jobb kedved legyen, akkor ismételhetjük a találkozást, amikor csak akarod! Köszönöm a kedves szavakat, én is nagyon örülök a személyes találkozásnak, remélem, hogy nem az utolsó alkalom volt! Olyan jó élőben is érezni, hogy egy hullámhosszon vagyunk!!
A Gosh ceruzához pedig: dehogy vagyok okosabb, én járok ide okosodni, a Fórumra! :cherry_blossom:

5 Likes

Nagyon is jár a lelkednek ez a kis szeretet csomag, légy erős! :heart:

2 Likes

A paletta nagyon mutatós darab.:heart_eyes:

Részvétem a kolléganőd miatt, szegény, nagyon fiatal volt még.
A régi cégemnél egy 27 éves csajszi halt meg álmában, agyvérzést kapott, emlékszem, hogy ki volt akadva mindenki hetekig.

2 Likes

@mlnda, @blessed, @Fiorentina Köszönöm szépen! :heart:
@Gloria Köszönöm szépen! :heart: Istenem, olyan szörnyű dolgok ezek, nem csodálom, hogy ott is mindenkit megviselt. Mindig ráébreszti az embert, hogy rövid az élet, éljünk a mának.
A kolléganőmet tüdőembólia vitte el, azt még nem tudom, hogy koronának van-e bármi köze az esethez, de mindenki megrendült az biztos.

:frowning:

1 Likes

Borzasztóan sajnálom a kolléganődet!:frowning:
Ha már lesz egy kis lelkierőd, azért próbáld ki az ecseteket, mert álompuhák.

1 Likes

Csak szeretnék az lenni! :ok_woman:

2 Likes

Sajnos én sem találom sehol pedig annyira szerettem.