Hetvegen kaptam egy kupac meglepetest, ugyhogy soklepeses unboxing volt.
Minden egyes darab kulon volt csomagolva. Mint egy adventi kalendarium, csak itt egyszerre bomlott ki minden. 

A paletta szineit nem swatcholtam, mert mar lattam itt. Szerintem ismeritek a termeket.

Fentrol lefele haladva:
Alverde blush wild rose es golden moon arnyalat - inkabb highlighterkent tudom elkepzelni. Szerintem szepek, diszkretek.
Alverde vilagoskek (mar-mar feher) ceruza - eloben nagyon szeeeeep.
TIU 090-es arnyalatu sotetkek ceruza - enyhen metalos, ez is szebb eloben, mint itt a kepen. Szombaton mar ki is probaltam az unokatestveremen. Annyira szepen allt ez a szilvas arnyalat a vizkek szemszinevel!
TIU 225-os arnyalatu szajceruza - kicsit elenk a tobbi szinemhez kepest, de igy is tetszik.
TIU Ultra Matte ruzs - onmagaban szep szin, magamon viszont annyira idegennek latom. Meg nem tudom, hogy fogom-e hasznalni.
Essence Vibrant Shock Lip Paint - ez egy mely zold arnyalat, kepen szurkes-mocsaras, de eloben inkabb az indigohoz all kozelebb. Termeszetesen ez egy vicc-meglepetes.
De viccnek jo is, azonnal ki is probaltam. Egy mesebeli gonosz nezett vissza ram a tukorbol.
Ez a legtartosabb mindegyik kence kozul, levakarhatatlanul otthagyja halvanyan a nyomat hosszu orakra meg a sokadik kezmosas utan is.
Ha most lenne Halloween, a multkori zold szemhejfestekkel es ezzel az uj zold ruzzsal minden adott lenne egy vizihulla-sminkhez.