💖 ùj unboxing kèpekkel

Örülök, hogy kipróbálás után is jó élményeid vannak, biztos csodaszép sminket alkottál. :blush::heart:
@Anheszenamon fotói után már terveztem a vásárlást, aztán te posztoltál az ingyen szállításról és már bűnbe is estem. :joy:

Én is mindenképp tesztelni fogom a napokban, csak már nem tudom a sok shoppingolás után, hogy melyikkel kezdjem. :grin: Ma az egyik új MO palettát teszteltem. :slight_smile:

5 Likes

Hát most csak egy gyors szemsminket csináltam, holnap fogok rendeset is, de hát muszáj volt kipróbálni :grin: Glitter primer ajánlott hozzá a kis csillámok miatt :slight_smile: Melyik MO-val kezded?

4 Likes

Akkor majd mindenképp fotót kérünk a szipiszupi sminkről holnap :heart_eyes:

Ma a Love is my drug palettát teszteltem egy nagyon hétköznapi, visszafogott sminkkel és nagyon tetszik egyelőre. :slightly_smiling_face:
Screenshot_20201109_145237_com.android.chrome

12 Likes

Juj hát, remélem jól sikerül, valami füstösre gondoltam, miért ne alapon :smiley:

Biztos szép volt a sminked, örülök, hogy tetszik a paletta is :blush:

1 Likes

Hetvegen kaptam egy kupac meglepetest, ugyhogy soklepeses unboxing volt.
Minden egyes darab kulon volt csomagolva. Mint egy adventi kalendarium, csak itt egyszerre bomlott ki minden. :smiley:
IMG_20201109_154001
A paletta szineit nem swatcholtam, mert mar lattam itt. Szerintem ismeritek a termeket.
IMG_20201109_155425
Fentrol lefele haladva:
Alverde blush wild rose es golden moon arnyalat - inkabb highlighterkent tudom elkepzelni. Szerintem szepek, diszkretek.
Alverde vilagoskek (mar-mar feher) ceruza - eloben nagyon szeeeeep.
TIU 090-es arnyalatu sotetkek ceruza - enyhen metalos, ez is szebb eloben, mint itt a kepen. Szombaton mar ki is probaltam az unokatestveremen. Annyira szepen allt ez a szilvas arnyalat a vizkek szemszinevel!
TIU 225-os arnyalatu szajceruza - kicsit elenk a tobbi szinemhez kepest, de igy is tetszik.
TIU Ultra Matte ruzs - onmagaban szep szin, magamon viszont annyira idegennek latom. Meg nem tudom, hogy fogom-e hasznalni.
Essence Vibrant Shock Lip Paint - ez egy mely zold arnyalat, kepen szurkes-mocsaras, de eloben inkabb az indigohoz all kozelebb. Termeszetesen ez egy vicc-meglepetes. :grin: De viccnek jo is, azonnal ki is probaltam. Egy mesebeli gonosz nezett vissza ram a tukorbol.
Ez a legtartosabb mindegyik kence kozul, levakarhatatlanul otthagyja halvanyan a nyomat hosszu orakra meg a sokadik kezmosas utan is.
Ha most lenne Halloween, a multkori zold szemhejfestekkel es ezzel az uj zold ruzzsal minden adott lenne egy vizihulla-sminkhez. :stuck_out_tongue:

15 Likes

Jaj de örülök, hogy nektek is tetszik! Szerintem mindenképp megéri az árát. @Blanky nagyon kíváncsi vagyok a te tapasztalataidra is!

2 Likes

Mindenképp írok majd róla, miután párszor sminkeltem vele. :slightly_smiling_face: Nekem kihívás lesz, mert nem szoktam sűrűn színes sminkeket készíteni, de ezek csodaszép színek :heart_eyes:

2 Likes

De jó ránézni a swatchokra,szép dolgokat vettél. :heart_eyes:

1 Likes

IMG_20201109_182231
Notino,az illat mintás csomagban YSL Libre, Valentino Voce Viva, Mugler Angel Nova, Armani My way , Lancome Idole

12 Likes

Váó, szóval ez az, amit rendeltél! :heart_eyes: :star_struck: :heart_eyes: :star_struck:

1 Likes

Nagyon csini a kalendárium csomagolása! :heart_eyes: 24 db-os vagy 12-es? Mikor kezded bontani? Hogy állod meg, hogy nekiess? :sweat_smile: Más kérdésem nincs :grin:

6 Likes

Már kibontottam hogy megnézzem egyben vannak e a cuccok, a webshopban is volt kép a tartalmáról így annyira nem volt meglepetés, 24 darabos, úgy terveztem hogy majd decemberben bontogatom ki, úgy állom meg hogy nekiessek hogy mostanában sok újdonságot szereztem be és még nem volt időm mindent rendesen kipróbálni azok közül sem (úgy voltam vele hogy most megrendelem mert elég kelendő, már el is fogyott a webshopbol, meg most voltak olyan illat minták a vásárlás mellé amik érdekeltek)

2 Likes

Ezeket nem tudtam otthagyni… :see_no_evil:

IMG_20201109_203022

20 Likes

Kitalálom, Köki Müller!

1 Likes

Ezeket én sem tudtam volna, használd egészséggel.:slight_smile:

1 Likes

Eltaláltad! A két másik ecset nem tetszett, de ez a kettő nagyon jó!
A paletták nem nyűgöztek le, viszont az egyik highlighterért lehet, hogy visszamegyek, de még nem biztos…

Elképesztő, hogy ott általában minden van! Bezzeg a Blahán már egy darab ecset sem volt.:frowning:

1 Likes

Ehavi smink újdonságok :blush: (a palettába már muszáj volt belenyúljak :sweat_smile:)
20201109_205712

15 Likes

Én is az utolsókat hoztam el mindegyikből.

1 Likes

Idén nyárig félúton laktam a Köki és Árkád között. A Kökiben mindig később voltak lerabolva a polcok, a limitált kiadású cuccaim jó része abból az időből van. :smile:

4 Likes