Egyszer én is szétszedtem az összes CP palettámat, de engem is annyira zavart, hogy visszapakoltam mindent a helyére.
És mikor most pénteken láttam Müllerben.
Hát azt el tudom képzelni, ezért sem szeretném szétszedni őket. De biztos van aki szereti teljesen átvariálni, Luca videóját láttam például, ahol pont a Colourpop palettáit rendezte át.
Zsibin is van egy ilyen szerelemgyerek
Igen, ezt láttam épp a napokban.
A Stone Cold lassan a birtokomba fog kerülni @dunaimano jóvoltából.
Nem vagy kényszeres, a legtöbb paletta nagyon jól van összerakva. Sose szedtem még szét őket, valószínűleg nem is fogom.
Pont egy oraja rendeltem meg en is a Notinorol. Mar alig varom, hogy megerkezzen!
Nem is tudom mit varok jobban: hogy alaposan megsasoljam azt a gyonyoru csomagolast vagy azt, ami benne van.
Majd mesélj melyik része jön be jobban, a külseje vagy a belseje?
Kivehető panek… megvettem Jeffree Jawbreaker palettájàt, de ùgy,hogy az eladò belekeverte a mini breakert és a nagybòl kivett paneket. Összehasonlìtottam az eredetivel és sokkal jobban tetszik.
Novemberi rosszalkodás.
Régóta terveztem venni egy Nabla palettát, majd ahogy megláttam rögtön el is dőlt a dilemma, mert azonnal hozzám kívánkozott, annak ellenére, hogy legalább kismillió ehhez hasonló összeállítású palettám van. Na, de ez Nabla! Ugye értitek?
Nemcsak értjük, de meg is értjük!
De szép!
Később majd írsz róla, hogy milyen? Tervezem megvenni én is.
Igen, garázdálkodok mától vele, erre a hétre be van tervezve. Mondjuk bal kézzel kicsit lassabban megy, de azért összehozom. Mire lekerül a gipszem addigra kétbalkezes leszek.
Betennem melle az AbH Sultryt osszehasonlitanam az also sorban levo szurkekerr pacsi a Nablanak
nagyon kis kompakt osszeallitasra sikeredett.
Sikerült valahogy kijelentkeznem a fiókomból, és most nem tudok visszajelentkezni. Új fiókot csináltam itt a fórumon ezért. @Anheszenamon neked szeretnék írni üzenetet, de nem tudok valamiért .
Csodaszép ez a paletta, használd egészéggel! Biztosan szuper minősége van, várjuk majd a beszámolót róla.
Nekem is megvan az ABH Sultry is, a Natasha “nagy” és kicsi Glam palettái is, aztán szintén Natashától a Biba paletta is, ahol szintén a legalsó sorban van hasonló hideg, szürkés koncepció a többi meleg árnyalat mellett. A Nabla ránézésre kifejezetten melegnek tűnik, kivéve az alsó sort. A narancsos rezesarany szín és a középső sor meleg barnáira igazán kíváncsi leszek, ezek nem kelet-közép európai bőrszínhez igazodó nude árnyalatok, így ránézésre.
Aztán ott van a Colourpop Going Coconuts paletta is… stb. Ha hazaérek megkuksizom mindegyiket.
U.i. Kifelejtettem a Pat McGrath Labs MTHRSHP Sublime Bronze Ambition palettáját, bár itt csak 6 szín van, de az árnyalatok emlékeztetnek ránézésre. Na, majd a próba során kiderül.
Te jóságos ég elképesztően gyönyörű ez a paletta! A csillámosak hihetetlenül ragyognak és finom puha minden amibe beletapicskoltam. Egy fotó se adná vissza mennyire szép paletta ez!
!
De jó, pont megelőztél, hozzám is 1 órája érkezett meg. Egyetértek, csodaszép ez a paletta (azt hiszem nekem ez lesz a legszínesebb palettám
) Élőben sokkal szebb.
Én már bele is másztam a Cut a rug, Hot dwag, Mojo és Flappers színekbe szemen is wow wow el vagyok ájulva első benyomásként Mesterséges fényben csak úgy szikráznak amúgy. Tök megéri az árát, hálás vagyok @Anheszenamon csábító swatchaiért