💖 ùj unboxing kèpekkel

Egyszer én is szétszedtem az összes CP palettámat, de engem is annyira zavart, hogy visszapakoltam mindent a helyére.

2 Likes

És mikor most pénteken láttam Müllerben.:slight_smile:

Hát azt el tudom képzelni, ezért sem szeretném szétszedni őket. :slightly_smiling_face: De biztos van aki szereti teljesen átvariálni, Luca videóját láttam például, ahol pont a Colourpop palettáit rendezte át.

1 Likes

Zsibin is van egy ilyen szerelemgyerek :smiley:

https://kremmania.hu/elado/ngsrr-colourpop-redesign-paletta

3 Likes

Igen, ezt láttam épp a napokban. :slightly_smiling_face:
A Stone Cold lassan a birtokomba fog kerülni @dunaimano jóvoltából. :heart_eyes:

3 Likes

Nem vagy kényszeres, a legtöbb paletta nagyon jól van összerakva.:slight_smile: Sose szedtem még szét őket, valószínűleg nem is fogom.

2 Likes

Pont egy oraja rendeltem meg en is a Notinorol. :smiley: Mar alig varom, hogy megerkezzen!
Nem is tudom mit varok jobban: hogy alaposan megsasoljam azt a gyonyoru csomagolast vagy azt, ami benne van.

2 Likes

Majd mesélj melyik része jön be jobban, a külseje vagy a belseje? :wink:

1 Likes

Kivehető panek…:rofl: megvettem Jeffree Jawbreaker palettájàt, de ùgy,hogy az eladò belekeverte a mini breakert és a nagybòl kivett paneket. Összehasonlìtottam az eredetivel és sokkal jobban tetszik.

5 Likes

Novemberi rosszalkodás.
Régóta terveztem venni egy Nabla palettát, majd ahogy megláttam rögtön el is dőlt a dilemma, mert azonnal hozzám kívánkozott, annak ellenére, hogy legalább kismillió ehhez hasonló összeállítású palettám van. Na, de ez Nabla! Ugye értitek? :rofl::hear_no_evil::wink:

IMG_20201109_102151

26 Likes

Nemcsak értjük, de meg is értjük! :kissing_heart:

1 Likes

De szép! :heart_eyes:

Később majd írsz róla, hogy milyen? Tervezem megvenni én is.

1 Likes

Igen, garázdálkodok mától vele, erre a hétre be van tervezve. Mondjuk bal kézzel kicsit lassabban megy, de azért összehozom. Mire lekerül a gipszem addigra kétbalkezes leszek. :wink::smile:

2 Likes

Betennem melle az AbH Sultryt osszehasonlitanam :wink: az also sorban levo szurkekerr pacsi a Nablanak :star_struck: nagyon kis kompakt osszeallitasra sikeredett.

2 Likes

Sikerült valahogy kijelentkeznem a fiókomból, és most nem tudok visszajelentkezni. Új fiókot csináltam itt a fórumon ezért. @Anheszenamon neked szeretnék írni üzenetet, de nem tudok valamiért :sweat_smile:.

Csodaszép ez a paletta, használd egészéggel! :heart_eyes: Biztosan szuper minősége van, várjuk majd a beszámolót róla. :slight_smile:

1 Likes

Nekem is megvan az ABH Sultry is, a Natasha “nagy” és kicsi Glam palettái is, aztán szintén Natashától a Biba paletta is, ahol szintén a legalsó sorban van hasonló hideg, szürkés koncepció a többi meleg árnyalat mellett. A Nabla ránézésre kifejezetten melegnek tűnik, kivéve az alsó sort. A narancsos rezesarany szín és a középső sor meleg barnáira igazán kíváncsi leszek, ezek nem kelet-közép európai bőrszínhez igazodó nude árnyalatok, így ránézésre.
Aztán ott van a Colourpop Going Coconuts paletta is… stb. Ha hazaérek megkuksizom mindegyiket.
U.i. Kifelejtettem a Pat McGrath Labs MTHRSHP Sublime Bronze Ambition palettáját, bár itt csak 6 szín van, de az árnyalatok emlékeztetnek ránézésre. Na, majd a próba során kiderül.

2 Likes

Te jóságos ég elképesztően gyönyörű ez a paletta! A csillámosak hihetetlenül ragyognak és finom puha minden amibe beletapicskoltam. Egy fotó se adná vissza mennyire szép paletta ez! 20201109_135434 20201109_141403

20201109_135122!

18 Likes

De jó, pont megelőztél, hozzám is 1 órája érkezett meg. :heart::blush: Egyetértek, csodaszép ez a paletta (azt hiszem nekem ez lesz a legszínesebb palettám :grin:) Élőben sokkal szebb. :heart:
IMG_20201109_131310 IMG_20201109_131359 IMG_20201109_131410

16 Likes

Én már bele is másztam a Cut a rug, Hot dwag, Mojo és Flappers színekbe szemen is wow wow el vagyok ájulva első benyomásként :smiley: Mesterséges fényben csak úgy szikráznak amúgy. Tök megéri az árát, hálás vagyok @Anheszenamon csábító swatchaiért :smiling_face_with_three_hearts:

5 Likes