💖 ùj unboxing kèpekkel

En is neztem, de most olyan baromi eros voltam,nem rendeltem…ha meg tudnam swatcholni a palettakat, es legalabb egy bejonne, semmi sem mentene meg ettol az akciotol​:joy::joy::joy:

Azta, aki szeretné, gyorsan cselekedjen, ennyiért sehol nem lehet hozzáférni!

1 Likes

Szerintem a Deáknál lévő Müllerben van még olyan Booster, én ott vettem magamnak, bár igaz, már eltelt egy kis idő azóta, de ki tudja hátha van még, ha útba esik érdemes meglesni :smiley:

1 Likes

Nem, nem, nem és nem :sweat_smile: :laughing: “Sajnos” nincs időm arra menni :wink:

3 Likes

:rofl: :kissing_heart:

2 Likes

Én már nem költhetek novemberben egy fillért sem sminkre. A decemberi vágyam is megvan már, szóval nálam szóba sem jöhet az EL koffer.

4 Likes

Hoztam még pár Makeup Obsession palettát, tegnap délután át is tudtam őket venni a postán (Love is my drug, Belle Jorden és Dusk) . :slightly_smiling_face: Az alsó 2 paletta szerintem kicsit sötétebbnek tűnik fotón mint élőben, mindenesetre csodaszépek. Még pár dolog érkezik a Rude Cosmeticstől, meg egy Colourpop paletta és azzal én is bezárom az idei vásárlást, kimerítettem a keretet. :roll_eyes:
IMG_20201108_133447 IMG_20201108_133520 IMG_20201108_134012 IMG_20201108_134236 IMG_20201108_134209 IMG_20201108_134343 IMG_20201108_134357

15 Likes

Az első és az utolsó kéne :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

Én sem rendelem meg, pedig itt van a kosaramban. Kva erős vagyok. :smiley:
Rettenetes nehéz, de a palettákat, rúzsokat sem használnám ki. Talán az arcpaletta tetszik benne.

1 Likes

Chanel krémbronzerre azért még fáj a szívem. :DDDDD

2 Likes

Hú az a középső de szép!! :heart_eyes:

1 Likes

Nekem a két utolsó kellene! És kivehető panek vannak benne!

1 Likes

Nekem is az első és utolsó kellene :smiley:
Igen, tök jó hogy kivehetők, lehet átrendezgetni :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 Likes

Az utolsó előtti most elég barátságos áron van a Revolution honlapon :smiley:https://www.revolutionbeauty.com/intl/en/makeup/eyeshadow-palettes/makeup-obsession-x-belle-jorden-eyeshadow-palette/70300.html

1 Likes

Az igen, ez tényleg nagyon jó ár :slightly_smiling_face:

Lehet, hogy én kényszeres vagyok, de képtelen vagyok palettákat átrendezni. :grin: Nekem az úgy kell maradjon, ahogy vettem és ahogy a márka megálmodta :grin: Aztán lehet ezzel csak én vagyok így, és tényleg valami kényszeresség jele.

4 Likes

Én két Colourpop palettát összekavartam ízlés szerint, de teljesen meg vagyok zavarodva. Még mindig úgy gondolok a színekre, hogy az adott palettában itt a helye, és én áttettem a másikba - de azt már nem tudom, hogy hova.

1 Likes

Na, szépen elosztottuk egymás között a palettáidat :laughing:

2 Likes

Nem vagy ezzel egyedül…

1 Likes

Az megvan nekem, szeretem. És szerintem nagyon sokáig ki fog tartani.

1 Likes