En is neztem, de most olyan baromi eros voltam,nem rendeltem…ha meg tudnam swatcholni a palettakat, es legalabb egy bejonne, semmi sem mentene meg ettol az akciotol:joy:
Azta, aki szeretné, gyorsan cselekedjen, ennyiért sehol nem lehet hozzáférni!
Szerintem a Deáknál lévő Müllerben van még olyan Booster, én ott vettem magamnak, bár igaz, már eltelt egy kis idő azóta, de ki tudja hátha van még, ha útba esik érdemes meglesni
Nem, nem, nem és nem
“Sajnos” nincs időm arra menni
Én már nem költhetek novemberben egy fillért sem sminkre. A decemberi vágyam is megvan már, szóval nálam szóba sem jöhet az EL koffer.
Hoztam még pár Makeup Obsession palettát, tegnap délután át is tudtam őket venni a postán (Love is my drug, Belle Jorden és Dusk) . Az alsó 2 paletta szerintem kicsit sötétebbnek tűnik fotón mint élőben, mindenesetre csodaszépek. Még pár dolog érkezik a Rude Cosmeticstől, meg egy Colourpop paletta és azzal én is bezárom az idei vásárlást, kimerítettem a keretet.
Az első és az utolsó kéne
Én sem rendelem meg, pedig itt van a kosaramban. Kva erős vagyok.
Rettenetes nehéz, de a palettákat, rúzsokat sem használnám ki. Talán az arcpaletta tetszik benne.
Chanel krémbronzerre azért még fáj a szívem. :DDDDD
Hú az a középső de szép!!
Nekem a két utolsó kellene! És kivehető panek vannak benne!
Nekem is az első és utolsó kellene
Igen, tök jó hogy kivehetők, lehet átrendezgetni
Az utolsó előtti most elég barátságos áron van a Revolution honlapon https://www.revolutionbeauty.com/intl/en/makeup/eyeshadow-palettes/makeup-obsession-x-belle-jorden-eyeshadow-palette/70300.html
Az igen, ez tényleg nagyon jó ár
Lehet, hogy én kényszeres vagyok, de képtelen vagyok palettákat átrendezni. Nekem az úgy kell maradjon, ahogy vettem és ahogy a márka megálmodta
Aztán lehet ezzel csak én vagyok így, és tényleg valami kényszeresség jele.
Én két Colourpop palettát összekavartam ízlés szerint, de teljesen meg vagyok zavarodva. Még mindig úgy gondolok a színekre, hogy az adott palettában itt a helye, és én áttettem a másikba - de azt már nem tudom, hogy hova.
Na, szépen elosztottuk egymás között a palettáidat
Nem vagy ezzel egyedül…
Az megvan nekem, szeretem. És szerintem nagyon sokáig ki fog tartani.