💖 ùj unboxing kèpekkel

Hű, majd nyitott képet is kérünk, ha már felbontottad a szépséges palettákat! Milyen színek jöttek Lisától? :heart_eyes:
Használd egészséggel a kis cumókákat! :heart:

1 Likes

Wow, használd őket egészséggel! Lisa rúzsai felkeltették az érdeklődésemet. :slightly_smiling_face: Tényleg olyan jók? Mennyiben különbözik egy MAC-től?

1 Likes

Melyik a Trend it up bronzer ? - köszi.

Juj de szép rendelés, majd mesélj az új Path palettáról :heart_eyes:

1 Likes

Erre gondoltam.

20201017_165047

2 Likes

A legújabb szépségek
20201108_101625_001 20201108_101307 20201108_101241 20201108_100939

22 Likes

Szia! Ez az ünnepi kiadásból van? Hogy működik ez az idén?

Még nem próbáltam ki őket. Nem volt még rá alkalom. :grinning::see_no_evil:

Mondjuk nekem MAC rúzsom csak egy volt, és attól sem voltam elájulva.

1 Likes

Tegnap sminkeltem vele, csak nem volt időm lefotózni. De örülök, hogy nagyrészt fényes színek vannak benne, mert csodásak. :heart_eyes:

1 Likes

Nah, ezekrol sos reviewt! :star_struck: erdemes lecsapni rajuk? Pigmentaltsaggal, a regi kiadasoknal nekem volt bajom, de ez a blockbuster most izgat…

Úúú biztosan nagyon szép sminket csináltál :heart_eyes: Majd ha időd engedi mutatsz kinyitott képet, hadd csorogjon a nyálunk, tuti nagyon szép a belbecs is :drooling_face:

Nekem abban más, hogy a LE rúzsok egyáltalán nem szárítanak, ellentétben a MAC-kel, azok közül még a satin finish-űek is húzzák a számat.

1 Likes

Amennyiben 25.000 Ft értékben vásárolsz bármely Estée Lauder terméket, 29.000 Ft-ért juthatsz hozzá a Blockbuster szetthez - az EL webshop és a Müller így árulja, de érdemes a Douglas oldalára ránézni, @koalace fedezte fel, hogy náluk van a legjobb ajánlat.

2 Likes

Szerintem is nagyon szépek a paletták, bár a pirosító palettában a limitált árnyalat, a Modern Mercury a 2018-asban is ugyanígy benne volt. A rúzs is érdekes, mert az egyik szín (333 Persuasive) szerepelt a tavalyi blockbuster-ben is.

Ami nekem első látásra sokkal szimpatikusabb, az a szemhéjfesték palettáknál a pan-ek mérete. A tavalyi blockbuster-t meg sem vettem, mert nagyon keskeny méretek voltak, ugyanúgy, mint 2017-ben. Az idei 2x10 db-os négyzetes megoldás sokkal jobb, kényelmesebb az ecsethasználat. A színek is jól sikerültek.

A szett tartalma:

• Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex regeneráló szérum, 30ml
  • Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex szemkörnyékápoló, 5ml
  • Revitalizing Supreme Plus Anti-Aging Creme öregedésgátló arckrém, 7ml
  • 2db Pure Color Envy Eye Shadow Compact - szemhéjpúder kompakt (10 árnyalat), 3.7g
  • Pure Color Envy Cheek Compact pirosító kompakt (3 árnyalat), 8.7g
  • 2db Pure Color Envy ajakrúzs (333 Persuasive/184 Knockout nude)
  • Pure Color Envy Kissable Lipshine Gloss szájfény (115 Flash Fire)
  • Sumptuous Extreme Mascara szempillaspirál (Extreme Black 01)
  • Gentle Eye Make-up Remover sminklemosó, 100ml
  • Smink bőrönd
8 Likes

Nem én, egyik csoportban olvastam. :slightly_smiling_face: Csak megosztottam Veletek. Ti vagytok a legkedvencebb netes beauty sorstársaim. :slightly_smiling_face:

9 Likes

Rádadásul ha beírjátok a Single2020 kódot, lejön még 20 % kedvezmény is. Kipróbáltam a kosárban és működött.
Kép

7 Likes

Jaj, hiába iratkoztam le az “Akciók, tudsz róla?” topicról? :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: Én is rendeltem :blush: (:money_with_wings: rosszkislányrosszkislány :shushing_face:)

10 Likes

Nincs menekvés!:stuck_out_tongue:

3 Likes

Üdv az elkárhozottak közt, én is sokat “rendetlenkedek” :money_with_wings: :smiling_imp: :crazy_face:

6 Likes

@Alsace, @Amadea nekem végem. Kimerült a keret, amit kencére költhettem. Csúfoan elbuktam, pedig még csak nov. 8-at írunk :see_no_evil:
Éééés, az újabb Pink Pandás rendelés nem sikerült hál’istennek, mert nem volt a telekód beállítva utalásnál. Bár elfogyott, amire vadásztam- Catrice Glow Booster (de így jár, aki mohó :face_with_hand_over_mouth: ).

7 Likes