Hű, majd nyitott képet is kérünk, ha már felbontottad a szépséges palettákat! Milyen színek jöttek Lisától?
Használd egészséggel a kis cumókákat!
Wow, használd őket egészséggel! Lisa rúzsai felkeltették az érdeklődésemet. Tényleg olyan jók? Mennyiben különbözik egy MAC-től?
Melyik a Trend it up bronzer ? - köszi.
Juj de szép rendelés, majd mesélj az új Path palettáról
Erre gondoltam.
A legújabb szépségek
Szia! Ez az ünnepi kiadásból van? Hogy működik ez az idén?
Még nem próbáltam ki őket. Nem volt még rá alkalom.
Mondjuk nekem MAC rúzsom csak egy volt, és attól sem voltam elájulva.
Tegnap sminkeltem vele, csak nem volt időm lefotózni. De örülök, hogy nagyrészt fényes színek vannak benne, mert csodásak.
Nah, ezekrol sos reviewt! erdemes lecsapni rajuk? Pigmentaltsaggal, a regi kiadasoknal nekem volt bajom, de ez a blockbuster most izgat…
Úúú biztosan nagyon szép sminket csináltál Majd ha időd engedi mutatsz kinyitott képet, hadd csorogjon a nyálunk, tuti nagyon szép a belbecs is
Nekem abban más, hogy a LE rúzsok egyáltalán nem szárítanak, ellentétben a MAC-kel, azok közül még a satin finish-űek is húzzák a számat.
Amennyiben 25.000 Ft értékben vásárolsz bármely Estée Lauder terméket, 29.000 Ft-ért juthatsz hozzá a Blockbuster szetthez - az EL webshop és a Müller így árulja, de érdemes a Douglas oldalára ránézni, @koalace fedezte fel, hogy náluk van a legjobb ajánlat.
Szerintem is nagyon szépek a paletták, bár a pirosító palettában a limitált árnyalat, a Modern Mercury a 2018-asban is ugyanígy benne volt. A rúzs is érdekes, mert az egyik szín (333 Persuasive) szerepelt a tavalyi blockbuster-ben is.
Ami nekem első látásra sokkal szimpatikusabb, az a szemhéjfesték palettáknál a pan-ek mérete. A tavalyi blockbuster-t meg sem vettem, mert nagyon keskeny méretek voltak, ugyanúgy, mint 2017-ben. Az idei 2x10 db-os négyzetes megoldás sokkal jobb, kényelmesebb az ecsethasználat. A színek is jól sikerültek.
A szett tartalma:
- Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex regeneráló szérum, 30ml
- Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex szemkörnyékápoló, 5ml
- Revitalizing Supreme Plus Anti-Aging Creme öregedésgátló arckrém, 7ml
- 2db Pure Color Envy Eye Shadow Compact - szemhéjpúder kompakt (10 árnyalat), 3.7g
- Pure Color Envy Cheek Compact pirosító kompakt (3 árnyalat), 8.7g
- 2db Pure Color Envy ajakrúzs (333 Persuasive/184 Knockout nude)
- Pure Color Envy Kissable Lipshine Gloss szájfény (115 Flash Fire)
- Sumptuous Extreme Mascara szempillaspirál (Extreme Black 01)
- Gentle Eye Make-up Remover sminklemosó, 100ml
- Smink bőrönd
Nem én, egyik csoportban olvastam. Csak megosztottam Veletek. Ti vagytok a legkedvencebb netes beauty sorstársaim.
Rádadásul ha beírjátok a Single2020 kódot, lejön még 20 % kedvezmény is. Kipróbáltam a kosárban és működött.
Jaj, hiába iratkoztam le az “Akciók, tudsz róla?” topicról?
Én is rendeltem
(
rosszkislányrosszkislány
)
Nincs menekvés!
Üdv az elkárhozottak közt, én is sokat “rendetlenkedek”
@Alsace, @Amadea nekem végem. Kimerült a keret, amit kencére költhettem. Csúfoan elbuktam, pedig még csak nov. 8-at írunk
Éééés, az újabb Pink Pandás rendelés nem sikerült hál’istennek, mert nem volt a telekód beállítva utalásnál. Bár elfogyott, amire vadásztam- Catrice Glow Booster (de így jár, aki mohó ).