💖 ùj unboxing kèpekkel

Lehet hogy lemaradtam róla ,esetleg swatchot tennél fel ? :slight_smile:

1 Likes

IMG_20201107_121051
Szalay Csenge videojából inspiralódtam a highlighterre. :upside_down_face: A gyantaval Anyukamat fogom megkínozni szegényt.

11 Likes

A következő héten elég sok új szerzemény fog érkezni hozzám, úgyhogy sokszor fogok ide posztolni azt hiszem. :roll_eyes:
Ha minden megérkezik onnantól viszont nem, hogy low buy, hanem konkrétan no buy-ra ítélem magam. :grin: De addig is íme az első érkező szépség, a Makeup Obsession Daydreamer paletta :heart_eyes: Gyönyörű a csomagolása, és a színei is. A harmadik képen (vakus) jön át leginkább a szépsége. :heart:
IMG_20201107_121034
IMG_20201107_121121
IMG_20201107_121129

23 Likes

Ezt a palettát már én is néztem, jól jönne a Makeup Obsession gyűjteményembe :smiley: Majd kérünk szépen véleményt! :smiley:

3 Likes

Óóó, ez volt az ecsetkészlet, amit szerettél volna! De szépek!!! :heart_eyes:
És a csomagolópapír, de cuki! Nekem a szívecskés jött, de ezt tuti nem dobnám ki :fox_face: :bear: :evergreen_tree: nagyon cukker! :star_struck:
Annak a CAtrice palettának már alig tudok ellenállni, annyiszor láttam itt :sweat_smile: Folyton emlékeztetnem kell magam, hogy nemkellnemkellnemkellnemkell, vanmásikvanmásik, amiugyanolyanjó…

5 Likes

Igen őrá :sweat_smile: Álomszép szín, lehet elő is kéne vennem ezt a színt megint megpróbálni :smiley: Várom a véleményed addig is :pig_nose:

A PP papírja olyan cukika, hogy eltettem amúgy mindent kidobok a szelektívbe :smile:

1 Likes

Ó te jó ég ez igazán gyönyörű! PP-s szerzemény? :blush: Már látom az, csak belementek a szemembe a csillámok :rofl:

1 Likes

Igen olyan szép meg aranyos ez a tároló is, természetesen megtartottam ezt is :smiley: Épp ma szedegettem ki belőle azokat az ecseteket amire a legnagyobb szükségem van általában, nagyon kis puhák, jó minőségűek és csillognak :star_struck:

A csomipapír is megmaradt, olyan édi szerintem is :blush:

Hát a Catrice (ő notinos) lehet nélküle élni de nem érdemes :smiley: Superpigmentált, puha, eléggé fényes, szóval módjával kell használnom mert azért kiemeli a pórusokat ott is ahol nem is tudtam hogy van :smiley: De a 2 hájlájter na az! Álomszépek! Összességében nagyon csinos kis természetes ragyogást tud adni.

4 Likes

Hááát, ma kipróbáltam a Blue Bloodot. :see_no_evil: De a bolygók és a csillagok állása valahogy nem az igazi, mindent elrontottam amit csak el lehet, így ebből kifolyólag a végeredménytől inkább megváltam. :wave:

Nem adom fel, ma szimplán csak bal**** voltam. (Bocsánat, de igaz.) :rofl:

1 Likes

Feltöltöttem a swatchos topicba. :blush:

Mindenképp megirom, hogy milyen, csak győzzem tesztelni az új palettákat. :grin: Lassan nekem is 6 MO palettám lesz, amiből még pár úton van, azokat is fotózom majd. :slightly_smiling_face: Tudom, hogy te is nagyon szereted őket. :slightly_smiling_face:
Ami volt itthon azt nagyon szeretem, azért mertem több darabra is benevezni. :heart:

2 Likes

Aztamindensegit, gyönyörű paletta, használd egészséggel! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Köszönöm szépen! :slight_smile:

1 Likes

Az első nagy méretű Hourglass-om zsibiről.
Brilliant Nude árnyalatú pirosító.
Strobe lighting verzió, szatén, a csillámok egyáltalán nem zavaróak, sőt.
Imádom, szerintem hófehérkéknek előnyösebb inkább.
Szemen is szépséges.
20201107_164346

14 Likes

Ha még valakinek nincs meg:
https://kremmania.hu/elado/mpkriszta-catrice-luminice-highlight-blush-glow-palette
:laughing:

5 Likes

Ezt láttam anno, de annyival nem adja olcsóbban mintha újonnan veszi az ember (ugye + a postaktg), a notinón pikk pakk megjött, én inkább onnan rendeltem meg, amikor írták a lányok, hogy ott is fenn van :sweat_smile:
De elég régóta van fenn a zsibin csak újítja a hirdetést de valahogy nem volt számomra kihagyhatatlan ajánlat, szerintem mások is így lehetnek ezzel :woman_shrugging:

4 Likes

Én a két kedvenc kolléganőmnek is vettem egyet-egyet ajándékba a Notinorol.
Úgy örültek…

5 Likes

Milyen kedves volt tőled! :gift_heart:

1 Likes

Ki tudja, hogy megyünk majd dolgozni. :neutral_face:
Tavasszal ügyeletben + home office-ban nyomtuk, szinte nem is találkoztunk…

Mega-giga poszt következik. :grinning:

Múlt pénteken megérkezett a Pat Mcgrath palettám. Aztán kedden még egy. :blush:

IMG_20201107_223941
Ma azzal sminkeltem, csak képre nem volt időm, de csodálatos színek vannak benne.

Ezeket @umpalumpa -tól kaptam a minitalinkon. Még egyszer nagyon szépen köszönöm, és el kell mondanom, hogy a rúzsnak gyönyörű színe van, és jól is áll, a tökéletes nem rózsaszínes no makeup rúzs. :slightly_smiling_face:

IMG_20201107_225927

Megérkezett a két Lisa Eldridge rúzs is, de még nem használtam őket.

IMG_20201107_230252

Kissé kénytelen voltam feltankolni a TBS-nél a kedvenc sütőtökös kézkrémemből is.

IMG_20201107_230430

A héten megérkezett @Mse -től a Hourglass púder és bronzer is. Azt hiszem, nekem is érik már egy “Hourglass gyűjteményem” fotó. :grinning:

IMG_20201107_230718

Végül egy kis vegyes a Müllerből, Rossmannból, és igen, én is megvettem a Notinoról a Catrice palettát, és becsúszott mellé egy csillogós lakk is.

IMG_20201107_231135

21 Likes