Lehet hogy lemaradtam róla ,esetleg swatchot tennél fel ?
Szalay Csenge videojából inspiralódtam a highlighterre. A gyantaval Anyukamat fogom megkínozni szegényt.
A következő héten elég sok új szerzemény fog érkezni hozzám, úgyhogy sokszor fogok ide posztolni azt hiszem.
Ha minden megérkezik onnantól viszont nem, hogy low buy, hanem konkrétan no buy-ra ítélem magam. De addig is íme az első érkező szépség, a Makeup Obsession Daydreamer paletta
Gyönyörű a csomagolása, és a színei is. A harmadik képen (vakus) jön át leginkább a szépsége.
Ezt a palettát már én is néztem, jól jönne a Makeup Obsession gyűjteményembe Majd kérünk szépen véleményt!
Óóó, ez volt az ecsetkészlet, amit szerettél volna! De szépek!!!
És a csomagolópapír, de cuki! Nekem a szívecskés jött, de ezt tuti nem dobnám ki
nagyon cukker!
Annak a CAtrice palettának már alig tudok ellenállni, annyiszor láttam itt Folyton emlékeztetnem kell magam, hogy nemkellnemkellnemkellnemkell, vanmásikvanmásik, amiugyanolyanjó…
Igen őrá Álomszép szín, lehet elő is kéne vennem ezt a színt megint megpróbálni
Várom a véleményed addig is
A PP papírja olyan cukika, hogy eltettem amúgy mindent kidobok a szelektívbe
Ó te jó ég ez igazán gyönyörű! PP-s szerzemény? Már látom az, csak belementek a szemembe a csillámok
Igen olyan szép meg aranyos ez a tároló is, természetesen megtartottam ezt is Épp ma szedegettem ki belőle azokat az ecseteket amire a legnagyobb szükségem van általában, nagyon kis puhák, jó minőségűek és csillognak
A csomipapír is megmaradt, olyan édi szerintem is
Hát a Catrice (ő notinos) lehet nélküle élni de nem érdemes Superpigmentált, puha, eléggé fényes, szóval módjával kell használnom mert azért kiemeli a pórusokat ott is ahol nem is tudtam hogy van
De a 2 hájlájter na az! Álomszépek! Összességében nagyon csinos kis természetes ragyogást tud adni.
Hááát, ma kipróbáltam a Blue Bloodot. De a bolygók és a csillagok állása valahogy nem az igazi, mindent elrontottam amit csak el lehet, így ebből kifolyólag a végeredménytől inkább megváltam.
Nem adom fel, ma szimplán csak bal**** voltam. (Bocsánat, de igaz.)
Feltöltöttem a swatchos topicba.
Mindenképp megirom, hogy milyen, csak győzzem tesztelni az új palettákat. Lassan nekem is 6 MO palettám lesz, amiből még pár úton van, azokat is fotózom majd.
Tudom, hogy te is nagyon szereted őket.
Ami volt itthon azt nagyon szeretem, azért mertem több darabra is benevezni.
Aztamindensegit, gyönyörű paletta, használd egészséggel!
Köszönöm szépen!
Az első nagy méretű Hourglass-om zsibiről.
Brilliant Nude árnyalatú pirosító.
Strobe lighting verzió, szatén, a csillámok egyáltalán nem zavaróak, sőt.
Imádom, szerintem hófehérkéknek előnyösebb inkább.
Szemen is szépséges.
Ha még valakinek nincs meg:
https://kremmania.hu/elado/mpkriszta-catrice-luminice-highlight-blush-glow-palette
Ezt láttam anno, de annyival nem adja olcsóbban mintha újonnan veszi az ember (ugye + a postaktg), a notinón pikk pakk megjött, én inkább onnan rendeltem meg, amikor írták a lányok, hogy ott is fenn van
De elég régóta van fenn a zsibin csak újítja a hirdetést de valahogy nem volt számomra kihagyhatatlan ajánlat, szerintem mások is így lehetnek ezzel
Én a két kedvenc kolléganőmnek is vettem egyet-egyet ajándékba a Notinorol.
Úgy örültek…
Milyen kedves volt tőled!
Ki tudja, hogy megyünk majd dolgozni.
Tavasszal ügyeletben + home office-ban nyomtuk, szinte nem is találkoztunk…
Mega-giga poszt következik.
Múlt pénteken megérkezett a Pat Mcgrath palettám. Aztán kedden még egy.
Ma azzal sminkeltem, csak képre nem volt időm, de csodálatos színek vannak benne.
Ezeket @umpalumpa -tól kaptam a minitalinkon. Még egyszer nagyon szépen köszönöm, és el kell mondanom, hogy a rúzsnak gyönyörű színe van, és jól is áll, a tökéletes nem rózsaszínes no makeup rúzs.
Megérkezett a két Lisa Eldridge rúzs is, de még nem használtam őket.
Kissé kénytelen voltam feltankolni a TBS-nél a kedvenc sütőtökös kézkrémemből is.
A héten megérkezett @Mse -től a Hourglass púder és bronzer is. Azt hiszem, nekem is érik már egy “Hourglass gyűjteményem” fotó.
Végül egy kis vegyes a Müllerből, Rossmannból, és igen, én is megvettem a Notinoról a Catrice palettát, és becsúszott mellé egy csillogós lakk is.