💖 ùj unboxing kèpekkel

@anon27689852, csak önmagamat tudom ismételni a rád tökéletesen illő Loredana Bertè passzionális dalával: “Sei bellissima” !!! (klikk a pirosra és 1.40-kor van a rád vonatkozó “tetőpont” :grin::ok_hand:)

3 Likes

Régen voltál itt, Niko!
Remélem, hogy jól vagytok te és a családod, és minden rendben!

Ahol ti laktok is van/volt karantén?

Igen, jó újra “látni” Nikot! Mesélj, mi a helyzet ott?

Köszönöm érdeklődésedet kedves @Kokapu, mi kettecskén a férjemmel (és a fölöttünk élő 90 éves anyósom is, akit mi látunk el) ‘vörös zónában’ élünk, teljes karanténben én immár 2 hónapja (csak a férjem megy bevásárolni hetente 1-szer, nem akarja, hogy én is menjek, de már lassan "begolyósodok":sleeping:), mindezek ellenére “koronavírusilag” (még, és reméljük ezután is) jól vagyunk.
Viszont követünk egy mikrobiológus kutató által javasolt (elég komplex immunerősítő protokolt, különböző vitaminokkal/integrátorokkal, ha netán vkit érdekelné, szivesen megosztom).

9 Likes

Ó, ez jó hír, hogy jól vagytok! Kitartás!!!
Ha fel tudod tenni a koronavírusos topicba a protokollod, azt megköszönném!

1 Likes

Dehogy nevetlek ki, én is emiatt választottam :wink:
Jó, hogy újra itt vagy! :wave:

Örülök, hogy jól vagytok!

Ez az bronzosító, ami nem hagyott benned mély nyomot?
https://makeup.hu/product/495785/

1 Likes

Igen. Nem kicsi, de jó nagy. :grinning:

Köszi, akkor nem is nézegetem tovább. A négyszögletes, amit vettél, azt is kipróbáltad, vagy csak a pirosítót? Hogy tetszenek? És a rúzs?
(Nem mintha nem lenne itthon pár darab pirosító és bronzosító, rúzsról nem is beszélve…)

Amúgy tök fura, mintha a Claudia Schiffer pirosítók olcsóbbak lennének a makeup.hu-n, mint korábban…

1 Likes

Tényleg olcsóbb! :roll_eyes: 8ezer fölött rémlik, de @Anheszenamon biztosan jobban emlékszik.
A bronzer fényes és a világos bőrnek ad egy enyhén barnás ragyogó színt. Szerintem, ha már barnább leszek, highlighternek lesz jó, vagy akár pirosító alá-fölé. Nagyon tetszik mindkettő, átmenetileg félre is tettem az In Red pirosítót.

1 Likes

A rúzs a krémes és fényes állaga ellenére is tartós és nem csúszik-mászik, maszatolódik. Kényelmes viselet nagyon.

2 Likes

Visszakerestem: 8655 Ft-ért rendeltem januárban.

1 Likes

Az új Artdeco pirosító és bronzer is drágább volt a Müllerben.

1 Likes

Hahh, köszi, akkor lehet, hogy rendelés lesz a vége, a te véleményed nekem elég viszonyítási pontnak.:slight_smile:

1 Likes

Gondolom, most kicsit bánkódsz magadban, de legalább van valami, ami olcsóbb lett és nem drágább…

Akkor az én hófehérke arcomnak pont jó lesz bronzernek.:slight_smile:

1 Likes

Szerintem igen, úgyhogy hajrá! :blush:

1 Likes

Én is megrendeltem, kicsit bosszantó, de ezeket lehetetlenség már manapság kivédeni. Vannak termékek, amikhez meg nagyon jutányos áron jutottam hozzá.

Persze. Sztem mindannyian jártunk már úgy, hogy rendeltünk valamit és két nap múlva leakciózták 30%-kal és hasonlók.:joy:

3 Likes