Bár a felaplikálás módjának köszönhetően úgy néztem ki, mint akinek bemostak egyet , annak ellenére hozta az elvárt minőséget.
Nagyon szép színek vannak benne, a satírozás majd élesben derül ki, de szerintem azzal sem lesz gond. Jaa, és van benne fekete, ami a mániám egy palettában.
(Vagy az extra brutál sötétkék?)
De jó, én meg 2007-2011 között éltem Kolozsváron
Illetve @curlsandcurves Marosvásárhelyen születtem
az ott tényleg a két kedvenc classic főgonoszom???
A Pandára még lehet számítani.
Extra brutál sötétkék. Imádom a Blue Blood sötét színeit (is).
Mi volt a baj a felapplikálással?
Én is ott születtem
Annyira kék, hogy az már majdnem fekete. Brutál pigmentált (és a többi is).
Csak annyi volt, hogy a nagy hévnek köszönhetően az ujjammal válogatás nélkül nyúlkáltam bele mindegyik színbe, aztán pacsmagoltam fel egyből magamra. Így nem lett túl precíz és összehangolt a végeredmény. Elég impresszionista látványom lett. Biztos vagyok benne, hogy ecsettel gyönyörűt lehet vele alkotni.
Szerintem is fantasztikus a formulája.
Szó szerint belehemperegtél a palettába. Én is ezt szoktam csinálni.
Igeeeen. Nem tehetek róla, annyira jó érzés.
Igazi eye-candy cuccok, ki csinál ilyen laposmeteorit alakú hálájtert? Nagyon menő!
Blue Bloodot meg szerintem imádni fogod, annyira kéééék
Lisának egy gyönyörű felhő smink tutója is van a neten, azt ebből a palettából csináltam meg 2x imádtam viselni Az Ocean tray befogja a szemhéjat magentára, kicsit nehéz használni, glitter primerrel azóta még nem próbáltam, ha belehemperegsz majd mesélj, hogyan bírtad szóra a kicsikét
Azta mennyi csoda egy helyen.
“laposmeteorit”
Ezt a szót kerestem már egy ideje, köszi!
A csomagolása is nagyon szemet gyönyörködtető, a szivárvány összes színében pompázik, ezért lencsevégre kapni picit nehéz feladat, de megpróbáltam:
Elérhető mindkét árnyalatban itt és itt a Pinkpanda oldalán, ahol jéééé, most akciós!
Ó de szép csillámos erőkkel támad a laposmeteorít, nagyon kreált a Revolution ezzel! Sajna már leadtam a PP rendelésem A rózsaszín nagyon szép szín!!
Én is drágábban vettem meg a notinon, mert akkor nem volt a pinkpandán.
Az elmúlt hetek színes csillogós illatos kincsei
Tegnap megérkezett a karácsonyi ajándékom első fele Tala pigments foil. Annyira szépséges, bár még nem találtam meg a szememen a helyét. Valakinek van tapasztalata a foil-ok használatával?
A Catrice paletta méltó a hírnevéhez álomszépséges, nagyon szeretem én is! Az ecsetek, enélkül nem lehet élni se
Az illatorgiát meg sem említettem Azóta bővült még Lancome tubereuses castane kisfújóssal is a csapat.
Türelem olcsóbbat terem?
Várjáá’, itt csak Ocean Ice van. Arra gondoltál?
Most belemásztam az ujjammal, elsőre picit kemény a pan, de kézfején nagyon szép.
Belehempergek ebbe a színbe is, és referálok róla.
Micsoda színek!
Hát igen, az ecsetek… Lehet nélkülük élni, de minek?!
Megfogom a lényeget, de olyan szép csomagolásban kaptad meg a rendelést.
(Nekem csóri fehér jutott. )