💖 ùj unboxing kèpekkel

Bár a felaplikálás módjának köszönhetően úgy néztem ki, mint akinek bemostak egyet :panda_face:, annak ellenére hozta az elvárt minőséget. :trophy:
Nagyon szép színek vannak benne, a satírozás majd élesben derül ki, de szerintem azzal sem lesz gond. :wink: Jaa, és van benne fekete, ami a mániám egy palettában. :sweat_smile: (Vagy az extra brutál sötétkék?)

1 Likes

De jó, én meg 2007-2011 között éltem Kolozsváron :grin:
Illetve @curlsandcurves Marosvásárhelyen születtem :grin:

3 Likes

az ott tényleg a két kedvenc classic főgonoszom???

1 Likes

A Pandára még lehet számítani.

Extra brutál sötétkék. Imádom a Blue Blood sötét színeit (is).
Mi volt a baj a felapplikálással?

Én is ott születtem :heart_eyes:

1 Likes

Annyira kék, hogy az már majdnem fekete. :sweat_smile: Brutál pigmentált (és a többi is).

Csak annyi volt, hogy a nagy hévnek köszönhetően az ujjammal válogatás nélkül nyúlkáltam bele mindegyik színbe, aztán pacsmagoltam fel egyből magamra. Így nem lett túl precíz és összehangolt a végeredmény. :smile: Elég impresszionista látványom lett. Biztos vagyok benne, hogy ecsettel gyönyörűt lehet vele alkotni. :blush:

2 Likes

Szerintem is fantasztikus a formulája.:space_invader:
Szó szerint belehemperegtél a palettába.:smiley: Én is ezt szoktam csinálni.

1 Likes

Igeeeen. :smile: Nem tehetek róla, annyira jó érzés. :rofl:

2 Likes

Igazi eye-candy cuccok, ki csinál ilyen laposmeteorit alakú hálájtert? Nagyon menő!
Blue Bloodot meg szerintem imádni fogod, annyira kéééék :heart_eyes:

2 Likes

Lisának egy gyönyörű felhő smink tutója is van a neten, azt ebből a palettából csináltam meg 2x imádtam viselni :smiling_face_with_three_hearts: Az Ocean tray befogja a szemhéjat magentára, kicsit nehéz használni, glitter primerrel azóta még nem próbáltam, ha belehemperegsz majd mesélj, hogyan bírtad szóra a kicsikét :smiley:

3 Likes

Azta mennyi csoda egy helyen. :heart_eyes:

1 Likes

“laposmeteorit”:smiley:

1 Likes

Ezt a szót kerestem már egy ideje, köszi! :smile:

A csomagolása is nagyon szemet gyönyörködtető, a szivárvány összes színében pompázik, ezért lencsevégre kapni picit nehéz feladat, de megpróbáltam:
IMG_20201107_082231
IMG_20201107_075913

Elérhető mindkét árnyalatban itt és itt a Pinkpanda oldalán, ahol jéééé, most akciós! :crazy_face: :wink:

9 Likes

Ó de szép csillámos erőkkel támad a laposmeteorít, nagyon kreált a Revolution ezzel! Sajna már leadtam a PP rendelésem :sob: A rózsaszín nagyon szép szín!!

3 Likes

Én is drágábban vettem meg a notinon, mert akkor nem volt a pinkpandán. :rofl:

1 Likes

Az elmúlt hetek színes csillogós illatos kincsei :blush:

Tegnap megérkezett a karácsonyi ajándékom első fele Tala pigments foil. Annyira szépséges, bár még nem találtam meg a szememen a helyét. Valakinek van tapasztalata a foil-ok használatával?

A Catrice paletta méltó a hírnevéhez álomszépséges, nagyon szeretem én is! Az ecsetek, enélkül nem lehet élni se :crazy_face:
Az illatorgiát meg sem említettem :smiley: Azóta bővült még Lancome tubereuses castane kisfújóssal is a csapat.
20201107_075552 20201106_114244 20201106_112231 20201104_130925

14 Likes

Türelem olcsóbbat terem? :smiley:

3 Likes

Várjáá’, itt csak Ocean Ice van. :see_no_evil: Arra gondoltál? :blush: Most belemásztam az ujjammal, elsőre picit kemény a pan, de kézfején nagyon szép. :slightly_smiling_face:
Belehempergek ebbe a színbe is, és referálok róla. :pig::smile:

2 Likes

Micsoda színek! :heart_eyes: :star_struck:
Hát igen, az ecsetek… :wink: Lehet nélkülük élni, de minek?! :smile:
Megfogom a lényeget, de olyan szép csomagolásban kaptad meg a rendelést. :star_struck:
(Nekem csóri fehér jutott. :rofl:)

2 Likes