💖 ùj unboxing kèpekkel

Csodás zsákmány! :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

Az! Kincsek :star_struck::lipstick:

2 Likes

Hupsz, ott elmaradt a kinyitott kép. :see_no_evil: Ecsettől balra egy highlighter van. Nem tudom mi történt, most bekattantam és highlighter/pirosítófüggő vagyok. :smiley:
Ecsettől jobbra pedig egy Mulan tükör van. :blush:

Highlighter:
IMG_20201030_184120
IMG_20201030_184032

Tükör:
IMG_20201030_184059
IMG_20201030_184044

16 Likes

Váó és váó! Baromi jól néz ki a hájlájter! És a Mulan-tükör, jaaaj :heart_eyes: honnan van, ha lehet érdeklődni? :pleading_face:

2 Likes

Csodálatos szerzemények :heart_eyes:

1 Likes

Nagyon szépek! Mennyire menő lenne egy ilyen tükröt előkapni :heart_eyes::lipstick:

1 Likes

Csak neked elárulom :wink:, hogy a Pinkpandáról rendeltem meg. :blush:

1 Likes

Szerelem volt első látásra. :see_no_evil: Bár lehetne nagyobb… :smiley::smiley: Mostantól megy a táskámba. :wink:

2 Likes

Hűű, köszi! :kissing_heart:
Ki akar Pink Pandáról rendelni? :sweat_smile:

2 Likes

Micsoda látvány a szemnek!:smiling_face_with_three_hearts: Azokat az Essence ecseteket és a Mercury Retrograde-et biztosan imádni fogod, higgy egy tapasztalt ember szavának.:wink:

1 Likes

Mercury régóta a vágy tárgyát képezte, amint megérkezett egyből belemásztam és nem csalódtam. :blush: Annyira örülök, hogy megvan vele a kémia. :heart:
Az Essence ecseteket holnap avatom fel, szerintem velük sem lesz gondom. :wink:

1 Likes

Örülök, hogy tetszik.:slight_smile: Nagyon változatos sminkeket lehet vele készíteni, végre nem egy megszokott színösszeállítás.

1 Likes

Óóó micsoda kánaán van itt kérem, érzem a karácsony előszelét :heart_eyes: :christmas_tree:
Csak nem a Carnival és a Love of my life rúzsok vannak ott? :blush:

3 Likes

Én benne lennék egy olyan ecsetszettel :star_struck:

1 Likes

Óh, ne haragudj, kedves @Alsace, tegnap keső este leadtam a rendelést :pensive: :worried: olyan türelmetlen voltam.

Semmi gond! Sajna csak most láttam a dolgot, nem voltam itthon tegnap. Legalább nem költekezek már megint :rofl:

1 Likes

“Always look on the bright side of life…” :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes
4 Likes

Le kellene állnom a karácsonyi örömszerzésről… :face_with_hand_over_mouth:
Ööööö, nem talált. :see_no_evil:

1 Likes

Amíg jut netre és ételre, addig ugyan miért?:smiley:

3 Likes