💖 ùj unboxing kèpekkel

Hehe, meggyőztél… :smile::smile:
“Szállj, csak szállj tovább :money_with_wings::see_no_evil:

2 Likes

Szááállj fel magasraaaa…
:rofl:

1 Likes

Lehet innen jött Lisának is ez az elnevezés :slight_smile:

1 Likes

Skyscraper Rose? :smiley:

1 Likes

Fél éve ezen röhögök :rofl:

1 Likes

Igeeeen, az egyik talált. :smiley::smiley: A másik még rejtély? :face_with_hand_over_mouth:

Velvet beauty? :thinking:

2 Likes

:wink:
Tudtam, hogy menni fog! :smiley:

1 Likes

Azért csaltam és megnéztem az oldalát, majd rájöttem, hogy nekem sokáig teljesen kiesett ez a szín az érdeklődési körömből, ugyanis annyi ideig nem lehetett kapni :see_no_evil:

2 Likes

Mülleres gyorsportya eredménye 2 kedves fórumtárssal:
Müller zsákmány
(Tamás a férj, neki is jár ilyenkor valami :wink: )

15 Likes

Háát, nem lennék meglepve, ez a dal imádat… :thinking:

1 Likes

Sebaj, így is nagyon ügyes voltál! :blush::clap:

1 Likes

Óó, de szép blenderek! :star_struck: A ColourPop színes összeállítása ugrik be róla. :slightly_smiling_face: Nekem is keeeellll! :star_struck: Úgyis most jöttem rá, hogy a használható blendereim száma gyakorlatilag nulla. :roll_eyes: Jópofa a férj ajándéka is. :blush:

2 Likes

Ezek picikék, olyan szem alá való mini fürjtojások :smiley:

3 Likes

Fürjtojás :smiley::smiley: Eeez jó! :smile::smile: Képen pedig normál méretűnek tűnik, bár csak most olvastam el rajta a feliratot. :smile: Na ennyit arról, hogy nem csomagolás alapján vásárolok. :sweat_smile:

1 Likes

Hát nem nagyon van mihez hasonlítani a méretét, kép alapján én is benéztem volna, ha nem tudom mekkorák valójában :wink:

1 Likes

Ilyen kell az én páromnak is :rofl::rofl::rofl: haláli :D.

1 Likes

Megérkezett az első Makeup Obsession palettám Pink Pandáról (@macooka hatására) A minőségéről egyelőre nem tudok nyilatkozni, de nagyon szép :blush:

Kép

Kép

19 Likes

Küldtem neked egy fotót.

Ahh, szépen csillog! Kíváncsi leszek, remélem tetszeni fog :relaxed: