Használd egészséggel, remélem tetszeni fog
Nagyon szép a kismama is meg a smink is! Nagyon örülök, hogy neked is tetszik a bronzer. Szerintem megéri az árát, főleg, hogy ilyen hatalmas kiszerelés.
Köszönöm, állagát és színét már csekkoltam, tetszik. Neked miért nem volt szimpatikus?
Igen, ragyogoan szépséges. Nem szoktam senkit sminkelni, de a Baratnőmnek szívesen.
Hülyén fog hangzani, de páromnak nem tetszett rajtam, azt mondta nagyon furán áll
Nekem nem volt vele akkora problémám, max az, hogy mintha hajlamos lett volna kissé “megülni” az orrom körül és nem egybeolvadni a bőrrel, de ez már csak ilyen kákán is a csomó keresés… Kb 20 alapozóm meg ilyesmim van itthon, úgyhogy úgy voltam vele, ha a páromnak ennyire nem tetszik, akkor inkább felteszem eladásra
Nagyon ügyes vagy! Igazán szép lett az új anyuka!
Ezt a szemceruzát muszáj lesz lecsekkolnom!
Remélem, szeretni fogod a palettát.
Hazajöttem Gyuláról, ezek fogadtak:
iherbről:
Minalima, imádom, csodálatos
VÁÓ! De jó ez a Potteres dolog!
Ja, és honnan?
A Minalimából rendeltem még tavasszal. Most jelent meg 20-án. Hétfőn már itt volt, de csak ma értem haza. Egy vagyon volt (44 font shippinggel) de imádom.
Te jó ég az a könyv mennyire gyönyörűséges!!!
Minden pénzt megért!
(Nekem volt ennél durvább összegű könyvrendelésem , de hát, könyvre meg arra amire vágysz, sosem lehet eleget áldozni
)
Hát igen, főleg ha Harry Potter ÉS könyv.
Elképesztően míves könyv, imádom benne az illusztrálást és ezt a 3D hatást, nem csak a gyerekek szeretik az ilyen könyveket, úgy örülök, hogy mi “nagyok” is élvezkedhetünk ilyen szépségekben.
Ma érkeztek.
Muszáj volt beszereznem a kedvenc Luminice palettámat a Notinoról, és nagy rajongója vagyok Bobbi Brown Shimmer Brickjeinek, zsibis vásárlások.
k
Újabb Notino rendelés, 2 kedvenc termékemet vettem újra, a COSRX BHA-t és LRP CICA-t.
Müller:
Még vettem tisztítókendőket, fertőtlenítő kendőket (nekem az Aveo Med bevált és olcsó is), a kedvenc müzlimet (csak 1db volt belőle a polcon, ahogy sokmindenből), a kedvenc szójamentes fehérjeszeletemet. Lóg a 2. lock down a levegőben, ez látszik a feltöltetlen sorokon is. Szerintem annyit pakolnak ki amennyi 1-2 nap alatt elfogy.
A cicás zsepi kellett a lelkemnek, mégjobban, mint a smink.
A legjobb a zsepi
Lusta voltam minden alkalommal fotózni, úgyhogy most egy sűrített #postanappénteket hoztam.
A becsillanásokért ezerbocsiiii.
Ezeket vettem mostanában:
Cultbeauty:
Pink :
Itt a rúzsok színeit nem igazán sikerült eltalálnom.
Ezeket kikunyizta magának unokahugim (10 éves és sminkmániás Hiába, a nagynénire hasonlít…
)
És volt egy Rozimannos vásárlás is, de azt nem engedi feltölteni.
Jha, majdnem elfelejtettem…
Lisa hozzám is becsengetett, de az árnyalatokat direkt nem írom le.
Ugyanis most megidézem és játékra invitálom Lisa rúzsainak koronázatlan királynőjét és szakértőjét, aki nem más mint @Alsace
Megtippeled - a botrányos fényviszonyok ellenére - a rúzsok árnyalatait?
Az ecsetek mellett mik vannak? Az a legyezős nagyon tetszik legyen bármi is
Dettó! Én is ezt akartam kérdezni