💖 ùj unboxing kèpekkel

A TIU bronzere iszonyú pigmentált, nagyon óvatosan próbáltam reggel használni, és egy óriási paca lett az arcomon.:rofl: Holnap megpróbálom a RT laza szálú pirosítóecsetével, hátha ügyesebb leszek.

2 Likes

Ismerős…

1 Likes

Mai Notino és DM szerzemény (kb 5. üzletben találtam TIU bronzosítókat) :roll_eyes:
IMG_20201027_153309 IMG_20201027_153523

17 Likes

20201027_153102
Megkaptam. El sem hiszem :laughing:
Nem kellett fizetnem semmit a vámos kitérőért.

24 Likes

Én is most akarom megvenni tartaléknak a Catrice palettákat, mert hallottam, hogy bevonják/bevonták.
De miéééééért?
A Nyugatinál lévő DM-ben felszívódtak a bronzosítók, kb. másfél héttel azután, mint amikor én vettem. :slight_smile:

2 Likes

Juhéééééé!!!

1 Likes

Nekem is megvan ez a Catrice paletta (bal oldali), imádom. Viszont már csak itt zsibin tudtam lecsapni rá. Nem tudom miért akarják beszüntetni, amikor annyira jó. :slightly_smiling_face:

1 Likes

@Blanky, ez a Catrice pirosító-highlighter paletta nekem is megvan, de szupi hogy még betudtad szerezni :). Én nagyon szeretem, szinte mindennap használom :).

1 Likes

A Müllerben még kapható.

1 Likes

@Mse Én még nem próbáltam őket, de annyi jót hallottam róluk, hogy muszáj volt beszereznem. :slight_smile:
@Puszedli83 Nagyon jó ezt olvasni, remélem én is ennyire fogom szeretni őket. :slight_smile: Notino-n még szerencsére mindkettő kapható, ha valaki le akar csapni rájuk. Illetve pár Müllerben is le lehet vadászni elvileg rájuk.
@Szandika Jó olvasni, hogy többen is nagyon szeretitek. :slight_smile: Majd beszámolok a tapasztalatokról, holnap le is tesztelem az egyiket. :slight_smile:

4 Likes

Várom a beszámolód.

Itt találtam még:

és itt:

https://makeup.hu/product/459096/

1 Likes

Ma én is találkoztam Marcsival :blush: :star_struck:
Annyira aranyos, a jobb oldalon lévőket vettem tőle, a többit ajándékba adta, ami hihetetlen kedves tőle :blush:
20201027_220900
Közelebbről a beszerzések:
20201027_220911
Illetve még ezeket szereztem ma be:
20201027_221310
Az Yves Rocher karácsonyi kiadására kíváncsi vagyok, ennek az almásnak nagggyon jó volt az illata a boltban.

Elnézést a borzalmas fenyviszonyokert, most értem haza és már nagyon nincs semmi fény :smiley:

15 Likes

Most hozta a futár. Notinoról rendeltem: Holényi Zita tette a bogarat a fülembe a Chanel videóval. Abban áradozott erről a rúzsról: Rouge Allure Velvet 68 Emotive árnyalat.
Az ecsetet csak az ingyen szállítás miatt rendeltem. Teljesen jó egyébként ez a márka, mindig egy ilyet dobok be pluszban a kosaramba, mert valamiért ingyen szállítás jár hozzá. 2190 ft volt talán. A többi termék ajándék volt a rendeléshez.
Kép

Kép

15 Likes

Szép a színe.
Swatchot kérhetünk?

Meseszép! :heart_eyes: Sok örömöd legyen benne! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Igen, és a mit használtál ma nevű topicba teszek fel képet is amin ezt viselem.

Készítettem swatchot is. Természetes fényben fotóztam ablak előtt. Nem mondanám mattnak ezt a rúzst. Bár 2 óra viselés után már bemattult.
A második fotón összehasonlítottam a jelenlegi kollekcióm hasonlónak vélt darabjaival. Balról jobbra a színek:

1. Essence Perfect Shine Lipstick-01 Perfect Moment
  2. Deborah Milano Long Lasting-02
  3. Chanel Rouge Allure Velvet-68 Emotive
  4. Mac- Velvet Teddy

Kép

Kép

10 Likes

IMG_20201028_143242
Sziasztok, itthon vagyok betegen (1 hete folyamatosan fáj tompan a fejem és meguntam), és hopp ma megerkezett a Cultbeauty rendelésem. :heart_eyes:
A bb krémért ma mentem, hálás köszönet @macooka, rengeteg van a tubusban, sztem szeretni fogom, felavatom hamarosan. :slightly_smiling_face:
Szemceruzakat tegnap szermányoltam DM-ből, a Rimmel 009es Glieded gold vmi eszméletlen különleges szín. :slightly_smiling_face:
Jah és láttam új négyes Max Factor szemhejpuder palettakat is, majd vhogy sutyiban lefotozom. Múltkor ram szoltak mikor egy termék incijet fotoztam, hogy nem szabad. :roll_eyes:

19 Likes

Véleményt kérünk a palettàról ha kipróbáltad :heart_eyes:

1 Likes

Mindenkepp :slightly_smiling_face: A MJB Omega bronzer sztem nagyon pöpec. Különleges az árnyalat, nem igazán van hasonlóm, pedig hát. :smiley: A kismamat a fotozason ezzel sminkeltem, tartos volt. Kicsit porzik, de engem nem zavar.

16 Likes