A TIU bronzere iszonyú pigmentált, nagyon óvatosan próbáltam reggel használni, és egy óriási paca lett az arcomon. Holnap megpróbálom a RT laza szálú pirosítóecsetével, hátha ügyesebb leszek.
Ismerős…
Mai Notino és DM szerzemény (kb 5. üzletben találtam TIU bronzosítókat)
Megkaptam. El sem hiszem
Nem kellett fizetnem semmit a vámos kitérőért.
Én is most akarom megvenni tartaléknak a Catrice palettákat, mert hallottam, hogy bevonják/bevonták.
De miéééééért?
A Nyugatinál lévő DM-ben felszívódtak a bronzosítók, kb. másfél héttel azután, mint amikor én vettem.
Juhéééééé!!!
Nekem is megvan ez a Catrice paletta (bal oldali), imádom. Viszont már csak itt zsibin tudtam lecsapni rá. Nem tudom miért akarják beszüntetni, amikor annyira jó.
@Blanky, ez a Catrice pirosító-highlighter paletta nekem is megvan, de szupi hogy még betudtad szerezni :). Én nagyon szeretem, szinte mindennap használom :).
A Müllerben még kapható.
@Mse Én még nem próbáltam őket, de annyi jót hallottam róluk, hogy muszáj volt beszereznem.
@Puszedli83 Nagyon jó ezt olvasni, remélem én is ennyire fogom szeretni őket. Notino-n még szerencsére mindkettő kapható, ha valaki le akar csapni rájuk. Illetve pár Müllerben is le lehet vadászni elvileg rájuk.
@Szandika Jó olvasni, hogy többen is nagyon szeretitek. Majd beszámolok a tapasztalatokról, holnap le is tesztelem az egyiket.
Ma én is találkoztam Marcsival
Annyira aranyos, a jobb oldalon lévőket vettem tőle, a többit ajándékba adta, ami hihetetlen kedves tőle
Közelebbről a beszerzések:
Illetve még ezeket szereztem ma be:
Az Yves Rocher karácsonyi kiadására kíváncsi vagyok, ennek az almásnak nagggyon jó volt az illata a boltban.
Elnézést a borzalmas fenyviszonyokert, most értem haza és már nagyon nincs semmi fény
Most hozta a futár. Notinoról rendeltem: Holényi Zita tette a bogarat a fülembe a Chanel videóval. Abban áradozott erről a rúzsról: Rouge Allure Velvet 68 Emotive árnyalat.
Az ecsetet csak az ingyen szállítás miatt rendeltem. Teljesen jó egyébként ez a márka, mindig egy ilyet dobok be pluszban a kosaramba, mert valamiért ingyen szállítás jár hozzá. 2190 ft volt talán. A többi termék ajándék volt a rendeléshez.
Szép a színe.
Swatchot kérhetünk?
Meseszép! Sok örömöd legyen benne!
Igen, és a mit használtál ma nevű topicba teszek fel képet is amin ezt viselem.
Készítettem swatchot is. Természetes fényben fotóztam ablak előtt. Nem mondanám mattnak ezt a rúzst. Bár 2 óra viselés után már bemattult.
A második fotón összehasonlítottam a jelenlegi kollekcióm hasonlónak vélt darabjaival. Balról jobbra a színek:
- Essence Perfect Shine Lipstick-01 Perfect Moment
- Deborah Milano Long Lasting-02
- Chanel Rouge Allure Velvet-68 Emotive
- Mac- Velvet Teddy
Sziasztok, itthon vagyok betegen (1 hete folyamatosan fáj tompan a fejem és meguntam), és hopp ma megerkezett a Cultbeauty rendelésem.
A bb krémért ma mentem, hálás köszönet @macooka, rengeteg van a tubusban, sztem szeretni fogom, felavatom hamarosan.
Szemceruzakat tegnap szermányoltam DM-ből, a Rimmel 009es Glieded gold vmi eszméletlen különleges szín.
Jah és láttam új négyes Max Factor szemhejpuder palettakat is, majd vhogy sutyiban lefotozom. Múltkor ram szoltak mikor egy termék incijet fotoztam, hogy nem szabad.
Véleményt kérünk a palettàról ha kipróbáltad
Mindenkepp A MJB Omega bronzer sztem nagyon pöpec. Különleges az árnyalat, nem igazán van hasonlóm, pedig hát.
A kismamat a fotozason ezzel sminkeltem, tartos volt. Kicsit porzik, de engem nem zavar.