💖 ùj unboxing kèpekkel

Juj én is :heart_eyes: Meg mindenféle cicát :smiley: Kicsit, nagyot, pöttyöset csíkosat kopaszat, szőröset mind megölelgetném :smiley: A párducot is de szerintem én lennék a vacsorája :smiley:

3 Likes

A héten megjött a Moyratol amit rendeltem:
IMG_20200418_180156

Nagyjából mindent kipróbáltam, a fehér nyomda lakkal annyira nem vagyok elégedett, nem tudom mindig az egész mintát felszedni amikor használom de még próbálkozom vele.
Eredetileg csak a blossometry és a cuts nevű lemezt szerettem volna de végül a fabric texture nevű is kellett mert amúgy is ki akartam próbálni másfajta nyomdafejet és szettben meg lehetett vásárolni egy nyomdalakkal, formakartyaval és lehuzoval.
A folyékony bőr védő is nagyon hasznos mikor a felesleges lakkot kell eltávolítani, egyedül a formakartyaval nem sikerült dolgozni, de kipróbálni jó volt ez a szett és a cat eye lakkba sem sikerült elsőre mintát rajzolni a mágnessel de még lesz idő gyakorolni.

6 Likes

Tényleg párducos :D, rámentem az Essence hivatalos oldalára és az összes a trendkiadás termékei közül párducos :joy::sweat_smile:.

2 Likes

Egyébként van még egy bronzer, ami bronzer blush? Az a zsiráfos :D.

1 Likes

kipróbáltad már őket? hű az a 2 blush duo nagyon tetszik

Még csak két highlightert, a Jasmine Blossom a Holdról is látszik.:heart::sunglasses:

2 Likes

Mülleres ámokfutás eredménye. :roll_eyes:

121

16 Likes

Először nem akartam megvenni se a fényes bronzert, se a pirosítót, mert túl világosnak találtam, de aztán mégis a vásárlás mellett döntöttem. És jól tettem, mert tökéletes a mostani arcszínemhez (este gyorsan rá is kentem a reggeli sminkemre). Meg aztán szükségem volt már egy kis léleksimogató vásárlásra is. Valamikor csak vége lesz ennek az állapotnak!

123

124

126

25 Likes

Ahh, de szépek. Nagyon szép a sminked, friss színek, nagyon szuper. :tulip:

1 Likes

Nagyon szép dolgokat vettél, és igen, kellenek az ilyen kényeztető apróságok.
Az Artdecókat is a Müllerben vetted?
Neked köszönhetően ismertem meg a márkát, amiért hálás vagyok (a pénztárcám kevésbé).:slight_smile:

1 Likes

Szép ez a szín, fiatalosabb az összhatás.

1 Likes

Nagyon szép!
Megcsekkolom ezeket az új Artdeco-kat! Öööö, illetve csak csekkolnám, ezekből beszedték a Müllerben a tesztereket, ugye? :thinking:
Azt hiszem, el kell látogatnom a swatch-os topicba :grin:

1 Likes

Annyira szép vagy! :slight_smile:

1 Likes

Szuper dolgokat vettél :star_struck:

Csodaszép vagy a sminked is nagyon üde, tavaszias :relaxed:

1 Likes

Skinsmart rendelés
To koffein szérum - hajra tervezem kipróbáni
Calm Down hámlasztó gyengéd
G@G retinal szérum - erre azóta pályázok, hogy tesztelőket kerestek, mivel Skinsmarttal jók a tapasztalataim, tartalékot is vettem :slight_smile: Remélem, hogy a jövőben lesznek új termékek, szerintem ár-értékben nagyon jók.
APAD - jobban bevált, mint a hyaluron, főleg a hidratáló hatása miatt használom
IMG_20200420_092417

10 Likes

@Amadea: Igen, az Artdeco is a Müllerből való. Örülök, hogy én is tudtam valami kis újat mutatni, de ez édeskevés ahhoz képest, amit eddig itt én tanulhattam. :blush:

@Alsace, @Gloria, @blumarine: Köszönöm, kedves vagytok! @koalace: A profilképed alapján én is csak hasonlókat tudok megállapítani rólad! :kissing_closed_eyes:

@asianlover: Most bunkó voltam, így teszter híján kibontottam a papírdobozt és belekukkantottam a termékekbe, hogy legalább a szememmel láthassam.
Van egy allseason bronzere is a kollekciónak, az elég hatalmas, és nincs papírdobozban. 3 termék van benne összepréselve: 2 fajta matt bronzosító árnyalat talán és highlighter (?) a közepén. Ha jól emlékszem, mert nem izgatott fel és gyorsan vissza is tettem a polcra.

A shine rúzsokból 4 árnyalat elérhető, a rózsás, ami nekem van, egy korallos, egy lilás (ha jól emlékszem) és egy átlátszó.
A rúzs egyébként a krémes és fényes állaga ellenére is tartós és nem csúszik-mászik, maszatolódik.

6 Likes

Húúú, nagyon ígéretes darabok! Én is hamarosan megrendelem ezt a retinal készítményt és egy újabb koffeines szérumra is szükségem lesz hamarosan. Én a reggeli szempüffedtségemre használom.

1 Likes

Jaj, dehogy! Eleve te vagy a fórum Helia-D szakértője, a Carli Bybel-paletta hosszútávú (és elfogulatlan) tesztelője, és még másik 600 dolog megosztója - szóval abszolút kölcsönös a dolog.
Ismeretlenek szoktak néha úgy kérdezni, hogy meg se köszönik a tanácsokat.:frowning:

7 Likes

:smiley: :smiley: :smiley:

1 Likes

Ne nevess ki @umpalumpa, de irigykedve :grin:látom a szerzeményeid között a nálunk (Ita) nagyon nehezen beszerezhető Nivea Men Silver (férfi) dezodort :+1:, ami az ezüst-ionok antibakteriális hatásával megakadályozza a kellemetlen szagok keletkezését, ui. elpusztítja azokat a baktériumokat, amelyek lebontják az amúgy, alapból illatmentes izzadság nedvességét (e baktériumok hatására lesz szúrós, kellemetlen szagú az izzadság).
Szerintem - a kellemetlen szag megelőzése szempontjából - ez a leghatásosabb férfi dezodor, amikor “otthon” vagyok Mo- on mindig többet is veszek a férjemnek; ha nem csal az emlékezetem, a Dove-nek is van/volt ilyen ezüst-ionos “silver” verziója, de csak férfi dezodorban.
Amúgy a ezüst-kolloid általános baktériumölő hatása közismert (torokfájás/gyulladásra pl. léteznek Ag-kolloidos spray-k, amikkel megelőzhetők az antibiotikumok bevetése, vagy pl. sebgyógyításra úgyszintén).

3 Likes