💖 ùj unboxing kèpekkel

Teljesen jó, hogy így tetted fel engem ilyen apróságok se zavarnak mint a fejjel lefelé kép :smiley: A lényeg így is átjön! :smiley:
Olyan jó, hogy kihagyták a glittert, nekem az majd minden palettájukba tök feleslegesen van, a Baby got peach-es csillámokat még lehet arcra kenni de a Whatever aranyát eh, kb sehova… Örülök, hogy szuper palettát vettél kézbe tőlük!
Nagyon szép az unikornisos paletta is ám! :unicorn:

Nem is tudom melyik tetszik jobban: az óriás-bronzer, a fényes bronzer vagy az Hourglass trió :heart_eyes: Az utóbbiban melyik színek vannak?

1 Likes

:smiley:
Diffused Light, Euphoric Fusion és Luminous Bronze Light.

1 Likes

Ez nekem is megvan. Kíváncsi leszek a véleményedre majd…

1 Likes

Még csak egyszer használtam. Azt hittem, a pirosítóból nem fog sok látszani, ujjal swatcholva kis haloványnak tűnt, de arcon nagyon szép, a bronzerrel is jóban leszünk (egy minim már volt előtte). A Diffused Light megvan a nagy Ghost palettában is, csak a szemem alá szoktam használni, de őszintén szólva rajtam nem sokat segít (egy kiló korrektorral ellentétben).
Neked hogy tetszik ez a paletta?

1 Likes

Nekem a világos púder nem a kedvencem, én is szem alá használom, nem működik a bőrömön. A Meteorites sem, szóval a hiba az én készülékemben van.
A bronzosító túl sárgás rajtam, ezért vettem a Trend it up hidegebb fényű bronzerét.
A pirosító hatalmas szerelem. Az én bőrömön pont elég a fénye, a csillogása, imádom. Olyan szép… Emellett egy mini van Mood Exposure árnyalatban, de tuti, hogy nagyban a strobing változatot szerzem majd be pirosítóból.

2 Likes

Uh azt a Too Faced palettát én is elfogadnám. De a másikat is! Véleményt mindenképp várunk! Nagyon tuti cuccokat vettél. Csorgatom a nyálam :sweat_smile:
Ha vmelyik palettát megunnád, rám számíthatsz :wink:

El se hittem, amikor felbukkant a zsibin.:slight_smile: Ritkán találok ott érdekes dolgokat, de most szépen összejöttek és senki nem halászta el őket előlem (csodával határos módon).
Észben tartalak.:wink:

3 Likes

Ebből a Too Faced palettából régebben is volt már egy példány a zsibin de addig nézegettem, hogy elvitték előlem. A másik meg a Tarte Mermaid paletta volt amivel szintén így jártam :see_no_evil:

A zsibin néha farkastörvények uralkodnak.:slight_smile: Amin meglepődtem, hogy több Marc Jacobs Omega bronzer is felbukkant egymásután.
A Mermaid paletta elő szokott kerülni, biztosan lesz még belőle eladó példány.

Nem tudom mi lehet az oka. Tőle semmiképp nem válnék meg. Imádom :heart:

1 Likes

Részben a te hatásodra ütöttem le.:slight_smile:

1 Likes

A MJB Omega bronzerek sokaságán zsibin én is meglepődtem…

1 Likes

Ma láttam egyet, egy korábban leütöttet rakott fel az új gazdája, de akkor is fura.

1 Likes

Én is pár napja birtoklok egyet… Csodálatos kincs. :blush: Jah és zsibin leltem rá. :roll_eyes:

2 Likes

Néhány új szerzemény
A B-bomb nia utánpótlás, az A-game viszont most fog bekerülni a rutinomba; anti-aginget várok tőle, remélem működni fog.
A rúzst kolleganőmtől kaptam ajándékba, téglás-barna szín, szerintem jól eltalálta nekem így őszre. :two_hearts:
Tetszik a matt fekete, szögletes csomagolása; elegáns.
IMG_20201022_140004976~2

22 Likes

A neve alapján kókuszos az egyik fajta MJ bronzer, ha ez nem csak illataroma, akkor lehet komedogén és kiüti azt aki erre érzékeny. A kókuszos primerben pl. szerepel a kókuszolaj tudtommal, emiatt én nem venném meg teljes kiszerelésben, hátha kuka… .

1 Likes

Én adtam el először. Rajtam narancsos volt és kevésbé tartós mint egy Bobbi Brown.
Meg is szoktam lepődni este,hogyha B.B használok ,hogy milyen szép még mindig.
M.J nálam csak hánykolódott pedig annyira akartam.

1 Likes

Tegnap a Mood Exposure-t használtam a szemhéjamon is, és az arcomon is.
Hihetetlen szép volt így a smink, ahogy harmonizált a szemfestés és az arc (ez a monokróm?).

Ami meglepett, hogy az Hourglass pirosító konkrétan mozdulatlan volt a hisztis szemhéjamon a MAC 24 órás szemhéjalapozómmal.

2 Likes

Nagyon szép lehetett! Igen, ez a monokróm (vicces, most pont a Monokróm c. könyvet olvasom). Főleg, ha a ruhád és a többi kiegészítő is hasonló színű.

1 Likes