💖 ùj unboxing kèpekkel

Megérkezett a Feelunique rendelésem. A ND Mini Nude palettájából annyira megtetszett a Sienna árnyalat, hogy képes voltam beszerezni nagy méretben, palettában is (monoban terveztem megvenni, de mikor láttam hogy 1 szemhéjpúder ára az ötös paletta árának a fele, ezt az ötletet elvetettem).
Ez a 12-es paletta:

IMG_20201021_211038

Viszonyításképpen, a Mini Nude mellett:

IMG_20201021_213354

21 Likes

Kérünk képet is, ha majd kinyitod! :star_struck:

Mindenképp.

Ebből melyik a Sienna? A bal első a miniből, vagy a negyedik?

Én is néztem monokat, olyan különlegesek, csak drágák.
Majd esetleg olyankor lesz opció, ha valamelyikbe beleszeretek, és nincs palettában.

Path Mcgrath Divine Musk, és egy kis paletta:

122530668_3668566179840400_9028626446884438564_n

15 Likes

Köszi! Nagyon helyes a kis paletta :heart: és szuper natúr-jellegű színek! Ezt a variációt választanám én is, ha vennék ilyet (de nem fogok :stuck_out_tongue: ).

Nagy boldogság, hogy újra kapható a kedvenc illatom a H&M-ben, én csak “munkábajáróstisztaságillatom”-nak hívom, nagyon szeretem. Nagyon.
50 ml, 2990 Ft

122445518_3668566429840375_1164178417281098404_n

14 Likes

De szép kis őszi színek. Szeretem, ha egy palettában minden szín kombinálható benne minden másik színnel. Ez olyan.

Ezt megillatolom majd. Pont tisztaság illatot keresek. Jelenleg csak tavaszi/nyári illataim vannak.

Anyukám kedvence volt a White Linen az Estée Laudertől, szerintem ezért kattantam rá én is a tisztaságillatokra, Clean parfümöt használok, ha erre vágyom.
Amikor bejött ez a H&M illat, szerelembe estem, de aztán nem lehetett kapni, ezért örültem meg ennyire, hogy újra kapható:

https://kremmania.hu/kremek/h-m-t-shirt-edt

Meghallgatták a kérésed, amit májusban írtál. :smile:

Egy 20 milist lehet kipróbálok.
Végül egy Cashmere lett, mert a T-shirt a vélemények szerint kék öblítő illat és eszembe jutott, hogy öblítőből is csak fehéret vagy illatmentest használok, de köszi az ötletet. :blush:

IMG_20201024_103319
Ezzel a pici dobozkaval ebresztett reggel a futar. A tartalma:
LA ROCHE-POSAY EFFACLAR TISZTÍTÓ HABZÓ ARCLEMOSÓ
LA ROCHE-POSAY EFFACLAR DUO [+]
Megmondom oszinten, mindig rosszul sultek el a la roche posay-val tett probalkozasaim, nagyon utaltam ezt a markat, de most a cica-juk annyira tetszik, hogy ugy dontottem lecsapok erre az ingyenes dobozkara.

8 Likes

Ezek minta termékek, ha jól látom. Hol tudtál lecsapni rá?

Igen, minta termekek.
A la roche posay romaniai oldalarol lehetett egy rovid ideig igenyelni. Amig a keszlet birta, addig kikuldtek sorban mindenkinek, aki kerte. :slight_smile:
Nagyon orulok neki, mert a gyogyszertarakban sajnos soha nem adnak semmilyen mintat. Gondolom mind eltunik az alkalmazottak zsebeiben.

3 Likes

Még pénteken érkezett az első Jeffree Star palettám a mini Orgy :). Nagyon tetszenek a színei, örülök hogy megvettem. Van egy -két szín ami nem tökéletes, de melyik palettában nincs ilyen? IMG_20201025_142159

IMG_20201025_142217

14 Likes

Garázdálkodtam a zsibin és a dm-ben:
20201025_151204

Nagyon örülök, hogy a CP Sandstone palettát megrendeltem, a texturált kartonborítását élvezet tapogatni, a színek pedig nagyon pigmentáltak. Egy, a kollekcióba tartozó Lippie Stix is jött vele.
20201025_151251

24 Likes

Egyik szebb mint a másik! :heart_eyes: :star_struck:
A te fotód sokkal megkapóbb mint a CP termékfotója!

1 Likes

Az a lényeg, hogy neked tetszik, meg mindenki más ami másnak nem vált be lehet neked tökéletesen működik! Legyen benne sok örömöd! :heart_eyes:

2 Likes

Úgy is érzem magam, mintha karácsony lenne.:slight_smile: Nem egyszerre jöttek meg, de lusta voltam egyesével fotózgatni és így raktam fel őket.
Főleg, hogy fejjel lefelé van, mi?:smiley: Ahány képet néztem, annyifélének tűntek a színek, hol hideg, hol meleg tónusúnak… de örülök, hogy a CP nem rakott bele glittert, inkább a csillámos, szatén finish-re hajtottak és azok szemen is gyönyörűek!
Kicsit aggódtam, hogy a mostani tömeggyártásuk a minőség rovására ment, de ez jól sikerült palettának tűnik.

4 Likes