💖 ùj unboxing kèpekkel

Végre megjött a Beautylish rendelésem.
Nagyon alaposan becsomagolták, meg is lepődtem.
Natasha Denona Retro paletta és pirosító.
20201021_135251

19 Likes

Pls swatchold!!! Mesések!!! :heart_eyes: Ez melyik ND paletta?

De szép színei vannak :heart_eyes:

A felső a pirosító (highlighting blush a hivatalos neve):

20201021_142256

Az alsó két szín élőben valami álom…

7 Likes

Ez a Natasha Denona Retro minije

1 Likes

Csodasak azok a zöldek :heart_eyes:

1 Likes

Iherb (1 nappal korábban rendeltem, mint az előző dolgokat, de most ért ide):
IMG_20201021_165910

14 Likes

Úúú, nagyon szép lesz a hajad!
Azt a Shea Moisture cuccot beleteszed valami tégelybe? Vagy lehet abban a zacsiban tárolni?

Szerintem átöntöm, egy tasak sok lenne a hajamra és fülmagasság alatt kenek fel maszkot, a tövére soha. Beszereztem az utóbbi 2 évben sok maszkot, a legszebb a Macadamia Natural Oil Deep repair maszktól a hajam, de szeretek új dolgokat kipróbálni ill. néha váltani kell, mert megszokja a haj. A szőkített haj igényel proteineket és hidratálást is, utóbbi miatt szereztem be természetesebb maszkokat is. Megvettem az egész Olaplex családot, csak a 7-es olajat nem. Nem érzem, hogy bármit tenne a hajamért. A fodrásznál legutóbb is ment az 1-2 a hajamra szőkítéskor. 0-6-ig megvan minden, csak minek, nem érzek változást a hajam szerkezetében. 2 és fél hónapja látta fodrász a hajam és mostanában nem is jutok el hozzá, marad az otthoni ápolás.

1 Likes

El se hiszem, hogy az augusztusi Path Mcgrath rendelésem ideért.
Egy 5–ös paletta és egy mono
20201021_173645

17 Likes

Ha megunom a Cantut, vagy készlethiányos lesz, mint most, a Shea Moisture-t próbálom ki. Sampont használtál már ettől a márkától?

1 Likes

Sampont nem, de egy kondicionáló van itthon, az is Shea moisture. Nekem alapból hajat kell mosni 2-3 naponta (olajosodik a hajam töve+néha futok is), nem merek ettől a markától sampont venni, nehogy méggyakrabban kelljen hajat mosni.

1 Likes

Megértelek, én is tartottam ettől, hogy a sok ápolótól majd hamarabb zsírosodik a hajtő, de nem így lett. Inkább kitolta egy nappal.

2 Likes

Voltam a DM-ben mert ma vizsgatanítás volt :D. Holnap meg előadok szóval dolgos hétköznapok vannak :). A Balea arctisztítóról csupa jó dolgot írtatok itt fórumon, krémmánián, na meg facebookon is, szinte lehetetlenség hogy ezt ne próbáljam ki :D. A maszkot ha jól emlékszem @Gloria egyik képén láttam, szimpatikus az összetevőlistája. A tusinak tetszik a színe :rofl:, most így szagolgatva olyan joghurtos illatú, remélem nem lesz csalódás. A Tiu palettát @Anheszenamon lenyűgöző swatchai miatt vettem meg, hálistennek itt is akciós volt :).
IMG_20201021_182401

16 Likes

Mi az a koreai kisokos?

1 Likes

Igazi világlátott csomag.:open_mouth:

Úgy örülök, hogy te is tudtál venni. Szerintem nagyon szép színek.

1 Likes

Egy kis prospektus szerű valami :rofl: írtak pár sort az it’s skin és a Cosrx termékekről benne :slight_smile:

1 Likes

Használd örömmel őket :star_struck:
Akkor már csak az én pakkom van úton?

Ez a TIU palettás történet emlékeztet arra, amikor @Kokapu vett egy monót a Pupától, Azt hiszem 412 a kódja. A szép zöld színe miatt mohás fának nevezte el. Szóval akkor én is vettem egyet :laughing: :joy:

Szerk.: Most csak azért nem vettem meg a TIU palettát, mert nem áll jól ez a zöld szín.

3 Likes