💖 ùj unboxing kèpekkel

@zalla, gyönyörűek :heart_eyes::heart_eyes: és tuti nem vagy slampos :)).

1 Likes

De szuper!!! :heart_eyes:
Barinőm is mondta, hogy 10* az ügyfélszolgálatuk, nagyon örülök, hogy időben megkaptad :heart:
A neszi is csodaszép, nekem eszembe se jutott, hogy slampos lennél :heart:

1 Likes

Tuti nem vagy slampos. Aki ennyit törődik a kinézetével nem lehet az!

2 Likes

Tényleg olyan hatása van. Csodás kellékek! Ilyenekkel nagy öröm lehet kenekedni :wink:

1 Likes

Szinte az összes CP palettámat eladtam ebben a hónapban, de erre már vágyakoztam egy ideje:
Kép

Kép

21 Likes

Van ezeknek olyan minosege, mint a juviasplacenek? (Az also sort imadom🤩)

1 Likes

IMG_20201020_201300
Holnap reggel tesztelés alá veszem @Anheszenamon a bronzert. :slightly_smiling_face: A lush-t pedig hétvégén elpancsikolom, mint állat. :heart_eyes:

15 Likes

A mattoknak szerintem jobb a formulája, puhábbak a JP-nél. Pigmentáltsággal nincs gond, de abban a Juvia’s-szal nehéz versenyezni… Nekem általában szépen egyenletesen fognak, icipicit porolnak talán (de kevésbé mint egy ABH), könnyen eldolgozhatóak. Szabó Luca videóira érdemes ránézni, ő gyakran szokta swatcholgatni a készletét, és van JP és CP is (utolsó Melt elemzős videójában biztosan, de ott sok minden más is volt). Én szeretem a fényes színeket is, de hát a JP azok esetében is elég magasra tette a mércét. Személy szerint egyébként CP palettálat vennék még szívesen párat, de a JP-ből elégnek érzem, ami van. Ennek okát még nem egészem tudom, de valamiért a Colourpop jobban bejött. Kíváncsi vagyok a többiek tapasztalataira is.

7 Likes

Uh az a zöld :heart_eyes:

1 Likes

Használd egészséggel, baromi szép a szütyő (is)! :slightly_smiling_face:

Én is így érzek. CP-t nagyon szeretem, JP-t egy fokkal kevésbé. JP palettákból is jópárat eladtam, 3 maradt összesen.

3 Likes

Hirtelen azt hittem hirdeted, már akartam is jelentkezni :joy: Csodás ez a paletta, én is régóta szemezek vele. Használd egészséggel! :heart:

2 Likes

Én is így vagyok vele. Szeretem mindkettőt, de nekem valahogy a JP-k kevésbé “koherensek”, nehezebben tudom a színeket kombinálni benne, sokkal inkább ki akarnak hozni a komfortzónámból, mint amennyire én szeretném. Én ezzel magyarázom. :smiley:

2 Likes

Jövök én az ellenvéleménnyel.
Én jobban szeretem a Juvia’s-t.

Igaz, nehezebb vele bánni, mint a Colourpoppal, de a színek sokkal különlegesebbek, és rajtam tartósabb is.

3 Likes

Nekem is inkább a Colourpop felé húz a szívem. A Juvia’s Place nagyon szuper, de nekem is elég belőle 3 paletta. Talán azért marad le a CP mögött, mert a fehér bőrtől nagyon-nagyon elütnek a színeik (hiszen alapvetően sötétebb bőrtónusra tervezték őket), a szimpla barna színnel is túl erőteljes lesz a szemsmink, a CP-pal is lehet vadulni, de “normál” mértékben.

4 Likes

Nekem is inkább CP. Juvia’s-t eladtam. Bar most van olyan új palettája a JP-nek, amiért odáig vagyok. :slightly_smiling_face: Ki érti ezt?! :rofl:

3 Likes

Melyik az? Csak nem a lila tobzódás? :face_with_hand_over_mouth: :smile:

1 Likes

De de pontosan :rofl:

2 Likes

Gyors, reggeli, patikai beszerzés hirtelen felindulásból. Ma reggel a szokásos arcmosás után rettenetesen húzódott a képem és a kenceficék is alig csillapították az érzést. Remélem ezzel jobb lesz a tisztítás. Az ötlet Tőletek van, köszi! :heart:
20201021_085600

19 Likes

Ez a fajta lemosó újdonság, biztos szuper lesz. Én most kipróbáltam a tégelyes testápolót, a hidratáló lemosót, szemkörnyék ápolót, mind 5 :star2: úgyhogy komolyabban szétnézek a Cerave-nál. Majd írj, hogy neked hogy vált be.

4 Likes