💖 ùj unboxing kèpekkel

Nee :smiley: már megint a mézes madzagot lebegtettétek meg előttem :D. Trend it upos cuccokat tuti beszerzem :D.

2 Likes

Nekem van vagy hét-nyolc. :relaxed: A többi kategóriához képest kis számban képviseltetik magukat, de büszkék rá, hogy számuk egyre gyarapszik (hajjaj).
A MAC nyári, limitált bronzere isteni volt, ha esetleg szembejön veled valahol, csapj le rá. Krémesen puha, legszívesebben belehemperegnék.

Én megvettem, de őszintén szólva nem teljesen értem, mire is kellene használni. Sminklemosásra vékonyka, tonert pedig kézzel szoktam felvinni. :frowning:

Jaj ez jó hír. Lehet,hogy lekoptatom róla gyorsan.

1 Likes

Én a tonikhoz használom. Most SecretKeyt használok, előtte a Klairst.
Kézzel nem szeretem ezeket felvinni, a rendes vattalaphoz pedig túl sokat kéne belőlük használni.

IMG_20201019_152245
Ez még Glamour, most ért ide.:face_with_raised_eyebrow:

20 Likes

Ma megjött a yesstyle csomagom :blush:
20201019_150458

16 Likes

Mennyi minden! Egy csomagban?

Pont megerkezett hozzam is egy ugyanilyen 1L-es arctisztito. :smiley:
Csupa szimpatikus dolgot kaptal. Irsz majd a tegelyes kremrol, ha kiprobaltad?

1 Likes

Most már CeraVe nagykövet is leszel, úgy látom! :hugs:

2 Likes

Persze, már régóta ki szeretném próbálni, de a Mixából nagyon betáraztam…
A hidratáló lemosót most tusfürdőnek fogom használni. Lehet, hogy kipróbálom arcra is. De a G&G lemosót nagyon szeretem, azt nem akarom lecserélni. Az arcra való cicán kivül mind újdonság, sosem használtam. A szemkörnyék ápoló érdekel legjobban.

2 Likes

Az még nem biztos :grin:

1 Likes

Igen, egyben érkezett :smiley:

1 Likes

De jó a maszk! :jack_o_lantern: :heart_eyes:

1 Likes

Igen, nekem is tetszik :smiley: Láttam valaki olyat kapott, amin kis szellemek és töklámpások vannak, az még királyabb :smiley:

1 Likes

Megérkeztek a Lisa Eldridge rúzsok :blush:.

IMG_20201020_130018

22 Likes

Gyönyörűek, majd mesélj, hogy válik be neked :heart:

1 Likes

Nem bírtam megállni, kipróbáltam őket. Próbáltam fotózni is, de a körülmények nem voltak ideálisak, így az eredménytől inkább megkíméllek titeket. :rofl:
Az a helyzet, hogy engem már a körítéssel megvettek kilóra. A történet onnan indult, hogy rendeléskor bénáztam, és saját hibámból véletlenül a Jazz helyett másik árnyalatot rendeltem. Írtam az ügyfélszolgálatnak, és egy végtelenül készséges válasz üzenetben jelezték, hogy semmi gond, kicserélik. :slight_smile:. Aztán a szállítás. Tegnap este 3 féle helyről jött az infó, hogy feladták a csomagot, és ma (!) érkezik. Azt hittem, ez valami vicc, de tényleg itt volt délre. A rúzsok bombabiztosan be voltak csomagolva. A termékek (mind a nesszeszer mind a rúzsok) pedig gyönyörűek.
Az első benyomásom az, hogy ahhoz képest, hogy hivatalosan matt a formula, de kifejezetten krémes érzetű. Mindkét általam választott árnyalat nagyon pigmentált.

6 Likes

Neszi képet is!!! :star_struck:

1 Likes

IMG_20201020_144631

Mintha egy század eleji nemes hölgy kelléke lenne. És nem egy 21. századi slampos anyáé. :joy:

17 Likes