💖 ùj unboxing kèpekkel

Bronzosítót akartam írni ,de valahogy highlither lett belőle . Néztem én is mert csábító volt,de lebeszéltem róla magam.
Meg fogom nézni ,mert most rákerestem
találtam swatchokat róla ,tényleg szép . Azt nem is tudtam hogy illatos is.

És a csillámpor lekopik a tetejéről szerencsére.

1 Likes

Imádom ezt a bronzert! Miután megvettem, csak őt használtam.
Egyrészt szép a mintája, másrészt pedig a színei is jók, rajtam tartós volt, bírta az egész napot.

2 Likes

Holnap bevetem egy egész napos munkanapon.
Sajnos nekem a folyosónkon is maszkot kell hordani, és sok irodában, így kevés bronzosító bírja egész nap, így most nem is várom el, de azért látszik, ha valami nem marad rajtam semeddig.
Sajnos az Hourglass sem bírja rajtam sokáig mostanában.
De ha ez beválik, veszek még egyet belőle, mielőtt mindenhol elfogy.

Asszem most el is megyek a DM-be, mert úgy kell még egy bronzosító, mint egy falat kenyér. :smile::smile::smile:

11 Likes

Holnap én is megnézem.:grin:

1 Likes

@Kokapu a kis palettát miattad volt muszáj megvennem. :grinning: Ha jól emlékszem te tettél fel képet róla, és annyira megfogott ez a csodás zöld. :heart_eyes: Holnap tesztelni fogom.

IMG_20201018_143922
És most pedig @Mse-nek köszönhetően mehetek vissza a DM-be a bronzer miatt. :joy:

11 Likes

Nem, @Anheszenamon tette fel.

Ne fogjatok mindent rám! :joy::joy::joy:

11 Likes

Majd mondjátok el légyszi, hol van még olyan bronzer!:rofl:

1 Likes

Akkor bocsánat, az emlékeim csaltak, te is nagyon sűrűn szoktál bűnbe csalogatni :joy:

2 Likes

Tényleg én voltam :sweat_smile:

1 Likes

Egy kicsit megnyugtat, hogy többek kedvence ez a bronzer, nekem tényleg unboxing volt, mikor feltettem :slight_smile:

@Amadea, a Nyugati téri DM-ben láttam többet ebből a bronzerből, de nem tudom, hogy a meleg, vagy a hideg tónusúból volt több.

3 Likes

Köszi szépen.:slight_smile: Természetesen egy darab bronzerem nincs itthon!

3 Likes

Nekem ő az ötödik :face_with_hand_over_mouth: bronzosítóm, kívánságlistás a Chanel krémes bronzere, Marc Jacobs Omegája, és még egy MAC-et is kipróbálnék.

1 Likes

Én is most voltam dm-ben, de kibírtam és csak 2 körömlakkot vettem :crazy_face: Pedig volt még a hideg és a melegfényű bronzosítóból is! Ha esetleg valaki az érdi Stop Shop felé járna… :smiley:

2 Likes

Iherb (most nem leveleztem a vámosokkal):
IMG_20201018_164329

Bobbi Brown minik:
Crushed Lip Color Babe. Ez képeken nagyon tetszik, rajtam nem tudom milyen árnyalata lesz.
Luxe Lip Color Neutral Rose. Ez járt a másik mellé.
IMG_20201018_164555
IMG_20201018_164458

14 Likes

A Hada Labo micsoda?

Imádom a Pyunkang Yul lapocskákat!

2 Likes

Gokujyun Face Wash. Vettem egyet tartaléknak, mert jövőre már nehéz lesz Amerikából rendelgetni. Most van bontva 2 kisebb lemosóm és egy másik márkából 1 nagy bontatlan is van.
A vatta utánpótlás, van még itthon, de nekem a Klairs vatta jobban bejött tonikokhoz, amit nem tudok beszerezni.

1 Likes

Én a habot használom, nagyon szeretem. Nekem is van még egy tartalék, de szerintem hamarosan én is rendelek utánpótlást.

1 Likes

:grin:
IMG_20201018_182537

21 Likes