kék-lila termolakk sose volt még ilyen csalafinta lakkom, remélem le tudom fotózni szépen majd
Juj, de jól hangzik, alig várom már, hogy lássam
Huuu, az izgiii! Most erről a kis magic baby játék jutott eszembe, ami hő hatására változtatta a pelus színét kékre vagy rózsaszínre.
Tudom, vannak bajok.
Én nagyon szeretem a blendert, legtöbb esetben azt használom. Sokkal szebb az eredmény, legalábbis rajtam.
Szerintem hasonló elven működik amúgy, azt a babás játékot mindig irigyeltem az ovistársamtól, szóval akkor itt is vannak bajok
Nincs baj Veletek @Alsace és @Melodee, még a fiamnak is tetszenek az ilyen lányoknak gyártott babás dolgok, pedig egyértelműen az ellenkező nemhez vonzódik. Vennem kellett neki olyan kifordítható sütibabát, aminek illata is van, annyira odavolt érte
Tök megértem azért az a sütibaba irtó menő!!!
Azt már régóta tudom! Bocsi, kihagyhatatlan ziccer volt.
Nem csodálom, hogy kellett neki. Abszolút megértem, igazi különlegesség a sütibaba.
Sziasztok Lanyok! Nagyon bena voltam, tobbszor is😂 megrendeltem a CBrol a hourglass 6os palettat, de b@sszus nem neztem utana, nekem megvan belole 4 szin teljes meretben, igy azert nem akkora haul. Azt hittrm naivan, hogy ezek mindig uj arnyalatokkal jonnek ki…Van itt meg olyan, akinek nincs meg, es erdekelne??? Mert hamarosan dobom fel a zsibire…
Jajj de édes ajándék .
Ugyeeee ez a cicás körömmatrica is nagyon telitalálatos volt
Nem bírtam otthagyni.
Annyira megfogott, olyan szép. Trend it Up Blooming Summer Bronzer a hidegebb tónusú, ami a 020-as árnyalat.
Isteni, visszafogott rózsaillata van.
Tartósságáról egyelőre nem tudok nyilatkozni, de a világos bőrömön egyszerűen csodás, elsőre szerelem.
Itt látni a meleg és a hideg tónusú bronzer közti különbséget:
Ez nekem is megvan. A melegebb 010-es árnyalatot vettem meg nyáron. Először én is a 020-ast tettem a kosaramba, de a pénztárnál túl sötétnek láttam és kicseréltem.
Hófehér a bőröm, mégis tökéletes, nem sötét. Visszafogott, szép.
Meleg árnyalatú bronzereim vannak (Hourglass, Butter Bronzer), rendesen utazom a hidegebb tónusúra.
Nyáron én is ugyanebben utaztam és most már nekem is van mindenféle. Kaptam hideget-meleget, hogy úgy mondjam.
Nekem az eggyel előtte lévő avon pirosítóecsetem van meg, én azt tervezem majd hozzá bevetni.
Annyira tetszett ez a highlither,de nem volt hozzá teszter így nem mertem megvenni,pedig annyira szép hideg árnyalatú. Nem túl sötét hófehérkéknek sem szerinted?
Ez inkább bronzosító, mint highlighter, nem ennyire fényes, nem csillámos feltéve.
Érdemes elolvasni a véleményeket:
https://kremmania.hu/kremek/trend-it-up-blooming-summer-face-bronzer
Egész napos hordás után biztosan én is írok véleményt.
Nekem egészen világos bőröm van, kb. minden alapozóból majdnem a legvilágosabb, Porcelán v. Alabástrom árnyalatokat használom, mégis tökéletes ez a bronzer.
Ma vettem, de a kisfiam már egyszer elejtette (nem is tudom, hogyan kaparintotta meg), konkrétan meg sem moccant benne a cucc.
Nem sárgás, ami nekem nagyon fontos.
Már csak a tartóssága érdekel.