💖 ùj unboxing kèpekkel

Még soha nem volt blenderem, szivacsom is rég, de lehet, hogy be kell szereznem miatta, ha nem akarok róla lemondani.

Az egyik legkedvesebb zsibis eladómtól (Myrtle) vettem át ma a Cirque Colors lakkot, ilyen kis kedves ajándékcsomagolásban ajándékokkal vettem át :smiling_face_with_three_hearts: Olyan kedves volt tőle :blush:20201016_161707 20201016_161646

12 Likes

Úúú de imádom a szőlőlét is, örülök, hogy ilyen szuper ez az ajakápoló :heart_eyes:

2 Likes

Az a kisember egy szappan? De cuki! :heart_eyes:
Jaaaj, most látom, hogy cicás matricák! :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Hát ez muris történet :smiley:
Olyan fini cukorka/süti illata volt, hogy én beleharaptam :sweat_smile: :rofl: Utána kicsit szappaníze lett, szóval gondoltam gondoltam megmosom a lábával a kezem, de nem habzott, szóval 1 opció maradt, viasz :smiley: Párom “meggyógyította” szóval újra szaladgálhat a sütiemberke :smiley:

10 Likes

:rofl: :rofl: :rofl: De aranyos vagy! Nagyon jót nevettem, ahogy elképzeltem, hogy megkóstolod :laughing:

2 Likes

Az haggyám de még percekig forgattam a számban, hogy hátha elolvad a csoki/cukorka :smiley: A szappaníznél lett gyanús :smiley: A rejtély is megoldódott betettem az offtopicba :smiley:

5 Likes

Hát ezen jót nevettem. :smile::smile::smile:

Nem vagyok nagy Mac fan, ennek ellenére néha bekattanok és elkap az érzés, hogy ez márpedig nekem kell. Így történt ez most is, ráadásul máshonnan is rendelgettem, szóval hoztam egy #postanappentek kitárulkozást. :face_with_hand_over_mouth:
A képek minőségéért ezerbocsiiii, de ma valahogy nem ment ez nekem.

IMG_20201016_165415
A mini termékek (Lancome, Mac prep+prime, BB rúzs) ajándékok voltak, a mini Bobbi Brown rúzs annyira cuki, hogy inkább “nevelgetem”, mintsem használjam. :smile: A függőleges sorban pigmentek vannak, élőben nagyon szépek, a képen már kevésbé jön ez át.
Bobbi szemhéjpúder közelről:
IMG_20201016_165216
A parfümös topic kapcsán bevallom, elgyengültem… :pleading_face: :wink: Alig tudtam kihámozni ebből a konzerves dobozból, de sikerrel jártam, így illatgyűjteményem újabb tagjaként köszönthetem eme szépséget:
IMG_20201016_172531
Végezetül pedig vettem néhány fülit, mert nincs még elég (jhajjjj, dehogynem… ):face_with_hand_over_mouth: :smile:
IMG_20201016_171953
IMG_20201016_172216
IMG_20201016_171359

18 Likes

Szép zsákmány! A MAC rúzs (v. szájfény) gyönyörű és a Bobbi szemhéj púder is

1 Likes

Köszi! :blush: Rúzs, próbálok majd normális swatchot készíteni. :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Postanappéntek :smiling_face_with_three_hearts:

Kép

Kép

Kép

20 Likes

Mennyi szépség! :heart_eyes: Olyan jó ezeket nézegetni!
A Mac folyékony rúzsról majd mesélj, gyönyörű színe van!

1 Likes

Nagyon kíváncsi leszek, mit fogsz mondani a Carnivalra!
A Metropolisról is mesélj, nagyon érdekel ez a paletta.

3 Likes

Ó mennyi szépséges dolog, ezekből sosem elég! :star_struck: Klassz, hogy bevállaltad végül a parfit is, remélem nem bántad meg :blush:
Azok a színes kis tégelyek pigmentek? Irtó szépek, milyen márka? :heart_eyes:

1 Likes

Húazannya! :heart_eyes:
Bevallom, amikor ebben a topikban nézelődök, olyan, mintha én is megvettem volna ezeket a csemegéket. :laughing:
A bPerfect jobb felső sarkat elfogadnám :wink:

2 Likes

:blush: Nem bántam meg, igaz még éles bevetésen nem volt. Szerintem nem lesz vele gondom, legalábbis remélem. :wink:
Igeeeen, pigmentek. :hugs: Focallure :wink: Ha gondolod, holnap megszvaccccsolom őket neked. :blush:

1 Likes

Alibaba ismét kísértésbe visz, durván gyönyörűek meg kell hagyni :star_struck: Jöhetnek a nyálcsori szvaccsok :smiley: :smiley: Holnap én is bepótolom a manikűr péntek fotóm, a most vett lakkot kentem fel :star_struck:

2 Likes

Nnnna, akkor holnap csorog majd a nyálunk. :drooling_face::drooling_face::face_with_hand_over_mouth:
Kíváncsi vagyok a lakkra, tuti gyönyörű színe van felkenve. :star_struck:

1 Likes

Tettem fel képeket meg első benyomásos véleményt a swatchos topikba.

1 Likes