Még soha nem volt blenderem, szivacsom is rég, de lehet, hogy be kell szereznem miatta, ha nem akarok róla lemondani.
Az egyik legkedvesebb zsibis eladómtól (Myrtle) vettem át ma a Cirque Colors lakkot, ilyen kis kedves ajándékcsomagolásban ajándékokkal vettem át Olyan kedves volt tőle
Úúú de imádom a szőlőlét is, örülök, hogy ilyen szuper ez az ajakápoló
Az a kisember egy szappan? De cuki!
Jaaaj, most látom, hogy cicás matricák!
Hát ez muris történet
Olyan fini cukorka/süti illata volt, hogy én beleharaptam
Utána kicsit szappaníze lett, szóval gondoltam gondoltam megmosom a lábával a kezem, de nem habzott, szóval 1 opció maradt, viasz
Párom “meggyógyította” szóval újra szaladgálhat a sütiemberke
De aranyos vagy! Nagyon jót nevettem, ahogy elképzeltem, hogy megkóstolod
Az haggyám de még percekig forgattam a számban, hogy hátha elolvad a csoki/cukorka A szappaníznél lett gyanús
A rejtély is megoldódott betettem az offtopicba
Hát ezen jót nevettem.
Nem vagyok nagy Mac fan, ennek ellenére néha bekattanok és elkap az érzés, hogy ez márpedig nekem kell. Így történt ez most is, ráadásul máshonnan is rendelgettem, szóval hoztam egy #postanappentek kitárulkozást.
A képek minőségéért ezerbocsiiii, de ma valahogy nem ment ez nekem.
A mini termékek (Lancome, Mac prep+prime, BB rúzs) ajándékok voltak, a mini Bobbi Brown rúzs annyira cuki, hogy inkább “nevelgetem”, mintsem használjam. A függőleges sorban pigmentek vannak, élőben nagyon szépek, a képen már kevésbé jön ez át.
Bobbi szemhéjpúder közelről:
A parfümös topic kapcsán bevallom, elgyengültem…
Alig tudtam kihámozni ebből a konzerves dobozból, de sikerrel jártam, így illatgyűjteményem újabb tagjaként köszönthetem eme szépséget:
Végezetül pedig vettem néhány fülit, mert nincs még elég (jhajjjj, dehogynem… )
Szép zsákmány! A MAC rúzs (v. szájfény) gyönyörű és a Bobbi szemhéj púder is
Köszi! Rúzs, próbálok majd normális swatchot készíteni.
Postanappéntek
Mennyi szépség! Olyan jó ezeket nézegetni!
A Mac folyékony rúzsról majd mesélj, gyönyörű színe van!
Nagyon kíváncsi leszek, mit fogsz mondani a Carnivalra!
A Metropolisról is mesélj, nagyon érdekel ez a paletta.
Ó mennyi szépséges dolog, ezekből sosem elég! Klassz, hogy bevállaltad végül a parfit is, remélem nem bántad meg
Azok a színes kis tégelyek pigmentek? Irtó szépek, milyen márka?
Húazannya!
Bevallom, amikor ebben a topikban nézelődök, olyan, mintha én is megvettem volna ezeket a csemegéket.
A bPerfect jobb felső sarkat elfogadnám
Nem bántam meg, igaz még éles bevetésen nem volt. Szerintem nem lesz vele gondom, legalábbis remélem.
Igeeeen, pigmentek. Focallure
Ha gondolod, holnap megszvaccccsolom őket neked.
Alibaba ismét kísértésbe visz, durván gyönyörűek meg kell hagyni Jöhetnek a nyálcsori szvaccsok
Holnap én is bepótolom a manikűr péntek fotóm, a most vett lakkot kentem fel
Nnnna, akkor holnap csorog majd a nyálunk.
Kíváncsi vagyok a lakkra, tuti gyönyörű színe van felkenve.
Tettem fel képeket meg első benyomásos véleményt a swatchos topikba.