💖 ùj unboxing kèpekkel

@Gloria @blessed De jo ezt olvasni! :slight_smile: Az en borom is kombinalt, es attol feltem, hogy talan tul sok lehet ez a krem. De nagyon orulok, hogy nektek bevalt. Akkor szerintem nalam is jol fog mukodni.

1 Likes

@Gloria, @blessed , szuper hír :heart_eyes:, egyszer majd kipróbálom :)).

2 Likes

Érdemes, most a Glamouron 3000Ft volt és 100 ml. Használtam tízezres Paula’s Choice hidratálókat, nem érzem a különbséget csak az árában.:smile:

4 Likes

Ú, én nagyon szeretem ezt a parfümöt. Anno a hírlevél mutogatásával lehetett belőle ingyen mintát kérni, csalafinta módon szereztem hármat is (kétszer az Árkád Douglasbe mentem be, egyszer egy másikba), és teljesen beleszerettem. Amikor a zsibin felbukkant egy bontatlan üveges, lecsaptam rá. Sajnos kevésbé erős, mint a minták, de nyáron csak ezt fújkáltam magamra.

3 Likes

Erre most nagyon kíváncsi vagyok.
Elsőre pokoli sűrűnek tűnik, csak egy picit nyomtam ki a tubusból. A legvilágosabb szint vettem, nem tűnik túl világosnak, sőt…
Holnap reggel tesztelem.
20201015_195859

9 Likes

Én tavaly használtam, szerettem, de csak akkor, ha egy keményebb blenderrel vittem fel (a Nabla vált be hozzá leginkább, az jóval tömörebb, mint a Real Techniques).

1 Likes

Várom a visszajelzést mert régóta szemezek vele.

1 Likes

Szivesen elküldöm Neked. Priviben egyeztethetünk.

1 Likes

Asztal fölötti! dugikép. Új hely, ugyanaz a meló.
EL ajakápoló grape juice árnyalat. Felkenve nem ilyen veszedelmesen lila, csak picit szinez. Az illata csodás!
EL The eye lighting multi-tasker, radiant peach árnyalat. Ez 3 az 1-ben cucc. Fényes ceruza + fényes por + ecsetke a maszatoláshoz. Zsibiről Quebeck-től.
20201016_092517

21 Likes

De jó színű ez a rúzs!

1 Likes

Csodaszép a színe a rúzsnak /ajakápolónak :heart_eyes:

Köszi :slight_smile:

Köszi :relaxed:

1 Likes

De jó dugifotó zsibis nyalánkságokkal :heart_eyes: :yum:
Nagyon szép az a rúzs! :blush:

2 Likes

Nagyon drága vagy.:kissing_heart:

1 Likes

Első benyomás:

Elsőre nem tetszik. Nekem túl sűrű állaga van, pedig előtte befújtam az arcom Fix plusz spray-vel, de így is sok.
Kicsit mű hatása van az arcomon, pedig most se nem száraz, se nem zsíros állapotában van, mégsem tetszik, ahogyan az arcom kinéz.
Ilyennel tettem fel vékonyan:
https://www.cultbeauty.co.uk/zoeva-buffer-brush-104.html

A Purito márkának új BB-je van, fényvédős.
A 23-as a középső árnyalat, ha valakit érdekel, lefotózom a színezett PC meg a zöld Holika mellé, hogy be lehessen lőni az árnyalatot.
IMG_20201016_154445

10 Likes

Ezt már én is néztem :slight_smile: Kíváncsi leszek rá, majd egyszer rendelek én is (az én árnyalatom valószínűleg a 21-es).
A Purito hyaluronsavas szérumot nagyon szeretem :slight_smile:

2 Likes

Én is próbáltam ecsettel, minden bajom volt vele. Elég sűrű cucc.

Köszönöm! Tényleg alig látszik valami szín, de nem baj, mert jól ápol (úgy érzem a mai pár kenés után). És olyan jó szőlőlé illata van :yum:

1 Likes