@Gloria @blessed De jo ezt olvasni! Az en borom is kombinalt, es attol feltem, hogy talan tul sok lehet ez a krem. De nagyon orulok, hogy nektek bevalt. Akkor szerintem nalam is jol fog mukodni.
Érdemes, most a Glamouron 3000Ft volt és 100 ml. Használtam tízezres Paula’s Choice hidratálókat, nem érzem a különbséget csak az árában.
Ú, én nagyon szeretem ezt a parfümöt. Anno a hírlevél mutogatásával lehetett belőle ingyen mintát kérni, csalafinta módon szereztem hármat is (kétszer az Árkád Douglasbe mentem be, egyszer egy másikba), és teljesen beleszerettem. Amikor a zsibin felbukkant egy bontatlan üveges, lecsaptam rá. Sajnos kevésbé erős, mint a minták, de nyáron csak ezt fújkáltam magamra.
Erre most nagyon kíváncsi vagyok.
Elsőre pokoli sűrűnek tűnik, csak egy picit nyomtam ki a tubusból. A legvilágosabb szint vettem, nem tűnik túl világosnak, sőt…
Holnap reggel tesztelem.
Én tavaly használtam, szerettem, de csak akkor, ha egy keményebb blenderrel vittem fel (a Nabla vált be hozzá leginkább, az jóval tömörebb, mint a Real Techniques).
Várom a visszajelzést mert régóta szemezek vele.
Szivesen elküldöm Neked. Priviben egyeztethetünk.
Asztal fölötti! dugikép. Új hely, ugyanaz a meló.
EL ajakápoló grape juice árnyalat. Felkenve nem ilyen veszedelmesen lila, csak picit szinez. Az illata csodás!
EL The eye lighting multi-tasker, radiant peach árnyalat. Ez 3 az 1-ben cucc. Fényes ceruza + fényes por + ecsetke a maszatoláshoz. Zsibiről Quebeck-től.
De jó színű ez a rúzs!
Csodaszép a színe a rúzsnak /ajakápolónak
Köszi
Köszi
De jó dugifotó zsibis nyalánkságokkal
Nagyon szép az a rúzs!
Nagyon drága vagy.
Első benyomás:
Elsőre nem tetszik. Nekem túl sűrű állaga van, pedig előtte befújtam az arcom Fix plusz spray-vel, de így is sok.
Kicsit mű hatása van az arcomon, pedig most se nem száraz, se nem zsíros állapotában van, mégsem tetszik, ahogyan az arcom kinéz.
Ilyennel tettem fel vékonyan:
https://www.cultbeauty.co.uk/zoeva-buffer-brush-104.html
A Purito márkának új BB-je van, fényvédős.
A 23-as a középső árnyalat, ha valakit érdekel, lefotózom a színezett PC meg a zöld Holika mellé, hogy be lehessen lőni az árnyalatot.
Ezt már én is néztem Kíváncsi leszek rá, majd egyszer rendelek én is (az én árnyalatom valószínűleg a 21-es).
A Purito hyaluronsavas szérumot nagyon szeretem
Én is próbáltam ecsettel, minden bajom volt vele. Elég sűrű cucc.
Köszönöm! Tényleg alig látszik valami szín, de nem baj, mert jól ápol (úgy érzem a mai pár kenés után). És olyan jó szőlőlé illata van